2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
سلام پانیذ نازنین...خیلی خوبه که زود با محیط جوین شدی عزیزم و خداروشکر که قدر لحظه هاتو میدونی..منم واسه دیزاین میخوام اقدام کنم ولی مثل اینکه دانشگاهش ازمون ورودی داره واسه همین وکیل بهم پیشنهاد کرده یه رشته ی اسون و بدون ورودی انتخاب کنم..درباره اینکه همکلاسات از فلان دانشگاه معروفن اصلا ته فکر کن نه ناراحت مهم الانه که زحمت کشیدی و خودتو رسوندی به همین افتخار کن..فکرشو بکن یکی مثل من ارزو داره الان به جای تو نه ولی تو موقعیتی مشابه بود..پس حسابی حالشو ببر وبه خودت افتخار کن عزیزم..
خدایا همه ی امیدم تویی..الهی شکر
ممنونم از لطفت خاله گلدونه جون امیدوارم بهترینا برای خودت و پسر عزیزت پیش بیاد من دانشگاه هومبولت برلینم. رشته ام هم ارتباطی با رشته های هنری مثل دیزاین نداره عزیزم برای همین درباره پذیرششون چیزی نمیدونم. اما اگه بگی رشته ایرانت چی بوده شاید بشه بهتر راهنمایی کرد که چی بری بهتره. فقط اینو بدون که برای رشته های آلمانی زبان اپلای کنی شانس پذیرش بیشتره و راحتتر و زکدترم توی محیط جا میفتی رشته من انگلیسی زبانه و خب خوبیش اینه که رشته های جذاب تر و جدیدی تری توی رشته های انگلیسی زبان هست اما بدیش اینه که شانس پذیرش میاد پایین چون درواقع شما دارید با داوطلبانی از کل دنیا رقابت میکنید. اما رشته های آلمانی شما برای پذیرش فقط با خود آلمانیا در رقابتی و زودترم توی جامعه و کار جا میفتی چون آلمانی بلدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میشه منم راهنمایی کنین من لیسانس پرستاری و ارشد تربیت بدنی گرایش فیزیولوژی هستم بنظرتون برا ادامه تحصیل تو مقطع دکتری اقدام کنم راحتتر میتونم پذیرش بگیرم یا از طریق کار پرستاری؟ پرستاران حقوقشون اونجا چجوریه ؟ ساعت کاریشون که خیلی بیشتر ایرانه دیدم... اگه از حقوق و کارشون اطلاع دارین ممنون میشم راهنماییم کنین.. ایا مدرک مارو قبول میکنن همون اول برای کار یا باید دوره یکساله بگذرونیم؟ شنیدم خیلی سخت باید کارکنن اصلا حق نشستن روی صندلی تو شیفت کاریشون ندارن کارشون چجوریه ؟با توجه به اینکه تعداد بیماران خیلی کمتر ایرانه ولی اونا چیکار میکنن که مرتب باید سرپا باشن؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه...
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
عزیزم رشته ی من هنره واسه همین میخوام اونجا هم ادامش بدم ولی خوب همونطور که گفتم وکیل میگه چون رشته های هنری ازمون ورودی دارن ترجیحا باید یه رشته برم که ازمون نداشته باشه و البته از میون رشته های المانی زبان قصد انتخاب دارم..
مرسی عزیزانم لطف دارین. بچه ها به نظر شما من برای کنسرت آرش چی بپوشم؟ ... حال لباس شب ندارم.. ایرانی ها کنسرت که میرن انگار میخوان برن رو فرش قرمز حس فرش قرمز ندارم.... به نظرتون یه تونیک خوشگل با جوراب شلواری کلفت و نیم چکمه که پاشنه پنج سانت داشته باشه بده؟.... والا دلم میخواد جین بپوشم و آل استارهامو
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جان من کنسرت موسیقی کلاسیک تو وین دیدم که لباس شب و تیپ فرش قرمز بودن. به نظرم کنسرت پاپ ایرانی اونم آرش که خودش کول هست لباس شب نمی طلبه. به نظر من همون تیپی که گفتی تونیک و جوراب شلواری و نیم چکمه خیلی خوبه. خوش بگذره
من مهمانیم رو دیروز برگذار کردم و همه چیز خوب بود. با همون مقدار نوشیدنی و یک سری خوراکیه آماده دوستان شما راجع به کاریابی چیزی می دونید؟ من از طریق لینکداین و زینک برای چند تا کار اپلای کردم اما جوابی نگرفتم. شنیدم یکسری کاریابی هایی هستن که در قبال مبلغی پول رزومه اشخاص رو به شرکت ها معرفی می کنند. می شه به اینجور جاها اعتماد کرد؟ شما اطلاعی دارید؟ کاریابی و یا جای خاصی رو می شناسید؟ کلا از چه جاهایی می شه اقدام کرد برای کار؟ من یک مدرک دانشگاهی از اینجا گرفتم و زبانم هم در حد بی یک هست. ممنون از وقت و توضیحاتون
:)) مرسی که نظر دادین... آره خب کلاسیک و اپرا و ... فرق داره.... لباس شب باید پوشید.... ولی ما کنسرت اندی هم رفته بودیم ایرانی ها لباس شب پوشیده بودن... ولی آرش سبکش به شب نمیخوره که.. منتها اگر همه شیک کنن حسابی و ادم با جین بره یه جوریه.. نیست؟ آذرمهر جان بهت پیشنهاد میدم برای مشاوره کار و ... بری IHK اونها اطلاعات خیلی خوبی بهت میدن و در ضمن برای رزومه و ... کمک میکنن
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام پارمیدا جوووون وای خوش بحالت..رفتی حسابی به جای ما هم قرر بریز و حال کن ؛)) به نظر منم تیپی که خودت گفتی خیلی مناسبه کنسرتای ارشه..با لباس شب و سنگین که نمیشه بالا پایین پرید..مثل خود ارش که همیشه تیپای راحت و کول میزنه
سلام عزیزم باشه حتما... من چندروزه دارم تمرین قر میکنم شوخی میکنم ولی اینقدر ذوق دارم عین بچه ها هی موزیکهاشو میذارم میرقصم