2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490823 بازدید | 6289 پست
اره ساحل جان منم راستش زیاد نمیتونم به رسپی این سایتها اعتماد کنم ترجیح میدم کسی خودش درست کرده باشه مستقیم دستور کیک رو ازش بگیرم. راست میگی پارمیدا.... آخی... چه مدت آلمان بودی؟ کی دوباره برمیگردی؟... کاش یه فرصتی پیدا میکردی می اومدی به ما هم سر میزدی... این سایت قیمتهاش عالیه... خیلی جالب بود برام...کیفیت جنساش چطوره خوبه؟...خود مونی هم از این سایت خرید کرده؟
yesterday you said tomorrow....just do it
من 3 ماه آلمان بودم.. حالا 3 ماه دیگه دوباره میایم.. برای 1 ماه.. بعد دوباره تابستون فکر کنم برای همیشه بیاییم... دیگه جای موندن نیست متاسفانه اینقدر که نا امنه... تنها چیزی که دلم میسوزه مدرسه آرینه که واقعاااااااااااااااا عالیه... هنوز که کلاس اولش شروع نشده ولی مهدش هم همونجا بود واقعا خوب با بچه ها کار میکنن و استخر و فوتبال و بسکتبال و کاراته و تنیس و اسکیت و ..... همه چی دارن بچه ها حال هر کاریو که داشته باشن میرن... فقط هم 21 نفر توی کلاسن. مدیر دبستانشون هم یه خانم بسیار جوان و دوست داشتنیه و معلمشون هم بنظر معلم مهربونی میامد حالا دیگه باید بره مدرسه ببینم چی میشه.... فقط مشکل کلاس دینی داریم دیگه... یه مشکل دیگه هم که همسرم بهم میگه دیگه زیادی حساسی بنظرم اینه که این مدرسه از مهد کودک هست تا آبیتور... البته توی محوطه خیلی بزرگن و دبتان مثلا ساختمانش جداست با گومنازیوم.. مهد هم کلا جای دیگه باغه... ولی خب بازم یه جوریم..باید بهش بگم فقططططططط با همکلاسیهای خودت میمونی ولی خب جوری هم نمیخوام برخورد کنم که نگران باشه و ترس داشته باشه.... نمیدونم... چقدر بچه داری سخته.... واقعا شیرین ترین اشتباه دنیاست که یه مادر مرتکب میشه. والا ملودی خیلی دوست دارم ببینمت.. متاسفانه وقتی میام اینقدر با خانواده همسرم برنامه داریم و برام برنامه ریزی میکنن که به هیچی نمیرسم (البته دستشون درد نکنه واقعا خیلی خوش میگذره و زحمت میکشن)... اینبار که دائم به مسافرت گذشت.. کریسمس هم باز میایم ولی میریم یه دور هم چک چون تولد 60 سالگی پدرشوهرمه و میخواد همه بچه ها و نوه ها باه جشن بگیریم همه را مهمون کرده و هتل رزرو کرده برامون.... بعدش هم کریسمسه و باز جریان شدیدا خانوادگیه.... ولی تابستون دیگه ما که جا گیر شدیم حتما با هم برنامه میذاریم.. شاید اصلا با هم بریم مسافرت این بچه ها با هم بازی کنن... مثلا یه باورنهوف اورلاب میکنیم.... نمیدونم منظورم اینه که برنامه ریزی میکنیم همو میبینیم بالاخره از این فروشگاه من چیزهایی که گرفتم مارک برتر بود و سحر خیز.. سحر خیز را که قبلا هم استفاده کرده بودم خیلی خوب بود... برتر را رب انارش را هنوز استفاده نکردم میبرم کنیا همسرم عاشق فسنجونه.. اونجا بازش میکنم... حلیمش هم بد نبود.. خیلی گوشت داره منم از گوشت بدم میاد ولی خب برای کسی که گوشت خوره فکر کنم خوبه... درکل راضی بودم... ترو تمیز و مرتب هم بسته بندی شده بود.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی زیتون پرورده برتر خیلی خوب بود.... آلو بخارا هنوز باز نکردم ولی شکل و شمایلش خوبه.. اونم مارک برتره
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام بچه ها، سایت takbazar منم خرید کردم ترشی هاش عالی بودن، یه عالمه خریدیم ولی یه ماهه تموم شد، کیفیت نبات ها هم خوب بود، زود فرستادن و بسته بندیشونم خیلی خوب بود، حیف پفک ندارن
خب به سلامتی پارمیدا جان.... چه خوب که سه ماه موندی....جالبه که گفتی از سطح مدرسه اونجا خیلی راضی بودی... چه خوب... پس تابستون برای همیشه برمیگردی....حتما برنامه میذاریم با بچه ها.... .............. آیلار جان چه خوب پس از خریدت راضی بودی....قیمتهاش که عالیه....اینکه سریع هم پست میکنه خیلی خوبه....فقط تنها ایرادش اینه که خیلی از جنسهاش تموم شده و نمیدونم دوباره اون جنسها رو میاره یا نه....شما اطلاعی ندارید که جای جنسهای تموم شده رو معمولا پر میکنند یا خیر؟ ............................ صد گل جان دستت درد نکنه من خواسته بودم راستش من بیشتر دلم میخواست با موادی باشه که تو آلمان میشناسم...از محصولاتی که میشناسم......اینجا معمولا چیز کیک رو با mager quark درست میکنند....
سلام به همگی خانمهای ساکن آلمان من برای یکسال باید در آلمان زندگی کنم، میشه راهنمایی کنید که از لحاظ مواد غذایی، پوشاک و هرچیز دیگه ای که به نظرتون میرسه برای یه خانواده 4 نفره چی همراهم بیارم؟
مامان سارا و حسین جان منظورت از اینکه چی بیارم خوراکیه؟ اگه شهر بزرگ میری که مغازه ایرانی داره لازم نداری چیز خاصی بیاری شاید فقط زعفرون و مثلا سبزی که خودت خشک کردی بد نباشه ولی زیادیش ضرورتی نداره....... کلا اگه فقط یک سال هستید و برمیگردید با خودت خیلی خرت و پرت از ایران نیار....
مامان سارا و حسین جان برای یکسال خیلی ارزش نداره با خودت خوراکی زیاد بیاری ... به نظرم همین زعفرون و سبزی خشک و مثلا یکمی تنقلات مثل پسته یا لواشک کافیه.... تازه همونطور که گفتم اگه تو شهری که میری مغازه ایرانی باشه همه اینها هم اونجا پیدا میشه حالا یکمی گرونتر ........ همین سایتی که پارمیدا جان آدرسش رو گذاشته نگاه بکن حدود قیمتها دستت میاد...ببین ارزش داره بعضی چیزا رو بیاری یا نه.... البته بگم این قیمتها کمی مناسبتر از مغازه است...
من میخوام برای دانشگاه برم خارج از کشور امسال کنکور دادم لیسانس پرستاری شهید بهشتی قبول میشم ولی دندان میخواستم حالا همین آلمان من زنگ زدم موسسه اعزام دانشجو به المان گفت که قبولی سراسری لیسانس تو سراسری رو چون داری و معدل دیپلم هم که باید بالا باشه دارم برای همین یک سال کالج پزشکی میتونم بخونم به همراه زبان المانی و بعدش دندان بخونم اونجا حالا به نظرتون برم از اینجا یا همین لیسانس پرستاری شهید بهشتی رو بخونم بعد برای قوق لیسانس برم؟ لطفا شرایطشو بگید اگه میشه زندگی تحصیل
مجازی هستیم اما دلمان مجازی نیست میشکند حواست به تایپ کردنت باشه
سلام بچه ها شما که المان هستین کسی بوده از این شرکت هولدینگ حافظ ملک خریده باشه جطوری باید بفهمیم این شرکت یه وقت کلاهبردار نباشه؟
کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...