2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490810 بازدید | 6289 پست
مامان آوینا خانوم ینی کلا نمیشه با مدرک پرستاری مهاجرت کرد یا به اتریش نمیشه؟اخه تو نت خیلی میخونم از طریق پرستاری به راحتی میشه مهاجرت کرد چون همه جای دنیا به پرستار نیاز هست،کانادا استرالیا امریکا انگلیس و...ینی صحت نداره؟با مدرک پرستاری نمیشه مهاجرت کرد؟
کیانا،کارن😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انلی جان برای اینکه پرستاری بخونین اینجا بایستی قبولی دانشگاه دولتی ایران رو داشته باشین حتی پیام نور و اینام خوبه .بعدم ویزای تحصیلی بگیرید که اونم نسبتا اسونه ولی نیاز هست شما هزینه زندگی در دوران تحصیر رو داشته باشید چون روی کار دانشجویی نمیشه زیاد حساب کرد و زبان المانیتون در حد مورد قبول دانشگاه باشه چون تحصیل به زبان المانیه. هزینه هر ترم دانشگاه فعلا حدود هشتصد یورو هست. البته من در مورد رشته پرستاری اطلاعی ندارم به طور کلی گفتم.اگر قصد اومدن به اتریش رو دارید اول زبان المانی رو شروع کنید و با مدرک ب دو بیاید.
آلیس جان ممنون نمیخوام از طریق تحصیلی بیام چون هزینشو ندارم اونجا بدون کار زندگی کنم از طریق همین کار پرستاری نمیشه مهاجرت کرد کلا؟؟؟حالا هرکشوری،خودم بیشتر آلمانو دوست دارم!
کیانا،کارن😍😍
آلیس جان اجازه دارم اطلاعاتت رو کامل کنم؟ پرستاری از اون دسته رشته هایی اینجاست که برای خوندنش باید اقامت دائم و اجازه کار کامل داشته باشید و دانشجوی خارجی اجازه خوندن این رشته رو نداره. ولی حرفتون در مورد رشته های دیگه درسته. اونلی جان شاید کشورهای دیگه بشه ولی اتریش نمیشه. چون شما باید اول اقامت داشته باشید تا اجازه شرکت در امتحانات برابر کردن رشتتون رو داشته باشید.
Lilypie Pregnancy tickers
انلی جان تا جاییکه من میدونم رشته های مرتبط با پزشکی شرایط خاصی دارن و اکثر کشورا مدارک ایرانی رو نمیپذیرن و شما باید بعدا در امتحانات خود اون کشور شرکت کنید. ولی اینو بدونید که حتی با ویزای کاری هم هر جا که برید نیاز به سرمایه دارید یعنی حداقل شش ماه یا یکسال اول باید هزینه زندگی به اضافه پول پیش و چند ماه کرایه خونه و هزینه وسایل خونه رو داشته باشید که حداقل عددی بین پنجاه تا صد و پنجاه ملیون تومن میشه و ممکنه شما بعد از مهاجرت پشیمون بشید یا نتونید اون شرایطی که مد نظرتون بوده رو پیدا کنید و اون پولی که همراهتون آوردین هم از دستتون میره مگر اینکه جایی پناهنده بشید که این روزها خیلیا اینکارو میکنن ولی من توصیه نمیکنم.دیگه خود دانید.مهاجرت با سختی و تحت هر شرایطی شاید ارزششو نداشته باشه و بعدا ادم میبینه اونقدرا هم که فکر میکرد تو ایران شرایطش بد و غیر قابل تحمل نبوده.
مرسی از راهنمایبتون مامان آوینای عزیزم و الیس عزیز یه سوال هم داشتم،برای برابر کردن مدرک چند ماه باید اونجا امتحان و بدم و درگیر گرفتن مدرک باشم؟؟
کیانا،کارن😍😍
اونلی جان سوال اول اینه که شما چطوری باید اقامت دائم بگیری که بعدش اجازه برابر کردن مدرکت رو داشته باشی جواب سوال دوم هم برحسب توانایی خودت هست ولی حداقل یک سال دوره برابری طول میکشه.
Lilypie Pregnancy tickers
بچه ها شما می دونید که آیا کسی که ویزای مولتی داره، برای سفر مجدد باید دوباره خودش را بیمه کنه یا نه؟ بیمه اش دو ماهه بوده که پارسال استفاده کرده و الان باز با همون ویزا میخواد سفر کنه... باید بیمه کنه خودشو؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مامان آوینا جان ینی برا تمام کشورا اول باید اقامت دائم گرفت تا اجازه کار باشه؟ینی از طریق رشته پرستاری نمیشع مهاجرت کرد؟پس این لیست مشاغل مورد نیاز که هرسال کشورایی مثل کانادا یا استرلیا میدن چیه؟پرستاری هم توشون هست خب من نمیتونم بعد گرفتن مدرک با توجه به اینکه پرستاری جزو مشاغل مورد نیاز هست اقدام به مهاجرت کنم؟بعد از دوسال کار در اون کشور هم که اقامت دائم داده میشه
کیانا،کارن😍😍
برا من کشور مورد نظر خیلی هم مهم نیست،عجب ادمیم نه؟فقط میخوام از ایران برم و اینکه اونجا کار داشته باشم تا اذیت نشیم تحقیق که کردم کانادا و استرلیا و امریکا و دبی و اینا مدرکو برابر کنی میتونی کار کنی و اینکه مث اتریش نیاز به اقامت دائم نداره فک میکنم ینی یجورایی امتیاز مهاجرت هست رشته پرستاری ،چون تو مشاغل مورد نیاز هست
کیانا،کارن😍😍
یکیم اینه مامان آوینای عزیز برا برابر کردن مدرک که گفتین نیاز به مهارت خودم داره،چه چیزایی مد نظر هست که بشه از حالا روش کار کرد تا اونموقع اگه عمری بود زیاد معطل نباشم ،مثلا زبان و...
کیانا،کارن😍😍
یه سوال دیگه هم دارم.. اگر کسی برای بار دوم با ویزای مولتی میاد میتونه همینجوری بیاد یا باید سفارت خودش را یه جوری ملده کنه؟ مثلا ای میل بزنه بگه من دارم میرم المان؟ لعنت به سفارت المان تو ایران!! نه ای میل جواب میدن, نه تلفنهاش میگیره... اه!
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد