2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 62 پست
تو فکرش هستم قبلا باهاشون بیرون میرفتم از وقتی چتاشونو دیدم خودم نمیرم تو اکیپی ک این هست اما شوهرمو ...

باور کن همسرتم خوشش نمیاد تهه دلش از ایشون. باهاش صحبت کن حرف دلتو بگو. نامزد من همیشه میگه که زن ها هیچی نباید تو دلشون نگه دارن. باید وقت مناسب توی شرایط مناسب حرف رو بزنن. چون  توی ذهن بهش بال و پر میدن و یه چیز حل شدنی رو بزرگ و سخت میکنن. به نظرم حرفش منطقیه. توی شرایط مناسب بگو که من حس میکنم ایشون با حرفاش به تو بی احترامی میکنه و حرمت متاهل بودن تو رو نگه نمیداره. بگو در شان شما نیست که همچین حرفای سبکی از دوستت بشنوی درباره ناموس مردم. توپ رو بنداز زمین مردا. حساسیت زنونه نشون نده جریان رو. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما واست اتفاق نیوفتاده چشمت به پیامای گوشی همسرت ک ۲۴ ساعته داری باهاش زندگی میکنی بیوفته؟ خیلی حری ...

میتونی باور نکنی

ولی واقعا تو خونه ما گوشی شخصی محسوب میشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
حرفتون درست تا یجایی. اما وقتی از نظر خودش اوکیه ک با مرد مجردی ک هیزه و بد دهنه و از نشون دادن این ...

اوکی بگن !!!!

شوخی کردم عزیزم . قرار نیست همه مردها بی عیب و نقص باشن . نگرانیت هم بیجا نیست . ولی قبول کن هر فردی تو هر سنی خودش به اطرافیان خط قرمزهاش رو نشون میده. تو دبیرستان من و شما هم دخترهایی که دائم حرفهای مثبت ۱۸ و درگوشی در مورد رابطه و ..... میزدن کم نبودن . ما گذاشنیم بهمون نزدیک بشن و سر اون حرفها رو باز کنن؟ میدونم ناراحتی ولی در این مورد خاص همسرتون مسئوله . اگر به عنوان مرد متاهل ازین حرفها خوشش نمیاد ادامه ندادنش هیچ کاری نداره . اگر هم خوشش میاد تقصیر اون دوست نامناسبش نیست

در هر صورت امیدوارم دل و زندگیت پر آرامش باشه

میتونی باور نکنی ولی واقعا تو خونه ما گوشی شخصی محسوب میشه

خب اوکی ما از اونایی هستیم ک به اکانتای همم وصلیم. هر زوجی یه مدلین. شما میگی چک کردن خوب نیست ولی خب ما از اولش اینطوری بودیم ک رمزامونم مشترک بوده و اوکی بودیم با دست گرفتن گوشی هم‌. حریم خصوصی ما رابطه دونفرمونه. هر کی یه مدلیه، خوشبخت باشین 

اوکی بگن !!!! شوخی کردم عزیزم . قرار نیست همه مردها بی عیب و نقص باشن . نگرانیت هم بیجا نیست . و ...

مرسی عزیزم.شما هم خوشبخت و آروم باشید ان شاالله همیشه🌸🌸. منم میگم تاثیر میذاره یا همون ک شما میگی خوشش میاد شاید خودشم چون باهاش ادامه میده گپ رو(اینطوری نگاه نکرده بودم). مسئله ای ک من دارم اینه ک منکه خوشم نمیاد از این اخلاق پارتنرم باید چیکار کنم!! 

خب اوکی ما از اونایی هستیم ک به اکانتای همم وصلیم. هر زوجی یه مدلین. شما میگی چک کردن خوب نیست ولی خ ...

درسته هر کسی یه مدلیه

منم تو تاپیک شما نظرم رو گفتم

ناراحتی نداره 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
مرسی عزیزم.شما هم خوشبخت و آروم باشید ان شاالله همیشه🌸🌸. منم میگم تاثیر میذاره یا همون ک شما میگی ...

ببین تو مزخرف بودن اون دوست همسرت که با مرد متاهل حرف جنسی میزنه حرفی نیست . ولی دنیا پره از ادمهای بیمار و افراطی جنسی که دنبال پایه و همصحبتن. تازه اونها هم نباشن اینهمه کانال و مطلب هست

تنها چیزی که میدونم اینه که عکس العمل شدید نشون نده چون شوهرت فکر میکنه چه مواهبی بوده و تو داری محرومش میکنی. نگو هم چتی رو خوندی چون به هرحال خصوصیه و جبهه و دافعه ایجاد میکنه

به جا و به موقع از تفاوت رفتار افراد متعهد و مجرد بگو و خوبیهای بلند مدت اعتماد متقابل رو یاداوری کن . اون یارو مجرده رو هم به تدریج کمرنگ کن . حالا دوست جدید معاشرت جدید یا هرچی

برام جالب شد اون نابابه با دوست دخترش چند وقته دوستن؟ واقعا ازدواجین؟ جلو دختره سوتی نمیده؟

هيچي ديگه مياد خونه ميگه فلاني با دوس دخترش رفته شمال زن اون يكي دوستم بهش ارث زياد رسيده از طرف پدر ...

اه اه 

قسمت حال بهم زن ماجرا اینجاست که اکثر داستانها زاییده توهم ذهن عقده ای دوستهاشونه و همین دوستها هر هفته خونه پدر زنه مشغول تی کشیدن و توسری خوردنن . ولی به اینها که میرسن همه دوست دخترهاشون خونه ۲۰۰۰ متری دارن و زنجیر طلای ۱۰۰ گرمی براشون خریدن . اووووق

من یک خواستگار داشتم درمورد یکی ازین حرفها زد بعد یادش رفت و گفت طرف تو پانسیون میخوابه .گفتم پس قصر ۱۲ خوابه پدر زنش چی شد؟ گفت هااااا اونو قرار بود بسازه و فعلا تو زیرزمین دامادشون هستن

جالبه سر یک خیال باطل شاخ میشن