سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
بچه ها اینکه میگین سبک زندگی المان خیلی با ایران فرق داره خواب و خوراک و ...... میشه واضحتر بگین وبیشتر توضیح بدین ..با جزییات اخ منم میخوام بیام المان ای خدا کی جور میشه منم برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم
دلم پرواز میخواهد
پانیذ من یک بار دیگه هم در مورد گروه خانم های ایرانی ساکن آلمان توی فیس بوک توضیح دادم اغلب اونهایی که توی یک شهر هستن با هم قرار میزارن شما هم عضو شو و یه قرار بزار باهاشون
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
مجله سرگرمی بانوی ایرانی در آلمان (Majale Sargarmi)
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
و ١٠٠٪ ایرانیان برلین هم برای خودشون گروه دارن توی فیس بوک
سلام بچه ها من اومدم پانیذ جان چطوره حالت عزیزم؟ بچه ها چقدر سرد شدههههههههههه... امروز رفتم برای خودم جوراب نروژی خریدم... بعد از 12 سال تازه کشفشون کردم.. اینقدر گرمهههه.. به به اینجا امروز برف اومد..یه کوچولو البته.. اب هم شد.. الان هم منفی دو درجه هست فردا سرسره بازی داریم.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
"پانیذ من جمع ایرانی و صفحه و ... نمیشناسم عزیزم. حواست هم به ایرانی ها باشه." چرا پارمیدا جان؟!
سلام بر عزیزان دل پارمیدای گلم ممنونم از اینکه به فکرمی. آره عزیزم این دو سه روزه حالم خیلی بهتر بود حس میکنم کم کم دارم جا میفتم. فقط چیزی که مضطربم میکنه بحث جا و خونه ست الان تا آخر نوامبر جایی رو اجاره کردم ولی بعد از اون تکلیفم معلوم نیست و این مضطربم میکنه پی خونه و اتاق هستم ولی واقعا بیش از 400 یورو ماهی نمیتونم هزینه اجاره بدم و یه کم نگران پیدا کردن جا هستم وگرنه بقیه چیزا خیلی خوب داره پیش میره خداروشکر
خانما سلام، یک سوال داشتم از شمایی که اونجایید، برنامه واکسیناسیون تو آلمان چطوره؟ برا بچه ها منظورمه، اجباریه یا اختیاری و چه واکسنایی زده میشه خیلی ممنون میشم جوابمو بدین
پارمیدا یه سوال داشتم شما که از طریق دانشجویی و تنها اومدی وقتی رفتی دانشگاه زبانت چجوری بود؟ یادمه گفتی همون اوایل با همسرت آشنا شدی.توی ارتباط گیری با همسرت یا بقیه بچه های دانشگاه مشکلی نداشتی به خاطر زبان؟ ببین من انگلیسی آکادمیکم خوبه یعنی درسو خوب متوجه میشم اما توی انگلیسی عامیانه خیلی ضعیفم میتونم با بچه ها خرف بزنم اما نمیتونم مثل خودشون شوخی و بگو بخند بکنم چون زبان انگلیسی عامیانه م اصلا خوب نیست و این منو میترسونه که نکنه به مرور به خاطر زبان گوشه گیر بشم. شما چطور بودی؟ میتونستی راحت بگو بخند بکنی و ارتباط بگیری؟ از بقیه دوستان هرکی دانشجویی یا کاری اومده ممنون میشم در این رابطه سوالمو جواب بده. خیلی از همکلاسام با گرمی ارتباط میگیرن و دنبال بگو بخندن اما من چون خیلی نمیتونم همراهی کنم احساس میکنم سرد میشن