2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
دوستان گرامی میتونید من رو راهنمایی کنید از مونیخ تا میلان با قطار چند ساعته؟؟؟؟از مونیخ تا فلورانس چطور؟؟؟ چون تصمیم داریم 5 روز آخر سفر رو بریم ایتالیا میخواستم ببینم فاصله زیاده یا کم؟؟/پرواز برگشتمون هم از مونیخه میخوام ببینم باید پروزامون رو تغییر بدیم یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا جان من آلمان نیستم ولی میتونی پروازهای ارزون قیمت که به خیلی از شهرهای اروپایی پرواز داره رو چک کنی مثل رایان ایر یا ایزی جت گاهی قیمت های این پروتزت از قطار خیلی کمتره مثلا در مورد فلورانس میتونی پروازهای رم یا پیزا رو چک کنی هر کدوم تا فلورانس تا جایی که یادم میاد یک ساعت و نیم دو ساعت با قطار بود یا میتونی میلان بری با هواپیما و ونیز زو هم با قطار بری ببینی
مریم جان و پارمیدا جان میشه من رو در رابطه با حساب کردن نت سالاری ماهیانه تو آلمان کمک کنید تو نت سرچ کردم یه سری سایت پیدا کردم ولی هر کدوم یه کتگوری هایی دارن مثلا تکس کتگوری یا گزینه داره در مورد تعداد بچه که من نمیدونم چی باید انتخاب کرد
ما در حال تصمیم گیری هستیم برای اینکه بیایم آلمان یا نه راستش همسرم همزمان از آلمان و سوید دو تا کار پیشنهاد داره که در حال تفکر هستیم کدوم کشور بهتره چون احتمالا هر کشوری رو انتخاب کنیم برای همیشه تلاش کنیم همونجا بمونیم دوستان اگه کسی اطلاعاتی از سوید هم داره بده در مقایسه با آلمان کیفیت زندگی تو کدوم کشور بهتره
سلام عزیزم من درمورد سوئد در همین حد میدونم که تعداد زیادی از دوستانم و اقوامم اونجا هستن و خیلی راضی هستن. تنها بدیش که البته خیلی هم سخته هواش هست. اگر نه از همه چیزش راضی هستن. عمه خودم 15 سال سوئد زندگی میکرد و بعد به خاطر اینکه دخترشون رفت کانادا اون ها هم رفتن کانادا ولی میگفتن سوئد خیلی بهتر بود و از سوئد راضی تر بودن با اینکه وضع مادیشون بسیار بسیار خوبه و کانادا هم مشکل مالی ندارن ولی خب باز هم میگفتن از سیستم سوئد راضی تر بودن. این توضیح را دادم که فکر نکنی به خاطر مسائل مالی هست, نه ,به خاطر سبک و نوع کشوره. .. خلاصه از سوئد راضی بودن... البته پسرشون هم موند سوئد و جراح مغزه و میگه نمیرم کانادا و سوئد را بیشتر دوست دارم. البته فکر کنم آدم همیشه اولین کشوری که میره را خیلی دوست داره. آلمان هم خب من خیلی دوست دارم آلمانو. ولی شاید سوئد چون خلوت تره بهتر باشه.. نمی تونم 100% بگم. در مورد مالیات هم اینجا مالیات برای نوع زندگی های مختلف متفاوته... مجردین از همه بیشتر مالیات میدن. ازدواج کرده ها کلاس مالیاتشون فرق داره .. بچه که داشته باشی باز هم کمتر مالیات میدی. .. از حقوق ماهی 450 یورو به بالا باید مالیات بدی که اداره مالیات اونو تعیین میکنه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ممنون پارمیدا جان از جوابت وقتی میخواهیم تو اینترنت نت سالاری رو از روی حقوق سالیانه حساب کنی چند تا آپشن هست یه یکیش رو من نفهمیدم که تکس کتگوری بود و بستگی به نوع کتگوری یک دو سه ... میتونه باشه من لینکش رو برات میذارم میدونی این چیه و ما چطور بفهمیم کدومش هستیم http://www.brutto-netto-rechner.info/gehalt/gross_net_calculator_germany.php
دنیا جان باید نگاه کنم بهت بگم هر کدوم حدودا چقدر طول میکشه و هزینه اش چقدره؟
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
مرمر جان همین که پیدا کردی کلیات رو نشون میده منتهی اگه بنویسی Nettoeinkommen Berechnung میتونی مشخصات تون رو بدی با دستمزد و درآمد خالص رو ببینی اپ هم هست، اونم خیلی راحت و خوبه
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.