2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490810 بازدید | 6289 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه مهربونا و مامان اوینا خانوم.عزیز عرضم به خدمتت که من باردارم و یه پسر پنج ساله هم دارم. اطلاعات خوبی درباره بیمارستانها و دکترا و مراحل کار توی اتریش ندارم. الان رفتم پیش دکتر حقی چون تعریفشون رو شنیدم از یکی دو نفر و بهم معرفی نامه دادن برا بیمارستان اما نمیدونم کدوم بیمارستان برم.از نظر فاصله به ویلهلمینن اشپیتال و آک ها هزدیکم ولی احتمال زیاده تا اکتبر جابجا میشیم و معلوم نیست کدوم سمت بریم. هر بیمارستانی برم بعدا میتونم تغیییرش بدم یا نه؟و نظر شما درباره دکتری که رفتم و بیمارستان چیه ؟ببخشید وقتتونو میگیرم و از لطفتون سپاسگزارم.دوشنبه صبح میخوام برم بیمارستان. راستی من قبلا سزارین شدم و این بار ترجیح میدم سزارین بشم چجوری بگم که بپذیرن و ایا سخت میگیرن تو این مورد با توجه به اینکه پنج سال گذشته از زایمان اولم و ایا دکتر خودم میاد برا زایمان یا دکتر بیمارستان؟ببخشید زیاد شد یکی دیگه هم هست تو پست بعدی میگم
سوال دیگه ام درباره پسرمه که مشکل مادرزادی کوچکی تو مفصل مچ پا داره و بایستی عمل بشه اول میخواستیم تو دونااشپیتال با یه دکتر ارتوپد که بیشتر مراجعینش اطفال بودن ولی من اخرش نفهمیدم متخصص ارتوپدی اطفال هستن یا نه عمل کنیم بعد بهمون بیمارستان اشپایزینگ رو معرفی کردن گفتن خیلی بهتره ما اون عملو کنسل کردیم حالا دوشنبه نوبت گرفتم برای جراح پای اطفال اشپایزینگ . بنظرتون کار درستی کردم و اشپایزینگ واقعا متفاوته هنوزم همسرم پشیمونه میگه برگردیم دوباره وقت بگیریم از دکتر اولی تو سپتامبر عمل کنیم. کلا ارتوپد اطفال که کارش عالی باشه میشناسین شما؟چون عمل حساسی هست و اصلا روتین نیست فکر میکنم و دکتر اول تا بحال انگار انجام نداده بود من ترسیدم.
آلیس عزیز سلام در مورد سوال اولت من شخصا آ کا ها رو توصیه میکنم. خودم همون جا درس خوندم و زایمان هم کردم. بهترین بیمارستان هست از نظر امکانات و به روز بودن. سزارین انتخابی هست. بگو سزارین میخوام. منم سزارین انتخابی داشتم. هفته چند هستی چون برای وقت بیمارستان باید عجله کنی. من دکترت رو نمیشناسم ولی اینکه دکترت کی باشه مهم نیست چون تو در نهایت ۵ بار توسط دکترت معاینه میشی و بقیه معاینات رو بیمارستان انجام میده. تو مشخص نمیکنی که کی عملت میکنه. هر دکتری شیفتش باشه عملت میکنه و شاید دیگه هرگز هم ندیدیش. در کل نگران نباش. بسپار به بیمارستان اونا قدم به قدم بهت میگن چه کتر باید بکنی
Lilypie Pregnancy tickers
ممنونم مامان آوینا جون هفته یازدهم هستم و دکترم گفت آک ها نرو قبولت نمیکنن چرا؟اشپایزینگ هم یه بیمارستان کوچکه فقط ارتوپدیه دکترشم دوشنبه میزم هنوز نرفتم نوبتای خود بیمارستانش کمتر از نه ده ماه بعد نیست اونم فقط با معرفی نامه از یک پزشک دیگه وگرنه نوبتم نمیدن برا معاینه و ویزیت.منم تو مطب دکتر وقت گرفتم نوبت ملاقات پزشکم تو بیمارستان ژانویه سال بعد هست
من شخصا آ کا ها رو توصیه میکنم. من هفته ۷ رفتم و قبولم کردند. کمی دیر جنبیدی. ولی حالا هم عیبی نداره برو سوال کن.ضرر نداره. اگر قبولت کردند بهتر نکردند هم در نهایت بیمارستانهای دیگه هم کیفیت قابل قبولی دارند
سلام مامان آوینای عزیز،خوبی؟من خیلییی وقته به عنوان دوست اضافتون کردم اگه هنوز قبول نکردید فک کردم انلاین نمیشید من الان امکان مهاجرت ندارم ولی دارم تو ایران تلاش میکنم پرستاری دولتی قبول بشم و معدلمم بالا باشه،میخواستم ببینم اتریش یا آلمان مدرک پرستاری ایرانو قبول دارن؟میتونم از این طریق مهاجرت کنم؟میتونم مثل شما مشغول به کار بشم اونجا یا اوناییکه اونجا پرستاری خوندن برتری و مزایای بیشتری دارن؟؟؟
کیانا،کارن😍😍
خیلی خیلی متشکر عزیزم.من اصلا اطلاعی نداشتم که بایستی زودتر برم برا بیمارستان الانم میرم ببینم چی میشه در واقع همین چهارشنبه که برا سونوگرافی رفتم دکتر بهم گفت زودتر برو بیمارستان.بازم ممنون از وقتی که گذاشتین.
اونلی عزیز با مدرک پرستاری به اتریش مهاجرت کردن تقریبا غیرممکن هست. این هرگز دلیل اقامت نمیشه. باید اول اقامت داشته باشید تا اجازه خوندن این رشته رو داشته باشید یا برابر کردن مدرک رو که اونم یک پروسه ۱ ساله با امتحانهای فشرده و واحدهای بیمارستان هست. نه وقتی مدرک برابر بشه تفاوتی بین اونی که اینجا خونده با مدرک برابر شده نیست
آلیس جان اینجا در زمینه بارداری و زایمان بیمارستلن حرف اول رو میزنه و دکتر اصلا مهم نیست چون فقط ۵ بار چکت میکنه. برای همین تا باردار میشی و دفترچه زرد رو میگیری باید بری بیمارستان ثبت نام کنی اونا معاینات اصلی رو انجام میدن. الان هم نگران نباش ولی عجله کن. غربالگری اول رو بیمارستان بین هفته ۱۱ تا ۱۴ انجام میده. سریع بیمارستانت رو انتخاب کن و ثبت نام کن. دفترچه زرد و نامه دکتر همراهت باشه و کارت بیمت