2777
2789
عنوان

پی پی زیاد نوزاد

114 بازدید | 18 پست

سلام خانما

دخترم ۳ ماه و نیمشه و روزی ۵ ، ۶ بار پی پی میکنه، شیر خودمو میخوره، تو ماه چهارم میگن بدقلق میشه تو شیر خوردن و فقط قسمت آبکی اول شیرمو میخوره ، تو این ماه یکمم پی پیش شل شده 

بنظرتون طبیعیه؟

کسی تجربه شو داره؟

پنج روز پیش وزنش کردیم 6700 بود

اگر وزنش داره کاهش پیدا میکنه ببرش دکتر شاید آزمایش لازم باشه

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر وزنش داره کاهش پیدا میکنه ببرش دکتر شاید آزمایش لازم باشه

وزنش کم نشده

۲ ماهگی ۶ بود 

دکترش گفته وزنش خوبه ولی یه ازمایش عدم تحمل لاکتوز نوشته گفته اخر ماه چهار بده

شیر مادر تا۸بار در روز طبیعیه فقط مواظب باش پشتش نسوزه من خودم تو بهداشت کار میکنم

واقعا راست میگین

پس چرا دو تا از نوزادای اقوام که اونا هم شیر مادر میخورن فقط روزی ۲ بار شکماشون کار میکنه

وزنش کم نشده ۲ ماهگی ۶ بود  دکترش گفته وزنش خوبه ولی یه ازمایش عدم تحمل لاکتوز نوشته گفته اخر ...

آره حتما ببرش عدم تحمل لاکتوز خیلی ازیت میکنه

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

به نظر من پی پیش طبیعیه پسر اول منم زیاد پی پی میکرد.

برای شیرتم خرفه نخودچی و نبات پسته و فندق اسیاب کن و بخور روزی چندبار شیرت خوشمزه میشه و میخوره . پسر دومم مشکل برام پیش اومد و شیرخشک بهش دادیم بعدم شیرم کم بود هم شیر خودم و دادم هم شیرخشک ولی شیر خشک و باید به زور میدادم بهش نمیخورد من ازاون چیزای مقوی بالا میخوردم شیر خودمو به شیر خشک ترجیح داد

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
البته یه چیزم بگم لثه هاش سفید شده و به همه جا میسابه لثه هاشو دیشب که دندون گیر دادیم بهش همه ش دا ...

دندون که خیلی زوده. 

🌹میشه برای مشکلم دعا کنی یاصلوات بفرس ممنون،😍🥰♥️😘فرستادی لایک کن برات صلوات میفرستم
واقعا راست میگین پس چرا دو تا از نوزادای اقوام که اونا هم شیر مادر میخورن فقط روزی ۲ بار شکماشون کا ...

اونا حتما شیر مادرشون چربه مدت زمانه زیر سینه مادر کمه شاید دفعات شیر خوردن یکی باشه

ولی مثلا شما۱۰ دقیقه شیر میدین ولی اونا۵ دقیقه

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
آره حتما ببرش عدم تحمل لاکتوز خیلی ازیت میکنه

اخه چون بهش کمکی ببلاک ar و کامفورت دادم اسهال شد دکترش شک کرده به عدم تحمل لاکتوز

هر چند ایزومیل بدون لاکتوزم دادم همین شد

موندم والا

اونا حتما شیر مادرشون چربه مدت زمانه زیر سینه مادر کمه شاید دفعات شیر خوردن یکی باشه ولی مثلا شما۱۰ ...

دقیقا میگن کم شیر میخورن بچه هاشون

ولی دختر من شبا هم دو سه بار میخوره

اخه چون بهش کمکی ببلاک ar و کامفورت دادم اسهال شد دکترش شک کرده به عدم تحمل لاکتوز هر چند ایزومیل ب ...

کمکی بدی بچه تکرار دفع اش زیاد میشه طبیعیه دیگ