2777
2789
عنوان

ننه و بچا

| مشاهده متن کامل بحث + 105543 بازدید | 18988 پست
فکر کنم آفتاب تو رو یادش نی .... هیوا رو هم نپرسید 

هیوا که خیلی وقته دیگه نمیاد تاپیک.....از خیلی قبلتر سونی.......

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
بهههههههه سلااام بر افتاب تابان تاپیک 

وای خدااااااا قلبم 😖😢

آب قند برام بیارین....

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله کان پیپی ای😁🤢باید بسابی پیپیای چسبیده برن🤢

فقط من درکت میکنم 😆پی پی های چسبیده به کان بچه😜😷

سلامی به جوجه کوشولای خودوم🥰🥰🥰🥰🐣🐤🐥

سلام ننه🙌🙌🙌🙌🙌

بیاین همت کنیم این تاپیکم ۱۰هزار صفحه ایش کنیم🤓🙃

ان‌شاااااءالله 😹

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
https://uupload.ir/view/%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B1%DB%B1%DB%B1%DB%B6_%DB%B1%DB%B5%DB%B2%DB%B2%DB ...

ای کوفت چه دیزاینی 😍چه سلیقه ای 

چ اشپز خونه زیبایی😍😍😍

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلااااااااام ترنم 😀😍دخملکت چطوره؟ 😀😁 فکر کنم داشتی از همسرت جدا میشدی،  درست میگم؟

سلام خوبم ممنون ، دخترمم خوبه♥️😍

@اورانوووس   دیدی منو شناخت😍

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

اههههه بی ادبا😂😂😂😂😂😂مثافت نمیرن چسبیدن هی سر میخوره دست ادم

بیاین همت کنیم این تاپیکم ۱۰هزار صفحه ایش کنیم🤓🙃

هزارتا نشده کووووو تا ۱۰هزارتا

😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اههههه بی ادبا😂😂😂😂😂😂مثافت نمیرن چسبیدن هی سر میخوره دست ادم

واقعا😂

مخصوصا وقتی انار خورده باشن😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
سلام خوبم ممنون ، دخترمم خوبه♥️😍 @اورانوووس     دیدی منو شناخت😍

آرههههه 😍🤩

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
واقعا😂 مخصوصا وقتی انار خورده باشن😂

آخه اول صبحی من چرا باید اینارو بخونم لنتیا 😣😣😣😫😫😫😹😹😹

آخه اول صبحی من چرا باید اینارو بخونم لنتیا 😣😣😣😫😫😫😹😹😹

اگه بدونی چقدر خودم چندشم میشد موقع نوشتن😂😂😂ببشخید😘

سلام روز بخیر🥰