2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490823 بازدید | 6289 پست
خب با هزینه شخصی طبیعتا میشه بیشتر سونوگرافی کرد، سن تو کمه، نگران نباش
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://www.xing.com/jobs/berlin-projektmitarbeiter-social-media-persisch-24736612?ijt=jb_18&paging_context=search&search_query%5Bkeywords%5D=persisch&search_query%5Bsort%5D=relevance
تو که نازنده بالا دلربایی تو که بی سرمه چشمون سرمه سایی تو که مشکین دو گیسو در قفایی به مو گویی که: "سرگردون چرایی؟!"
پارمیدا جان لینک بالا رو برای شما گذاشتم گفتم شاید بدردتون بخوره 😘
تو که نازنده بالا دلربایی تو که بی سرمه چشمون سرمه سایی تو که مشکین دو گیسو در قفایی به مو گویی که: "سرگردون چرایی؟!"
سلام دوستان خواهش میکنم اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم من ایران هستم دو تا بچه دارم میخام ویزا بگیرم بیام المان اما نمیدونم از کجا و چطوری اقدام کنم از طرفیم کسی رو نمیشناسم که بتونه کمکم کنه متاسفانه وکیلیم نمیشناسم که واقعا بتونه کمکم کنه همسرم پبج ماهه المان هستش دور بودن خیلی برامون عذاب اور شده اگه کسی هست که کمکم کنه بینهایت ازش ممنون میشم
خدایا به وسعت تمام آفرینشت تو را سپاس میگویم
مامان بلدا متاسفانه من کسی رو سراح ندارم تنها راهی که میتونم پیشنهاد بدم گرفتن ویزای توریستی از طریق کشورهایی مثل فرانسه، لهستان، اسپانیا و کلا کشورهای توریستیه
ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
مامان یلدا اگه همسرتون پناهنده شدن فکر نمیکنم سفارت بهتون ویزا بده امیدوارم زودتر جواب بگیرن که بتونین برین پیششون
بچه ها از همتون ممنونم توکل به خدا کنم شاید راهی پیش رومون بزاره دو سه نفر هستن که میخان با هزینه ی بالا ویزا بگیرن منتها چون شناختی ازشون ندارم نتونستم اعتماد کنم به هر حال از همتون ممنونم
خدایا به وسعت تمام آفرینشت تو را سپاس میگویم
سلام گوله برفی عزیزم ممنون از این که به فکر منی.. لینک را دیدم و دلم داره قیلی ویلی میره که براشون بوربونگ بفرستم..... ولی واقعا وقتش را ندارم... اگر بچه نداشتم بودم حتما می فرستادم. البته هنوز هم دارم روش فکر میکنم.... کار جالبی به نظر میاد. بچه ها هیچکدوم برلین نیستین؟ ما 8. جولای یه سن میذاریم از طرف رادیو و بچه هایی که باهاشون کار کردیم میان و برنامه اجرا می کنن... بچه های فارسی زبان هم هستن... حالا اگر کسی مایل بود برشور را براش میفرستم (هنوز اماده نیست البته) و ادرس را میگم. مامان یلدای عزیز متاسفانه من هیچ کمکی نمیتونم بکنم و اطلاعی ندارم. اما ارزو میکنم بهترین اتفاق براتون بیافته. شب همگی خوش دوستان. فعلا :)
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام بچه ها من یه سوال دارم درباره زایمان.من یه بار سزارین شدم تو ایران الان که دوباره باردارم ایا سزارین میکنن یا باید سعی کنم طبیعی زایمان کنم .قبلا ترجیح میدادم طبیعی باشه ولی حالا که یه بار سزارین شدم بنظرم دیگه نمیارزه مضرات هر دو نوعو تجربه کنم و تمایل دارم سزارین بشم.
سلام به هر حال پزشک توصیه میکنه که طبیعی بچه رو به دنیا بیاری، ولی اجباری نیست، میتونی به خواست خودت سزارین بشی، با پزشکت صحبت کن و بگو نمیخوای ریسک کنی، میشه گفت که راحت قبول میکنن، مثل سابق نیست
ممنون عزیزم.از لحاظ بیمه چطور شما اطلاعی دارید که اگر خودم سزارین رو انتخاب کنم برای پرداخت هزینه ها مشکلی با بیمه نخواهم داشت؟
هنوز دو دلم برم ایران برا زایمان یا بمونم خیلی شرایط سختیه
تا اونجاییکه من اطلاع دارم چه شما بصورت اورژانسی و یا به تشخیص پزشک سزارین بشین یا خودتون انتخاب کنید، هزینه رو بیمه میپردازه، منتهی باید پزشک گواهی بده بهتون برای سزارین و باید حتما زودتر اون گواهی رو بدید به بیمارستانی که در نظر داری