2777
2789
عنوان

ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این رنگ مدل امبزه هتس ساقه رنگ مرواریدی و صدفیه باید ترکیب بشه و اینکه قبل از رنگ حتما باید پایه ۱۰ دکلره باشه اگر بلد نبودیی بیا شخصی روش هارو برات بگم 

اخه میگفا مسیه بعددکلره ام نداشت

ن عزیزم هر رنگی هرررر رنگی ک توی البوم کاتالوگ هستش حتی پر کلاغی همشون روی موی دکلره شده هستن برای اینکه زنگ ثبات داشته باشه و زیبا شه باید روی دکلره باشه

عزیزم من میخوام موهامو کراتینه کنم . چون فر و وز هست . موهامم مشکیه و رنگ نداره . بهترین مواد کراتیته که باعث ریزش مو نشه و دوام کراتینه و صافی هم بالا بره چیه ؟ کراتینه واسه صافی  مو بهتره یا صافی دائمی؟ 

عزیزم من میخوام موهامو کراتینه کنم . چون فر و وز هست . موهامم مشکیه و رنگ نداره . بهترین مواد کراتیت ...

عزیزم بهترین مارک الان دیرتن هستش

و سعی کن پیش یهترین سالن بری چون کار حساسی هستش

ک قبل از قیمت حتما باهاش قرار کن ک باید خ عالی بشه موهات و وزی و فریش از بین بره

عزیزم من میخوام خط چشم بزنم ولی دیدم خیلیا بعد یه مدت خط چشم مشکیشون ، رنگش متمایل به سبز میشه . واق ...

عزیزم خط چشم دائمی اشتباه چون رنگش ثبات نداره و خ هم ضرر داره بعد مدتی یا رنگش ب قرمزی و بنفشی میخوره یا سبز