2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👍🏼
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
مرسی مریم جونم از اطلاعاتی که میدی.. باشه عزیزم حتما بهت خبر میدم. هنوز که به نتیجه ای نرسیدیم.. ولی به زودی میرسیم... جاریم باید دو هفته دیگه بچه دومش به دنیا بیاد :)) تا بالاخره بتونیم براش بلیط بخریم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جان تنریفه من دقیقا آگوست رفتم همون طوری که گفتم هوای خیلی عالی داره اون زمان و پارک آبی خوبی هم داشت دو سه تا پارک حیوانات هم داشت که به نظر من ایده خوبی برای بچه ها هستن هتل هاش هم کیفیت های خوب و قیمت های خوبی داشتن ما کاملا از سرویسی که میدادن راضی بودیم و یکی از به یاد ماندنی ترین سفرهامون شد فقط حتما باید ماشین رنت کنی اونجا بدون ماشین نمیشه من جنوب پرتغال چندین بار رفتم بسیار جای تمیز و زیباییه با هتل هایی عالی و قیمت مناسب و بهت توصبه میکنم حتما بری ولی فکر میکنم آگوست زمان خوبی نیست یرای مسافرت به اونجا چون خیلی خیلی شلوغه مخصوصا ساحل هاش به احتمال زیاد جنوب اسپانیا هم باید خیلی شلوغ باشه تو اون زمان بهتره قبلش یه بررسی بکنی میتونی تو نت سرچ کنی و عکسای همه هست یه نگاه بنداز ببین کجا رو دوست داری
مریم جان فکر کنم زبان آلمانیت خیلی خوبه میشه بگی سختی زبانش در چه حده و چقدر طول کشید تا راه بیوفتی حالا نه در حد کامل ولی در حد محاوره چقدر طول میکشه آدم یاد بگیره راستش از بیرون که نگاه کنی خیلی زبان سختی به نظر میاد
مرمر جان زبانم معمولیه، بخصوص ١٠٠٪‏ در مقایسه با یه نفر مثل پارمیدا که کلا توی محیط قرار داره دائماً نه زبان آلمانی از اون چیزی که میشنوی آسونتره چون بسیار با قاعده است، وقتی واردش بشی زیبا هم هست من تا مقطع C1 ادامه دادم توی سال اول، منتهی زبانم توی سال سوم زمانی کاملا تغییر کرد که توی دومین شرکت مشغول به کار شدم و اونجا مجبور بودم با مهندسها و کارفرما و ... هندل کنم، اونم به لهجه اشتوتگارتی!😂😂😂😂 اما ٣ سال گذشته که توی مرخصی والدین بودم طبیعتاً پسرفت داشتم، خودم متوجه میشم، چون همسرم که ایرانیه، معاشرت هم بیشتر با ایرانیه، خلاصه زبانم در همون حد متوقف شده اما شاغل بودن فوق العاده مؤثرة شما چند ساله اینجا هستین؟
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
ممنون مریم جان از جوابت ای ول پس پارمیدا کاملا مسلطه اینقدر خوشم میاد از آدم هایی که به یه زبان دیگه کاملا تسلط دارن خیلی عالیه مرخصی والدین دیگه چیه؟؟ خوبه بازم فکر میکنم آلمانیت خوب باشه عزیزم من دقیقا هفت ساله خارج از ایران هستم
درسته عزیزم. ..... بچه ها زبان کلا فراره منم که رفتم افریقا المانیم بد شد یه مدت چون اونجا انگلیسی حرف میزدیم.... بعد به یه نقطه ای رسیدم که دیدم نه المانیم خوبه نه انگلیسیم نه فارسیم
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بله باید ذکر بشه unbefristet یعنی نامحدود، در غیر اینصورت befristet تا فلان تاریخ
پس نامحدوده آذرمهر فقط به یه نکته توجه کن اگه تعداد کارمندهای مشغول به کار کمتر از یه تعدادی باشه، حتی بعد از پایان آزمایشی، کارفرما مجاز قرارداد رو بدون آرائه دلیل فسخ کنه شرکت بزرگه؟ یا کوچیک؟ برای اطمینان تا زمانیکه اونجا مشغول به کار هستی سر فرصت تعداد کارمندها و اسم شون رو در بیار که مطمئن بشی چه حقوقی داره در صورت فسخ یا همون Kündigung