2777
2789
عنوان

درد و دل

151 بازدید | 22 پست

سلام خوبین

خانما حالم اصلا خوب نیست واقعا احتیاج دارم با ی‌ی دردو دل کنم اما چیزی که بههیچ کس نمی توتم بگم

من یه برادر دارم که ۱۴ سال پیش با یکی ازدواج کرد خیلی باهم اختلاف داشتن خیلی همش کتک کاری و دعوا..

بعد چند سال پیش برادرم کلا زندگی اولش و ول کرد و رفت و فهمیدیم زن گرفته، زن اولش هم طلاق نداد اونم طلاق نگرفت و فهمید که زن گرفته اما در کمال ناباوری با خانواده رفت و امد می کرد و زیر زیرکی هم آبرو می برد .. البته با کاری که شوهرش کرد حق داشت ..بماند با ایناش کاری ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بقیش

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

برادرم خیلی پدر و مادرم و تیغ زد خیلی.. به خصوص از وقتی زن دومی رو گرفت یه مدت گفت من رفتم خارج گیر کردم پول بدید برگردم کلی پول گرفت برگشت

ضمنا خرج زن اولشو پدر من و مادر خودش تا یه حدودی می داد وقتی اومد مادرم گفت تکلیف زندگیاتو مشخص کن برو سرکار گفت من با زن دومی ارامش دارم خیلی خوبه و عالیه وهزارتا حرف دیگه بزارید باهاش زندگی کنم و فلان.. 

اومد گفت من میخوام با این زنه زندگی کنم برداشت زن دومی رو اورد خونه پدرم بست نشست گفت باید خونه بگیرید ماهی حرص خوردیم که بابا جان انقدر پول ندید به این بزارید بره کار کنه

خلاصه پدر مادرم اصلا به حرف ما گوش نمیدن و اون هرچی پول میخواد با دروغ و جفنگ می گیره ازشون الان پدر و مادرم سر حماقت ها و دروغاش پول از این و اون قرض کردن دادن خونه رهن کردن

الانم ۲۰۰ میلیون به فامیل بدهکارن

در صورتی که پدرم خیلی عزت نفس داشت و برای خودش کسی بود و همه ما رو به چشم دیگه ای می دیدن ابرومون رفت

خلاصه..

چند وقت پیش گفت میخوام برم سرکار چند میلیون میخوام پدر و مادرم دوباره از این و اون قرض کردن دادن بهش

دوباره ما حرص خوردیم که چرا دادی

یه سری اومد به مادرم گفت میخوام زن رو طلاق بدم خیلی خرجش بالاست از پسش بر نمیام می گفت یه سوپر تا سر کوچه میره ۴ میلیون خرح می کنه میاد

کاشف به عمل اومد که هرچی می گرفت می داد به اون زنه

یه سری زنگ زد گفت زنه شکمش و جراحی زیبایی کرده 

خیلی برام زور داشت برادرم پولایی و که به دروغ از پدر مادزم می گیره و این همه بدهکار شده باید باید یکیش فقط ۱۷ میلیون بره برای زیبایی خانم

برادر بزرگم خیلی حرص می خوره با تحقیقاتی که انجام شد فهمیدیم بله همش میره پی دک و پز خانم

خیلی سعی کردیم به پدر مادرم اثبات کنیم که حرفاش دروغه اما برادرم با احساساتشون بازی می کنه هر جور شده پول می گیره با دروغاش هرماه میلیون میلیون میاد از پدر و مادرم می گیره و اونارو کلی بدهکار کرده

همیشه به پدر مادرم گفتیم اخر خونتونم از چنگتون در میاره و آواره تون می کنه

حالا امروز اومده کپی سند خونه پدرم و گرفته دارم دیونه میشم 

به نظرتون با کپی سند چیکار می تونه بکنه ؟

دلم داره می ترکه