2821
2789
عنوان

دل درد ندارم

407 بازدید | 20 پست

نه هفته هستم که چن روز پیش رفتم سونو تشکیل قلب ک گف شش هفته ای و ساک و کیسه زرده رو دید

ده روزیه دل درد ندارم ولی سینه هام درد میکنه

میترسم اتفاقی افتاده باشه

دل درد رو به دکتر گفتم ک قطع شده گف چیزی نیس

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدر دیر تشکیل شده.منم شش هفته رفتم فقط ساک حاملگی بود پس بمونم ۹ هفته برم

من میخوام یه چند ماه دیگه اقدام کنم برای بارداری، خیلی استرس دارم از الان خدایی نکرده بچه ام طوریش نشه ما فامیلیم با همسرم رفتم دکتر ژنتیک گفته بچه هیچیش نمیشه اما بازم استرس دارم چیکار کنم این استرس ازم دور شه

ینی به این زودی

خب بستگی داره بعضی ها زود تر بعضی ها دیر تر 

من خودم یادم نیست کی دل دردم تموم شد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من میخوام یه چند ماه دیگه اقدام کنم برای بارداری، خیلی استرس دارم از الان خدایی نکرده بچه ام طوریش ن ...

من سه تا زوج رو میشناسم که فامیل خیلی نزدیک بودن و هر کدوم دو سه تا بچه دارن خودتو نگران نکن علم پیشرفت کرده گلم

من سه تا زوج رو میشناسم که فامیل خیلی نزدیک بودن و هر کدوم دو سه تا بچه دارن خودتو نگران نکن علم پیش ...

تا الان کلی پول توی دکترای ژنتیک خرج کردام و گفتن اتفاقی نمی فته ولی من باز استرس دارم 

من میخوام یه چند ماه دیگه اقدام کنم برای بارداری، خیلی استرس دارم از الان خدایی نکرده بچه ام طوریش ن ...

نترس بابا.وقتی دکتر گفته مشکلی نیست کارا رو به خدا بسپار و اقدام کن. خواهر زنداداش من آزمایشای اول ازدواجشون جور نبود طوری که گفتن نباید بچه دار بشید چون فامیل بودن دختر عمه پسر دایی اما ازدواج کردن الان دوتا بچه با ادب و باهوش و سالم داره

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست