2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
وای همش میگفتم قاب باسلوق چی بود اسمش من برا اولین بار در عمرم باقلوا خوردم و بنظرم خیلی خوشمزه ...

قاب 😹😹😹

آره خوشمزه‌س ... ولی خودت تو خونه درست کنی ۱۰۰ برابر خوشمزه تر از بیرونه 🤩🤩🤩

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهبفرمایید عکس هنری گرفتم از اجی😁

آ خدااااا 🤩 قربونش برم من 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلامی به خوشمزگی این نلتی که تموم شد🥲

نوش جونت . 

قاب 😹😹😹 آره خوشمزه‌س ... ولی خودت تو خونه درست کنی ۱۰۰ برابر خوشمزه تر از بیرونه 🤩🤩🤩

گِشادِم😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بلهبفرمایید عکس هنری گرفتم از اجی😁

واییییییی ننه فشارش بده از طرف من 😍😍😍😍

دلم تنگ شد برای روزایی که دخترم این قدی بود😔😭😭😭😭

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

لباساشو خودت بافیدی😀😀😀به به  هندونه کوچولو شده، آجی مون😄😗

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
سلامی به خوشمزگی این نلتی که تموم شد🥲

این چیه ننه؟ شبیه یه بینی بریده  شده، هست😆😅

این روزا خودت کنارش باشی بهتره به امید خدا زود میاد خونه

بازو  چه طوره خوبه؟😊

واییییییی ننه فشارش بده از طرف من 😍😍😍😍 دلم تنگ شد برای روزایی که دخترم این قدی بود😔😭😭😭😭

وای افتابی منم دلم برا کوچولو تر بودناش تنگ میشه

دنیا چقدر زود میاد و میره🥲

سیر نمیشم😬

لباساشو خودت بافیدی😀😀😀به به  هندونه کوچولو شده، آجی مون😄😗

نه

من اصلا هنرمند نیستم☺

این چیه ننه؟ شبیه یه بینی بریده  شده، هست😆😅

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باقلوا بود🤢با این چیزی که تشبیه کردی دیگه دلم نمیاد برم سراغش😆

مخصوصا که داخلشم پسته سبز بود🤢🤢🤢😆😆

سلامی به این تقسیم بندی عادلانه چیپس توسط دتری🙄😶😆میتونین حدس بزنین کدوم سهم منه؟🥲

عاقا کل محتوا و بروزرسانی تاپیک افتاده گردن ابجیتونا😁😁

کجایین خوشگلا

وای افتابی منم دلم برا کوچولو تر بودناش تنگ میشه دنیا چقدر زود میاد و میره🥲 سیر نمیشم😬

دلتنگی خیلی بده😶

منم بازی بدیدددددد

خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!