2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يكم توضيح ميدي عزيزم 

کالری شمار زیره رو دانلود کردم مشخصاتمو و وزن دلخواهمو وارد کردم و نرم افزار مشخص کرد باید روزی ۱۰۰۰ کالری بخورم تا هفته ای ۱کیلو کم کنم. منم هرچی میخورم وارد میکنم که از ۱۰۰۰ رد نشه. اولش سخت بود چون مثلا یه تیکه کیک میخوردم و همه کلریم مر میشد و گرسنه بودم ولی الان یاد گرفتم غذاهای کم کالری و سیر کننده بخورم مثل سیب زمینی ابپز. مرغ و ماهی بخار پز .تخم مرغ ابپز. سبزی ماست کم چرب

لبریزم از سکوت بسیار
کالری شمار زیره رو دانلود کردم مشخصاتمو و وزن دلخواهمو وارد کردم و نرم افزار مشخص کرد باید روزی ۱۰۰۰ ...

مرسي عزيزم

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
توی چه مدت اینهمه کم کردی

یکسال و نیم یه دوره لاغر میکردم چند کیلو دو باره استراحت بعد رژیم چون هم نمیخواستم بدنم و صورت شل بشه هم زده بشم 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....
مثلا خورشت خالی میخوردین؟

اره ولی کلا ما بیشتر مرغ مصرف می کنیم من خیلی راحت بودم یا اگر غذایی بود که نمیشد بدون برنج و نون خورد برای خودم سیب زمینی یا تخم مرغ آب پز میکردم 

شب سوپ میخوردم یا نخود و لوبیا و چغندر میپختم برای شام با رب انار میخوردم 

در بن بست هم راه آسمان باز است پرواز بیاموز....
اره ولی کلا ما بیشتر مرغ مصرف می کنیم من خیلی راحت بودم یا اگر غذایی بود که نمیشد بدون برنج و نون خو ...

مرسی عزیزم با حوصله جواب دادی 💋

ببخشید اینقدر سوال کردم

خدایا شکرت 🌷