2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
پانیذ جان من سال اول برای زبان اومدم. تو ایران هم دوسال تقریبا زبان خونده بودم. وقتی هم اومدم رفتم با یه خانواده آلمانی نروژی زندگی کردم. همسرمو که از تو ایران میشناختم. خب مسلما زبان خوب نبود اون موقع ولی نه اصلا باعث گوشه گیر شدنم نشد. اینقدر حرف زدم تا یادگرفتم. کلا برای صحبت کردن باید اعتماد به نفس داشته باشی، بعد ازشون بخواه اشتباهاتت را بهت بگن. زود راه میافتی. تو دانشگاه کلاس زبان آلمانی هم ثبت نام کن. آلمانی لازم داری. دانشگاه ها اصولا برای دانشجوها کلاس مجانی برگزار میکنن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
برنامه واکسیناسیون ظاهرا اجباری نیست چون دوست من تقریبا هیچ کدوم رو برای دخترش نزد
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارمیدا کاملا گام های درستی برداشتی، آفرین
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
سلام ببخشبد یه سوال؟ همسرم لیسانس مکانیک داره میتونه بیاد المان ارشد سینما یا ادبیات نمایشی بگیره ؟ میشه رشته غیر مرتبط باشه تو مقطع ارشد ممنون میشم جواب بدین .مرسی
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
دختری از شهر رویا فکر نمیکنم امکانش باشه، مگه اینکه از لیسانس شروع کنه قبلا میشد، ولی ٨-٧ ساله که فقط توی رشته مرتبط میتونی ادامه بدی
سلام ملینا جان من هر از گاهی میام. شما سوالت را بپرس اگر اطلاعی داشته باشم حتما جواب میدم. دختری از شهر رویاها سینما و ادبیات نمایشی و ... اینجا امتحان ورودی داره.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام پارمیدا جان راستش من سایت یا فیس جایی در آلمان را که شما هستید و میدونید میخوام در رابطه با آی وی اف دقیقا در رابطه با اهدای جنین اگر میتونید کمکم کنید پیدا کنم و عضو بشم ممنون میشم مرسی عزیزم ببخشید خواستم عجیب غریبه
سلام دوستان آدرس چندتا فروشگاه تو برلین که پوشاک کودک شیک و قیمت مناسب دارن رو برام بزارید ممنون میشم
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)
ممنونم . پارمیدا جان یعنی باید از لیسانس شروع کنه یا میشه با قبولی توی این امتحانی که گفتین این رشته رو از ارشد بخونه؟ مریم جان اینکه میگین باید مرتبط باشه یعنی من که لیسانسم با ارشدم غیرمرتبط هست نمیتونم برا دکترا پذیرش بگیرم؟؟؟؟؟؟؟
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
نینا زارا و مانگو هم خوشگلن هم مناسب همه شهرها هم فروشگاه دارن
سلام ملینا جون راستش من اصلا نمی شناسم.. هرچ اطلاعی ندارم عزیزم. شرمنده. نینا جان برو پاساژ الکسا تو برلین.. الکساندر پلاتزه... اونجا تعداد زیادی فروشگاه هست که وسایل بچه هم دارن... زارا هم هست.. زارا و اچ اند ام به نسبت خیلی ارزون تر از بقیه هستن... زارا که خیلی هم خوشگله لباسهاش. دختری از شهر رویاها نه عزیزم از لیسانس. بعدم قبولی توی دانشکده های هنر اینجا خیلی سخته. مخصوصا سینما و فیلم و ... چون اکثرا بچه هاییو میگیرن که از اول اینجا توی این مقوله اکتیو بودن و نمونه کار زیاد دارن و خیلیهاشونم مدارس مخصوص رفتن.. یعنی از دبیرستان رفتن شهرک سینمایی درس خوندن. البته نه همشون ولی میخوام بگم کلا ورودیش خیلی سخته و امتحان ورودیش هم سخته.
عزیزم شامپاین لازم نیست بگیری.. شامپاین همون زکت هست که خب توی فرانسه درست شده و اسمش شامپاینه.... تو که شرقی براشون زکت Rotkäppchen بگیر... Trocken بگیر.... چندتا سفید بگیر و چندتا هم Rose.... راستش تعدادشو نمیدونم... نمیدونم چقدر میخوان بنوشن. نفری یک سوم بطری حساب کن دیگه... 6 تا سفید بگیر 4 تا رزه نمیدونم میخوای آبجو بدی یا نه... اگر میخوای بدی آبجو پلیزنرلاگر Pilsenerlager بگیری همه دوست دارن... نفری باید حداقل سه تا بطری بگیری... المانی ها آبجو توی فرهنگشون هست دیگه.... با زکت شروع میکنن ولی مهمانی طولانی باشه آبجو میخورن... ( اگر روزه و فقط دو ساعته نمیخواد بگیری.. اگر مهمونیت طولانیه بگیر و عصره) می تونی براشون دو تا بطری کامپاری یا آپارول هم بگیری با اب پرتقال.. خودشون میکس کنن باهم. دو تا بطری کافیه برای همه. (اینم اگر مهمونیت شب و عصر نیست نگیر) خوردنی هم کیک حتما دو سه تا باشه. میتونی دسرهای شکلاتی هم بدی مثل موس های شکلاتی و .... یه ذره هم چیزهای شور مثل بادام زمینی و ... بذار با ابجو و مشروب به عنوان مزه میخورن... میتونی چیزهای انگشتی درست کنی مثل زیتون و پنیر فتا... یا سالاد توماته متزورلا ..... سالاد اولیه هم شبیه سالاد سیب زمینی خودشونه خیلی دوست دارن. اگر میخوای یه چیز ایرانی بدی الویه بده. نمیدونم غذا میخوای بدی؟
آهان یه چیز خیلی خیلی مهم قهوه یادت نره... قهوه خیلی مهمه.. حتی اگر مهمونیت نصفه شب باشه... قهوه همراه با شیر
اگر غذا میخوای بدی حتما یه نوع غذات گیاهی باشه. تعداد زیادی از آلمانیها گیاهخوارن... یعنی توی یه مهمونی30 نفره حتما یکی دونفر گیاهخوار هستن.