2777
2789
عنوان

دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 62 پست
چه حالي داري گوشي شوهرت و چك ميكني پياماش با دوستاشم ميخوني خو جز اينكه اعصابت خورد شد كاري از دستت ...

بابا چک کردن چیه شما نگاهت به گوشی شوهرت نمیوفته؟ تو یه خونه دارین زندگی میکنینااا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بابا چک کردن چیه شما نگاهت به گوشی شوهرت نمیوفته؟ تو یه خونه دارین زندگی میکنینااا

تو ي خونه زندگي ميكنم نگاهمم بهش ميوفته ولي همه پيامارو ك نميخونم😐😐😐من اصلا تا حالا دست نزدم ب گوشيش گاهي فقط عكس ميگيرم با اجازش

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
نه عزیزم نگران نباش مطمعنا همسر شما ادم محکمیه .  بعضی مردا واقعا بی ادبن اما اگه اقاتون مرد م ...

با زبون نرم آروم بهش گفتم. این دوستشم جاهای دگ خیلیمعرفت میذاره واس شوهرم. مشکلم اینه ک جز این ذهن و زبون مریضش بقیه چیزاش اوکیه، منظورم تو رفاقت با شوهرم خیلی مایه میذاره براش

شوهرتونه بچتون نیست که نگرانی دوست بد شمارو ازار بده

خودشون به عنوان مرد بالغ که مسوولیت ازدواج رو پذیرفته و خوب و بد رو میفهمه وظیفه دارن به خاطر احترام به همسرشون با فرد مجرد بی بندو بار نگردن

بچه دبیرستانی نیستن که مادرها دغدغه انتخاب دوست ناباب داشته باشن. تو اجتماع همه جور ادم هست . این مرد و زن داناست که با توجه به شان و موقعیتش به بقیه حریمشون رو گوشزد میکنه

نه اینکه دوستش بگه و شما ببینی و  به فکر چاره باشید . این الان فرقش با پسر ۱۲ ساله چی میشه؟

تو این کرونا وقت خالیش زیادم شده

به خودت نزدیکش کن چاره ای نیست گلم

یه دوست بدمیتونه زندگی آدم رو فلج کنه

تو دلت رو خالی نمیکنم اما شماهایی که جوون هستید و اوایل زندگیتونه باید خیلی باسیاست باشید و شوهراتونو سمت خودتون بکشید...مردا عین بچه هستن محتاج محبت و نوازشن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گوشی شوهرتو چک میکنی؟  دوستاشو رصد میکنی؟  اسیر گرفتی مگه؟

شما واست اتفاق نیوفتاده چشمت به پیامای گوشی همسرت ک ۲۴ ساعته داری باهاش زندگی میکنی بیوفته؟ خیلی حریم دارین شما تبریک میگم. از گوشی همم ک لابد استفاده نمیکنین😐

وای اینو یه جوری دورش کن از خودتون. اعتراض کن. 

تو فکرش هستم قبلا باهاشون بیرون میرفتم از وقتی چتاشونو دیدم خودم نمیرم تو اکیپی ک این هست اما شوهرمو چجوری اوکی کنم کم کنه روابطشو

شوهرتونه بچتون نیست که نگرانی دوست بد شمارو ازار بده خودشون به عنوان مرد بالغ که مسوولیت ازدواج رو ...

حرفتون درست تا یجایی. اما وقتی از نظر خودش اوکیه ک با مرد مجردی ک هیزه و بد دهنه و از نشون دادن این رفتارا هم ابایی نداره بگرده، چون شوهرتونه و بچه ک نیست بهش گوشزد نمیکنین؟ منم ک بهش نگفتم فعلا چیزی. قبلا یه بار سرش بحث کردم الان اینجا تاپیک زدم ک چه کنمم ک راه منطقیی باشه برای برخورد! زن و شوهر نباید اشتباهای همو بهم بگن؟؟؟؟

مرسی عزیزم🌸🌸 محبت میکنم رابطه خودمون خدا رو شکر خوبه. 

خداروشکر که گرمی بینتون هست ۸۰درصد حله 

خوش باشید همیشه❤❤❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنونم شما هم همینطور. مرسی از کامنتای خوبتون🌸🌸💗

💋💋💋💋❤❤❤