2777
2789
عنوان

پخت مرغ و ماهی

139 بازدید | 13 پست

یه روش خوب اگ واسه پخت مرغ و ماهی دارین که خوشمزه بشه حسابی لطف کنید در اختیارم قرار بدید....اخه جدیدا من نمیتونم دیگه مرغ بخورم همش طعم بد میدن هر جور درست میکنم ممنون میشم

مرغ رو با دو سه تا پیاز درشت خلالی کرده بریز تو ماهیتابه روغن نمک و زرچوبه و فلفل سیاه  بهش اضاف بکن وبزار رو شعله خیلی کم دوساعت بپز با اب خودش و پیاز بیست دقیقه اخرم سه جهارتا قاشق زعفرون دم کرده با دستو دلبازی بهش اضاف بکن وکنارش هم کشمش و زرشک و گردو ریز خورد شده تفت بده نمک هم بزن وچند قاشق زعفرون بریز روش و زود خاموشش بکن کنار پلک سرو بکن محشره این مرغ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهی رو هم پیاز و نمک زردچوبه وفلفلو تبلیمو بزن وبزار چند ساعت بمونه بعد ارد رو یه کوچولو نمک زردچوبه وفلفل بهش بزن ماهی رو بزن تو ارد و تو روغن داغ با شلعه ملایم سرخ کن

میتونی مرغ چرخ کنی کباب تابه ایی مرغ درست کنی!

میتونی تکه تکه کنی جوجه کنی 

میتونی رولت مرغ درست کنی 

ماهی ام توی ابلیمو زنجبیل کمی پودر سیر زعفرون چند ساعت بخوابون بعد یک اسکان ارد بریز توکاسه تواردم نمک فلفل وزرچوبه یکم زنجبیل بزن موقعه ی سرخ کردن اول ماهی ردآعشته باون ارد کن بعدش سرخ کن

«رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً»، 
مرغ رو با دو سه تا پیاز درشت خلالی کرده بریز تو ماهیتابه روغن نمک و زرچوبه و فلفل سیاه  بهش اضا ...

ممنون عزیزم یعنی اصلا آب نداره ؟اخه شوهرم به پیاز درشت حساسه باید ریز خورد کنم😂

پیازش اب میشه کلا هیچی توش نمیمونه با اب پیاز میپزه باشعله خیلی کم 

خب میشه درشت بزارم پیازا رو بعد موقع سرو بردارم 

چون شوهرم حساسه نمیخوره پیاز بزرگ تو غذا باشه

خب میشه درشت بزارم پیازا رو بعد موقع سرو بردارم  چون شوهرم حساسه نمیخوره پیاز بزرگ تو غذا باشه

پیاز رو خلالی بکن خودش اب میشه و به روغن میشینه  هیچی تو غذات معلوم نیست که بخای جداش کنی