2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
از مونیخ به میلان اونطور که من دیدم هواپیما از هر جهت بهتره، یک ساعت پرواز و اگه به موقع رزرو کنید زیر ١٠٠€ بلیط رفت و برگشت با اتومبیل حدود ٧-٦ ساعت با اتوبوس ٩-٨ ساعت، اتوبوس هم خوبه البته، مناسب تر هم تموم میشه
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
خیلی ممنون عزیزم، أنشالله بهتون خوش بگذره
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان برای پیدا کردن خونه به غیر از سایت های معروف از کجا می شه خونه پیدا کرد؟ مثلا بنگاه معاملاتی که خونه اجاره داشته باشه به چه اسمی فعالیت می کنند؟ ما چند جا تماس گرفتیم و فقط خونه برای فروش داشتن. از سایت ها هم اصلا نتیجه ای نگرفتیم. ممنون می شم نظر و تجربه ای اگه دارید راهنماییم کنید
Immobilien هست اسمشون... منتها شما از طرف اینها خونه بگیری پول پیدا کردن خونه را هم ازت میگیرن... من شخصا همیشه از توی نت خونه پیدا کردم.. خیلیهاشونم مال معاملات ملکیه منتهی توی نت اگهی دادن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم از خانم هایی که با بچه چند ساله آلمان زندگی میکنن قبلا گفته بودم که همسرم پیشنهاد کار از آلمان داره و ما هم ساکن یه کشور دیگه اروپایی هستیم ما تصمیم گرفتیم که پیشنهاد کاری رو قبول کنیم و تا چند ماه دیگه منتقل میشیم چیزی که من رو خیلی نگران میکنه اینه که با یچه من چطور قراره برخورد بشه با توجه به اینکه مهاجر و پناهنده آلمان زیاد داره نمیخوام به پسرم به دید یه مهاجر نگاه کنن البنه پسر من یک سال و نیمه است متولد ایران نیست و پاسپورت و اقامت دایم کشوی که توش هستیم رو داره ولی مثلا دیروز تو اخیار بی بی سی خوندم که تو سال گذشته 3500 حمله به مهاجرین تو آلمان به ثبت رسده که موارد زیادیش در مورد کودکان بوده این من رو خیلی نگران کرده که نکنه به پسر من تو مهد یا مدرسه به چشم مهاجر نگاه بشه و اذیتش یکنن اگه شرایط کاری اونجا خوب باشه شاید ما بمونیم برای همیشه اونجا ولی نگرانم پسرم اذیت بشه لطفا نظرات و تجربیات خودتون رو بگین ممنون
آذرمهر گفتی خونه و کردی کبابم! ما هم در جستجوی خونه یا آپارتمان برای خرید یا أجاره هستیم بنگاهی ها اسمشون makler هست اما املاک میشه همین که پارمیدا جان گفت، من توی ImmobilienScout24 Immonet میگردم
مرمر جان ما همیشه مهاجر خواهیم بود، این اجتناب ناپذیره! ولی حداقل از طرف مربی ها و بچه ها خیالت راحت باشه، مطلقاً فرق نمیزارن، حداقل من توی رفتارشون متوجه چیزی نشدم! طبیعتاً جلوی من با دخترم برخورد بد نخواهند کرد! منتهی رفتارشون رو با بقیه میبینم دیگه! یه سری حساسیت ها وجود داره فقط از طرف والدین، من خودم بسیار حساسم، مثلا شاید نژاد پرستانه یا غیرانسانی باشه حرفم، اما واقعیت اینه که من اصلا دلم نمیخواد حساب دخترم رو با یکی دیگه که از یه خونواده با پیشینه ناجوره و در ضمن ترک هستن یکی باشه و هر دو رو به یک چشم ببینن! و یا خیلی کنار هم باشن، اصلا دست خودم نیست! اصلا اون بچه رو که میبینم انگار هووم رو دیدم! با دخترم هم توی یه گروهه متاسفانه، رفتارهای نابه هنجار هم داره! ولی کاریش نمیشه کرد، برای اونها همه یکی هستن متاسفانه! توروخدا فکر نکنید من آدم بدی هستم ها!
به نظرم منطقه ای که ساکن میشید مهمه، یه طورایی بالأشهر و اینها اینجا هم هست، شهر هر چی کوچیکتر باشه مهاجر کمتره! و شاید بهتر باشه
ممنون مریم جون از جوابت کاملا حساسیتت رو درک میکنم مخصوصا نسبت به افرادی که از کشورهای دیگه میان مخصوصا از نظر من عرب ها ولی همیشه این نگرانی هست برام که بچه ام فکر نکنه با بقیه فرق داره و با این دید بزرگ باشه از طرف مردم عادی برخورد چطوره مریم جان ؟ کلا وقتی خارجی میبینن فکر میکنن طرف مهاجر یا پناهنده میتونه باشه یا نه البته من نگته کردم دیدم نونرنبرگ مهاجر و خارجی از ترکیه و کشورهای عربی زیاد داره نمیدونم چرا اینقدر نگرانم کرده این مساله
ما هم تو اسکات 24 پیدا کردیم. سایت دیگه ای نمی شناسم متاسفانه. در مورد خارجی بودن و تبعیض و اینا. فعلا که من چیزی احساس نکردم نه از طرف مربیهای کودکستان نه از طرف معلم مدرسه. من بیشتر ترسم از دوره های بعدی تحصیلی هست که بچه ها کم کم خطوط فکری خانواده هاشون رو می شناسند و خط فکریشون مشخص تر میشه و گروه بندی میشن، یعنی دوره نوجوانی. بعدش هم دانشگاه. ترس بعدیم هم پیدا کردن کار هست. چون تو تحقیقاشون هم که اخبار هرچند وقت یه بار اعلام می کنه، ثابت شده که بین دو نفر جوینده کار با تواناییهای کاملا یکسان ، ولی یکی خارجی اون یکی آلمانی، کارفرما آلمانی رو انتخاب می کنه.
سلاااااام هموطنای خارجی شیک و باکلاس آلمانی خوبید ؟خوشید؟ پیشاپیش عیدتونم مبارک یه سوال مهم دارم ازتون من لیسانسم فلسفه شرقه میخوام فوق شرکت کنم چه رشته ایی بخونم ک اگر بخوام بتونم تو آلمان ادامش بدم؟؟؟؟؟ دمتوووووووووووووووون گرم ک اینقدر ماهید و جواب میدید و وقت میزارید
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
خانومای گل سلام من الان دانشجویی آلمان هستم و بعدش اگه بتونم مورد زیر رو یه کاری کنم برای کار هم می مونم که ایشالا اقامت بگیرم. لطفا منو راهنمایی کنید، امکانش هست بشه والدین رو آورد آلمان( منظورم توریستی نیست)؟ خودشون سرمایه حدود ٣٠٠ هزار یورو دارن ولی متاسفانه فکر نکنم بتونن با توجه به سنشون آلمانی یاد بگیرن. به نظرتون اصلا میتونم امیدوار باشم که أوامرک بیارم پیش خودم؟ اگه اطلاع دارین تویه کدوم کشورا میشه همچین کاری کرد و یا توو اطرافیانتون دیدین، خیلی خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
نه مرمر جان الان مهاجر ( پناهنده و غیره) اونقدر زیاد شده که دارن عادت میکنن، بیشتر باید از سمت هموطنان محترم نگران باشی 😉