smasmamams مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 573 عنوان ناخن 41 بازدید | 5 پست سلام دوستان کسی هست ناخنش مث من نرم بوده باشه زود بشکنه بعد چیزی استباده کرده باشه ناخنش سفت بلند شه دیگ نشکنه؟ ارزوشو دارم ناخونام بلند و ی دست شن ولی تا میان بلند شن از یجا بریده میشه ینی نمیشکنه قشنگ بریده میشه انقد نازکن 1399/02/16 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ًالیا عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 12364 یه محلولی داره ماوالا مثل لاک زده میشهولی جذب ناخن میشهبذار ببینم عکسش رو پیدا کنم برات میزارمالبته یکم گرونه من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
ًالیا عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 12364 من خودمم میخوام بخرمنظرات رو خوندم اکثرا راضی بودنالبته فرمالین داره که باید حواست باشه به دور ناخن نخورهو همینطور ناخنت رو بهتره چرب کنی تند تند.قیمتش به اندازه ی یک بار کاشت ناخن هم نیست. ارزش داره به نظرم. من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
smasmamams مدیر استارتر عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 573 من خودمم میخوام بخرم نظرات رو خوندم اکثرا راضی بودن البته فرمالین داره که باید حواست باشه به دور ن ... عه چقد خوب. نماز میشه خوند باهاش؟
ًالیا عضویت: 1396/03/28 تعداد پست: 12364 عه چقد خوب. نماز میشه خوند باهاش؟ آره گلم. جذب ناخن میشهمثل لاک نیستدر واقع مثل آب میمونه من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊