2777
2789
عنوان

بوسه نامزدم

2184 بازدید | 80 پست

ما از هم دوریم ۱۴ روزی یک الی دوروز پیش هم هستیم ایندفعه ک اومد منو بغل کرد با شوق بهم گفت چشماتو ببند روی پلکهام رو بوسید ولی من یبار ازش ضربه خوردم واسه همین خیلی اعتماد بنفسم پایین اومده هر کاری میکنه میگم اینکارا رو میکنه ک من بهش شک نکنم میترسسسسم بخوام دوستش داشته باشم یبار بدون هیچ تردیدی دوستش داشتم بهم ضربه زد نردیکه۱ساله ولی هر کاری میکنه بهش میگم دوسش دارم واسش هر کاری میکنم اما میترسم از ته دلم دوسش داشته باشم

انسان جایزالخطاست🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

روی پلک؟ ریملت نرفت تو دهنش؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
واقعا نامزد معنیش چیه تو سایت چیه؟ شوهر  دوس پسر  عقد

👌👌👌👌👌👌👌

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

واقعا نامزد معنیش چیه تو سایت چیه؟ شوهر  دوس پسر  عقد

والا منم اینو نفهمیدم

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

واسم هیچی کم نمیذاره میگه دوست دارم رابزه ما مثله داییم و زنداییم باشه ک همه ازمون تعریف کنن ولی من میترسم ازش میگم اگه بهش اعتماد کنم باز بهم ضربه بزنه نابود میشم