2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه جا یه جوره.بانه وسطله برقیش بدونه واسطه بدون ضمانته.پوله باربریشو بدی باز همون میشه.بانه و قشم.ظرفم بازار تهران .اما باز میگم تفاوت قیمت کمه.من شهر خودم گرفتم

خدایا شُکرت❤🧿
بانه. ولی خب گارانتی نداره دیگه

چرا عزیزم داره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

جهیزیه خودمو خواهرمو از جوانرود گرفتیم 

فقط وسیله برقی 

همشون عالی از اب در اومدن ، همشون هم ۲۴ ماه ضمانت داشتن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

شهر خودت بخر ک مشکلی بود یقه طرفو بگیری. قیمتا یکیه، مگه گارانتی نداشته باشن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
همه جا یه جوره.بانه وسطله برقیش بدونه واسطه بدون ضمانته.پوله باربریشو بدی باز همون میشه.بانه و قشم.ظ ...

قشم ب ما نزدیکتره ولی میگن نمیزارن خیلی جنس بیاری جلوتو میگیرن چجوریاست ؟

❄❄❄❄❄
جوانرود واسه کجاست عزیزم نشنیدم تا حالا

کرمانشاه

همون حوالی بانه 

اما نه بزرگی بانه 

قشم ب ما نزدیکتره ولی میگن نمیزارن خیلی جنس بیاری جلوتو میگیرن چجوریاست ؟

هر کیف اضافه جریمه داره.میگم که باز همون میشه فقط دردسر راه میمونه برات و خستگی...

خدایا شُکرت❤🧿
2790
2778
2791
2779
2792