2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
یه سوْال دیگه به نظر باید حتما لایسنس تی وی آلمان رو بخریم هزینه اش رو ماهیانه میدونید چقدر میشه و اینکه هر خونه رو یه هزینه اصلی زدن یه ادیشنال کاست که به نظر پول آب و برق و گاز ماهیانه است درسته؟؟ خوب اگه هزینه آب و برق بیشتر از این مقدار بشه چطور منیجش میکنن؟
در مورد پارکینگ هم دیدم که هزینه پارکینگ رو جدا میگیرن مثلا ماهی هشتاد یورو ولی به عنوان مثال زده پارکینگ اوت دُر هست و به نظر دم در جلوی خونه است خوب یعنی باید برای این مدل پارکینگ هم پول داد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهدیه جان بله باید برای پسرت هم ویزا بگیری.. همسرت حتما باید سفارت باشه. پسرت را نمیدونم زنگ بزن ازشون بپرس... اونطرف ها هستید شهر هایدلبرگ را ببینید خیلی قشنگه. .. میتونید فرانسه هم برید لیون. سمت سوئیس مرز سوئیس و المان منطقه شوارتزوالد Schwarzwald خیلی خیلی زیباست. سمت شهر فرایبورگ .. شهر فرایبورگ هم خواهر اصفهان هست.. اصلا یه خیابون داره به اسم اصفهان.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مرمر جان https://www.immonet.de https://www.sandbox-immobilienscout24.de http://immowelt.markt.de/immobilien/immosuche.aspx?etype=1&esr=2 http://www.wohnungsmarkt24.de http://www.immobilo.de اینها هم هستن. خونه هم اکثرا اجاره سرد را مینویسن.. گرم یه چندصد یورویی میاد روش (200,300,400) بستگی به خونه داره.. البته اون را هم مینویسن. .. برق و تلفن و اینترنت و تلویزیون جداست. ولی اجاره گرم با سیستم گرمایش و آب هست. .آخر سال میان کنتور را میخونن حساب میکنن اگر کمتر استفاده کرده باشین بهتون برمیگردونن پولو یا مذارن تو حسابتون از سال بعد کم میکنن.. اگر بیشتر استفاده کرده باشین اجاره خونه گرونتر میشه. ما برای کابل تلویزیون ماهی 13 یورو میدیم. برای اینترت و تلفن ثابت 30 یورو... قیمتهای مختلف هست.. ما معموای هستیم.. ارزون تر هست گرون تر هم هست. بستگی داره چی بخوایین. برای تلویزیون اگر صاحب خونه اجازه بده میتونین کابل نگیرین و ماهواره و دیش بذارن که اون فقط هزینه دیش هست. اهان کالیات تلویزیون هم در هرصورت باید بدید... نمیدونم چقدره. باید از همسرم بپرسم. زیاد نیست خیلی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارکینگ اگر در محوطه خونه باشه پولیه.. یعنی میرید در هرصورت توی پارکینگ مخصوص خونه. هیچکس دیگه غیر از شما نمیتونه پارک کنه. اگر ماشین ندارید میتونید اجاره نکنین... یعنی اجبار نیست. گوشه خیابون هم میتونید پارک کنید که مجانیه.. منتهی بستگی به جای خونه داره. مثلا ما تو خیابون فقط اجازه داریم دو ساعت پارک کنیم. ولی از شهرداری برگه گرفتیم که 30 یورو دادیم و برای یکسال اجازه داریم تو اون خیابون ماشینمون را هر چقدر بخوایم پارک کنیم.. اگر نه هر دو ساعت یکبار باید میرفتیم ساعت میزدیم تا جریمه نشیم.
ممنون پارمیدا جان از اطلاعات و جواب های خوبی که دادین مرسی عزیزم من امروز یه چیزی فهمیدم خونه هایی که زده 2 rooms در واقع یک اتاق خواب داره و اون یکی سالن یا همون پذیرایی خودمونه اههه ما اینجا t زیرو داریم یعنی سوییت، تی وان یعنی یک اتاق خوابه ما داشتیم دنبال دو اتاق خوابه میگشتیم امروز فهمیدم در واقع اینا یک اتاق دارن 🤓😎😎
آره شما باید بنویسید دنبال خونه سه اتاقه میگردید.. میشه دو اتاق خوابه. گاهی مینویسن دو اتاق و نیم. اون نیم خیلی کوچکه. مثلا میشه یه اتاق کار کوچولو

راستش بازم به سوال داشتم در مورد مهد کودک

همسرم از اول می میره نورنبرگ ولی من با یکی دو ماهی تاخیر با پسرم بهش ملحق میشم تا اون تو این مدت خونه مناسب پیدا کنه 

و فعلا تو هتل میمونه

من داشتم سرچ میکردم در مورد مهد کودک های خوب شهر  و چون حدود منطقه ای رو که میدونم خونه اونجا میخواهیم بگیریم رو میدونم تو این محدوده علاقه مند بودم پیدا کنم 

طبق سرچی که از بهترین مهد ها تو شهر به دستم اومد هیچ کدوم تو اون مناطق نبودن ولی با این حال به دو سه تاشون ایمیل زدم و شرایطشون رو پرسیدم و منتظر جوابشونم فعلا.

البته تو مناطقی هم که مورد نظرم بود تو سرچ گوگل مهد کودک هایی رو پیدا کردم ولی راستش اصلا نمیدونم مهد های خوبی هستن یا نه و آیا خصوصی هستن یا دولتی 

تو نت هم خیلی عکس ازشون نبود یا کلا در مورد همه مهد ها تاپیک هایی هم تو نت پیدا نکردنم که در موردشون صحبت کرده باشن

متاسفانه میترسم نتونم برای سپتامبر جایی رو براش پیدا کنم که خوب هم باشه و نگرانی در مورد مهد و بچه اونجا نداشته باشم

یه مساله دیگه در مورد کات آف تایم تو آلمان

من سرچ کردم دیدم این تو هر ایالت آلمان متفاوته

منظورم زمانی که برای ورود به مدرسه برای بچه ها گذاشته شده و در واقع مثل همون نیمه اولی و نیمه دومی تو مدرسه های خودمون

تو بایرن اونجور که متوجه شدم بچه های متولد هر سال تا پایان سپتامبر میتونن تو شروع سال تحصیلی که از اول سپتامبر هست ثبت نام کنن و این در واقع از همون مهد پله پله برای بچه ها اتفاق میوفته 

در صورتیکه تو بغضی ایالات این زمان آخر جولای و یا آخر دسامبر هستش

پسر من متولد آخرای سپتامبر 2015 و این یعنی با بچه هایی تو یه دوره است که حداکثر یک سال از خودش بزرگترن

سوال من اینه آیا در هنگام ثبت نامش تو مهد ممکنه از ما سوال شه تو چه گروه سنی دوست دارین قرار بگیره یا اتوماتیک تو رده سنی خودش میره.

بازم سوال 

تو آلمان نهدهای خصوصی بهتر هستن یا دولتی

و اینکه از تو نت چطور بفهمم کدوم خثوثی ان کدوما دولتی

راستی اون دوتایی که ایمیل زده بودم جواب دادن که جای خالی نداریم متاسفانه