سلام خانوما هرکس سوال راجب رنگ دکلره پاکسازی جوش صورت کوتاهی سایه خط چشم یا هر چیزی ک مربوط ب ارایشه میتونه بپرسه من ارایشگر هستم و میتونم راهنماییتون کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم این رنگ مدل امبزه هتس ساقه رنگ مرواریدی و صدفیه باید ترکیب بشه و اینکه قبل از رنگ حتما باید پایه ۱۰ دکلره باشه اگر بلد نبودیی بیا شخصی روش هارو برات بگم
ن عزیزم هر رنگی هرررر رنگی ک توی البوم کاتالوگ هستش حتی پر کلاغی همشون روی موی دکلره شده هستن برای اینکه زنگ ثبات داشته باشه و زیبا شه باید روی دکلره باشه
عزیزم من میخوام موهامو کراتینه کنم . چون فر و وز هست . موهامم مشکیه و رنگ نداره . بهترین مواد کراتیته که باعث ریزش مو نشه و دوام کراتینه و صافی هم بالا بره چیه ؟ کراتینه واسه صافی مو بهتره یا صافی دائمی؟
عزیزم من میخوام خط چشم بزنم ولی دیدم خیلیا بعد یه مدت خط چشم مشکیشون ، رنگش متمایل به سبز میشه . واقعا خط چشمی وجود داره که سبز نشه و همونجور مشکی بمونه ؟
عزیزم من خیلی تو ارایش کردن ضعیفم .و بند انداختن هم بلد نیستم . به نظرت کلاس خود ارایی برم مفیده ؟ معمولا چند جلسه کافیه واسه اینکه یه ارایش تمیز واسه خودم یاد بگیرم ؟