2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
مامان سید أمیر عباس متاسفانه من اصلا اطلاعاتی در مورد رشته شما ندارم، باید جالب باشه
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
سپیده جان شرایط پیوست والدین اینه که باید تک والد باشی یعنی دور از جون شون فقط یکی شون در قید حیات باشن سنشون هم زیاد باشه و فرزند دیگه ای هم ایران نداشته باشن و بار مالی هم برای دولت آلمان نداشته باشن، لازم نیست آلمانی یاد بگیرن! در غیر اینصورت مثل والدین یکی از آشنایان باید تشریف بیارم با دعوتنامه عادی و إعلام پناهندگی کنن که توصیه نمیکنم، ممکنه اصلا نزدیک شما بهشون اجازه أقامت ندن راه سوم مهاجرت به یکی از کشورهای اروپایی از طریق سرمایه گذاری هست، مثل اسپانیا که با ٥٠٠،٠٠٠ € و عدم نیاز مالی به دولت ، أقامت میدن
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون مریم جان از جوابت عزیزم ای بابا پس هموطنان عزیز تو آلمان هم شیشه خورده دارن و همچنان باید بی اعتماد بود بهشون مگر اینکه خلافش ثابت بشه ولی کلا نمیدونم چرا این حس بد رو دارم که دوست ندارم بچم به چشمی دیده بشه که بچه های پناهنده ها و مهاجر ها دیده میشن کلا حس بدی دارم نمیخوام بحث نژاد پرستی پیش بکشم ولی خوب ارتباط بچه من با بچه هایی که خانواده تحصیل کرده با لول رو به بالا دارن مطمینا بهتر از ارتباطش با پناهجوهایی که از هر کشور و هر قشری میتونن باشن
یک سوال دیگه پسر من از شش ماهگی مهد میرفته و زبان اسپانیایی رو میفهمه همونطوری که فارسی رو میفهمه الان یک سال و نیمه است و تا چند ماه دیگه هم همینجا خواهد بود ولی با اومدنمون به آلمان و رفتن به مهد اونجا طبیعتا هر چی بلد بوده یادش میره کسی از دوستان تجریه ای داره نمیخوام اصلا به بچه ام فشار وارد بشه ولی میخوام ببینم احتمالش هست بتونه سه تا زبان با هم یاد بگیره با توجه به اینکه دوستان نردیک اسپانیایی زبان هم داریم یا مثلا آخر هفته ها جایی بذارمش که زبان اسپانیایی براش تکرار بشه و بتونه یاد بگیره یا حتی تو خونه کارتون به اون زبان ببینه میدونم ممکنه برای بچه سخت باشه خواستم تجربیاتتون رو بدونم و آیا به بچه های شما که مهد میرن تا آلمانی هم یاد بگیرن توصیه خاصی میشه که چه کار کنید تا یادگیری زبان براشون آسونتر باشه
مریم به لیسانسم کاری نداشته باش در مورد فوق بهم بگو چه رشته ایی فوق بخونم تو گروه علوم انسانی ک بتونم دکتری اون رشته رو تو المان ادامه بدم؟؟؟
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
مامان سید عباس متاسفانه نمیدونم
مرمر نه توصیه خاصی نمیکنن آلمانی رو طبیعتاً توی محیط یاد میگیرن فارسی رو هم توی خونه زبان سوم رو نمیدونم
دوستان عزیز اینور و أونور و وسط آب، سال نوی خورشیدی مبارک خوش و سلامت و موفق باشید هر کجای این دنیای گردالو که هستین
درود دوستان ما قصد داریم که واس مرداد حدود 15 تا 20 روز بریم آلمان. با دعوتنامه مامانم. اول اینکه از انجایی که حدود 15 سال هست که مامانم رو از نزدیک ندیدم دلم میخواد پیشش بیشتر باشم. مامانم کلن هستن. ولی خب بعد از اون شما چه برنامه ای رو برای دیدن پیشنهاد میدید؟ فقط شهرهای آلمان رو ببینیم و در این سفر وقتمون رو فقط واس آلمان بذاریم؟؟ آخه بعد از این دیگه حداکثر دو سالی یکبار میریم آلمان واس دیدن مامانم و سالهای آینده رو میتونیم برنامه ریزی کنیم واس کشورهای دیگه؟؟؟ لطفا یه زمان بندی بهم بدید و واس هر جا مراکز تفریحی و ارزشمندش رو هم معرفی کنید... و اینکه برای پسر 5 ساله ام هم باید ویزا و وقت سفارت بگیریم؟؟ ما ساکن شهرستان هستیم ، بعد از گرفتن وقت سفارت، من خودم میتوانم مدارک همسرم و پسرم را هم تحویل دهم و آنها شخصا در سفارت حضور پیدا نکنند؟؟ سپاس
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
مهدیه من اطلاعات دقیق ندارم متاسفانه در مورد مراحل گرفتن ویزا
سلام دوستان عزیز خوبین مریم جان و پارمیدا جان یه سوْال داشتم ما داریم دنبال خونه میگردیم به غیر از سایت های scout24 , hc24 چه سایت هایی میشناسین بتونیم خونه پیدا کنیم راستش ما دنبال خونه کاملا مبله میگردیم که انگار سخته و وقتی هم پیدا شه قیمتش خیلی زیاده آیا راهکاری برای پیدا کردن خونه دارین