ما از هم دوریم ۱۴ روزی یک الی دوروز پیش هم هستیم ایندفعه ک اومد منو بغل کرد با شوق بهم گفت چشماتو ببند روی پلکهام رو بوسید ولی من یبار ازش ضربه خوردم واسه همین خیلی اعتماد بنفسم پایین اومده هر کاری میکنه میگم اینکارا رو میکنه ک من بهش شک نکنم میترسسسسم بخوام دوستش داشته باشم یبار بدون هیچ تردیدی دوستش داشتم بهم ضربه زد نردیکه۱ساله ولی هر کاری میکنه بهش میگم دوسش دارم واسش هر کاری میکنم اما میترسم از ته دلم دوسش داشته باشم
واقعا نامزد معنیش چیه تو سایت چیه؟ شوهر دوس پسر عقد
👌👌👌👌👌👌👌
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
واسم هیچی کم نمیذاره میگه دوست دارم رابزه ما مثله داییم و زنداییم باشه ک همه ازمون تعریف کنن ولی من میترسم ازش میگم اگه بهش اعتماد کنم باز بهم ضربه بزنه نابود میشم