2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست
اگه بدونی چقدر خودم چندشم میشد موقع نوشتن😂😂😂ببشخید😘 سلام روز بخیر🥰

😹😹😹😹

سلام صبح به خیییییر 🤩🤩🤩🤩

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدای منننن چقققققققدر تو دلنشینی آخههههههههههههه      

خجالت نده 🙈

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
و من نیز در حال خوردن بیسکوییت شکلاتیییییییییی    

آره منم داشتم نون و حلواشکری میخوردم 😹😹😹😹

گم چووووووووووو بیا بخلووووووووم نمیدونم چرا با این دکلمه ات بغض کردوم    

هییییییع ! قربونت برم من ❤

سلام خوبم ممنون ، دخترمم خوبه♥️😍 @اورانوووس     دیدی منو شناخت😍

نوکرتم 🙌🙌🙌مگه میشه نشناسمت😍😍😍😘😘😘

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
اههههه بی ادبا😂😂😂😂😂😂مثافت نمیرن چسبیدن هی سر میخوره دست ادم

😆😆😆😆غش کردم بخدا

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
واقعا😂 مخصوصا وقتی انار خورده باشن😂

بیاین این بحثو همین جا تمومش کنیم یوخت دیدی اوری و فیلی از تاپیک رفتن😆😅