2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
آره عزیزم با کمال میل
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب دادم
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
مریم جون حسابی مواظب خودتون باشین..اینجا هم سرده حسابی.. واسه سوالت که نظرخواسته بودی ..عروسک یا لگوهای خونه سازی براشون جذابه ولی باز بستگی به اونجا داره که چی رایج باشه واسه این سن و سال
خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
خاله گلدونه ممنون جواب دادی احتمالا ست آرایش مخصوص بچه ها بگیرم، مامانش گفت دوست داره
سلام سی سی جان خوش امدی بچه ها پانیذ نیامده هنوزها... کاش بیاد یه خبر از خودش بده. مریم جون این ست هایی که بچه ها برای خودشون تتو یا گردنبند و دستبند و .. درست می کنن هم جالبه خیلی.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ست آرایشی با طرح فروزن گرفتم، البته دخترم میگه مال منه! ناگفته نمونه برای سرکار علیه هم خریدم منتهی میگه نه! هر دوش مال منه و دوستم (یه دوست خیالی داره)
'مظنون حمله با کامیون به بازارچه برلین، در ایتالیا کشته شده است' 14 دقیقه پیش همرسانی خبر فوریImage copyrightNOT SPECIFIED بر اساس گزارش‌ها مرد تونسی که تصور می‌شود راننده کامیون عامل حمله به بازارچه کریسمس برلین بوده، در شهر میلان ایتالیا کشته شده است. هنوز مقام‌های رسمی این خبر را تایید نکرده‌اند اما وزیر کشور ایتالیا گفته به‌زودی یک مصاحبه مطبوعاتی خواهد داشت. یکی از خبرگزاری‌های ایتالیا گزارش کرده که مامور پلیس در میلان از این فرد خواست کارت شناسایی خود را نشان دهد اما مرد مظنون با پلیس درگیر شد. دوشنبه گذشته کامیونی به میان جمعیت حاضر در بازارچه کریسمس در برلین راند و در نتیجه ١٢ نفر کشته و ۴۹ نفر زخمی شدند. اثر انگشت انیس عامری، مرد تونسی ۲۴ ساله، در کامیون پیدا شده و پلیس در جستجوی او بوده است. این خبر به تدریج تکمیل می‌شود... بیشتر بخوانید: مظنون حمله برلین پیش‌تر زیر نظر بوده است هم‌رسانی چگونه می‌توانید این مطلب را به دیگران برسانید ایمیل فیسبوک Messenger توییتر گوگل + بالاترین بالا
کریسمس همگی مبارک، امیدوارم به همگی خوش بگذره
سلام بر عزیزان جان
مریم جون مرسی از معرفی گروه من همون روزکه کفتی چندروز قبل از یلدا اون گروه بانوانو درخواست عضویت دادم ولی باورت میشه هنوز درخواست عضویتمو تایید نکردن؟ :))))
آخرم یلدامو تنهایی گذروندم نشستم فیلم دیدم
حالا برای جشن سیلوستر یه دو سه از بچه ها(یه گروه تلگر امیم) پایه شدیم بریم brandenburger tor احتمالا بیشترم بشیم امیدوارم فقط بچه ها نزنن زیرش و واقعا بیان
سلام عزیزانم
واااای شرمنده ام به خدا من تازه تاپیکتونو دیدم. من سالمه سالمم
ببخشید تورو به خدا این چندروز شدیدا سرم شلوغ بود درگیر تنطیم قرارداد خونه بودم(قبلش خونه داشتم اما قرارداد نداشتم) بعدم که کارای anmeldung و باز کردن حساب بانکی و تمدید ویزا . اصلا وقت نکردم بیام نی نی سایت و خبر از خودم بدم ببخشید توروخدا اگه نگرانتون کردم :( مرسی که به یادم بودین و قدردان لطفتونم پارمیدا و مریم عزیزم
دوستان میشه منم راهنمایی کنید برای استرالیا میتونیم اقدام کنیم ولی خیلی دوره راحت نمیتونم مامانمو ببینم. مامانم به پسر 3 سالم خیلی وابستست نگرانشم تصمیم گرفتیم بریم آلمان البته من باید سریع کار پیدا کنم چون میخوام مامانمو ببرم شما بودید میموندید پیش مامانتون یا میرفتیم تلاش میکردید اونم ببرید؟ آخه مامانم تنهاست اینجا