2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست
منم بازی بدیدددددد

سلام بفرمایین😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
نه من اصلا هنرمند نیستم☺

چرا من همیشه ترو در حال بافتن تصور می کنم🤔

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا من همیشه ترو در حال بافتن تصور می کنم🤔

نه بابا

ننه بیهنری دارین😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 باقلوا بود🤢با این چیزی که تشبیه کردی دیگه دلم نمیاد برم سراغش😆 مخصوص ...

ای خداااااااا😂😂😂😂ببخش تروخدا 😆هرچی بهش نگاه کردم غیر از دماع۶بریده شده، چیزی به چشمم نیومد 😆

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
ای خداااااااا😂😂😂😂ببخش تروخدا 😆هرچی بهش نگاه کردم غیر از دماع۶بریده شده، چیزی به چشمم نیومد 😆

🤣🤣🤣

نه بابا ننه بیهنری دارین😂😂😂

یه ننه مهربون داریم که چراغ اینجا رو واسه دختراش روشن نگه داشته 😋

تازه  ننه مون اشپزیشم خیلی خوبه😋🙂

ملوم نیست چقد بابامون شپنگش تپل شده😄😆

سلام بفرمایین😘

ممممرسی عزیزم😍

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!
بلهبفرمایید عکس هنری گرفتم از اجی😁

به به چه عکسایی😍😍 خدا حفظش کنه

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
بازو  چه طوره خوبه؟😊

دوساله کات کردم آفتابی

خبر ندارم ازش

هرگاه که از آرامش و سکون که پروردگار تجلی آن است دور شدی خداوند را صدا بزن. و خداوند آنجا خواهد بود. با حقیقت ، با نور ، باعشق
سلامی به این تقسیم بندی عادلانه چیپس توسط دتری🙄😶😆میتونین حدس بزنین کدوم سهم منه؟🥲 عاقا کل محتوا ...

😂😂😂 کاش منم میتونستم الان اینجوری خوراکی تقسیم کنم😂

😂😂😂 کاش منم میتونستم الان اینجوری خوراکی تقسیم کنم😂

طرف مقابل نصفت میکنه 😹😹 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
یه ننه مهربون داریم که چراغ اینجا رو واسه دختراش روشن نگه داشته 😋

🥲❤❤❤❤❤❤

تازه  ننه مون اشپزیشم خیلی خوبه😋🙂 ملوم نیست چقد بابامون شپنگش تپل شده😄😆

هعی خواهر

اون میخوره من چاق میشم انگار🥲

دوساله کات کردم آفتابی خبر ندارم ازش

دور قلبت بگردم هزار دور❤❤❤❤❤❤