2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490804 بازدید | 6289 پست
دختری از شهر رویاهای عزیز من اطلاعی از پرستاری اینجا ندارم... منتها خالم رادیولوژیست هست.. جاریم هم ماما هست میتونم ازشون بپرسم.. اونها بیشتر از من میدونن. اینجا بستگی داره شرق آلمان باشی یا غرب... شرق با 2000 یورو در ماه یه زندگی عادی میتونین داشته باشین.. غرب نه بیشتر لازمه... 400 یورو برای یکنفر که دانشجویی بخواد زندگی کنه معمولیه... ولی خب دانشجویی و فقط برای یکنفر. اینجا اگر درس خونده باشی و علم به کار داشته باشی کار گیر میاری.. دوست من همین دیروز بهش خبر دادن که شرکتی که رزومه فرستاده بود و برای مصاحبه رفته بود قبولش کردن و 3500 یورو درماه درامدشه فعلا. خیلی حقوق خوبیه برای کسی که تازه میخواد کارشو شروع کنه... همینطور دوستان دیگم همه کار دارن با حقوقهای منطقی.... من نمیتونم درک کنم چطور مینالن یه عده
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من وقتی میرم دنبال پسرم مهد سر راه یه سری هم به پارک میزنیم و میره نیمساعت یا 1 ساعتی بازی میکنه توی پارک.. یا میریم بستنی میخوریم باهم.. وقتی رسیدیم خونه هم میره با لگوهاش بازی میکنه و... بعد هم نیمساعتی تیوی میبینه و شام و لالا
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جان یک سواله دیگه هم دارم همسر من قصد داره مستقل کار کنه کارهای که به ذهنمون رسیده و بیزینس پلنش رو نوشتیم زیشا هایت و یا فار شوله هست ، اگر ممکنه شما هم کاری که به فکرتون میرسه رو پیشنهاد بدید (البته میدونم هر کاری دوره خواص خودش رو داره ، صرف نظر از دوره لطفا نظرتون رو مطرح کنید))
آره دیگه بچه ها تیوی دوست دارن... من اگر هوا شدیدا نباره میبرمش بازم.. لباس بارونی میپوشه.. ولی وقتی میباره میایم خونه باهم کاردستی درست میکنیم.. یا لگو بازی میکنه.. عاشق لگوه.. براش سی دی قصه هم میذارم و دیگه میشینه گوش میده و با لگوهاش بازی میکنه... آرین جدیدا خیلی سر خوابیدن بحث میکنه.. منم حساسم روی به موقع خوابیدن... هزار تا بهانه میاره که مثلا 10 دقیقه دیرتر بره توی تخت
من دیگه خیلی ایده کم بیارم باهاش شیرینی میپزم و یا غذا میپزم.. مثلا میدم هوجها را با پوست کن پوست بگیره و ... بهش هم میگم تو سراشپزی من اسیستنت توام... وقت میگذره اینجوری دیگه
باشه دینا جان فکر میکنم در موردش حتما میگم.. شاید فروشگاه اینترنتی مواد غذایی ایرانی خوب باشه.. چون مثلا ما که توی شهری هستیم که ایرانی نیست مطمئنن خیلی ازش خرید میکنیم .... (کلا بخاطر خودم گفتم :)) )
خب الان سنشون دینا... آرین هم همینطوره.. تازگی 6 سالش شده. من اگر خیلی باهام بحث کنه مثلا سر خواب.. بهش میگم تموم میکنی یا از کتاب خوندن خبری نیست امشب.. یا از داستان شب خبری نیست .... اگر تموم کرد کرد اگر نکرد حتما محرومش میکنم و سر حرفم وایمسم... صدام براش هیچوقت بالا نمیبرم و خونسرد خودمو نشون میدم ولی خب حرص میدن دیگه.
پارمیدا جون ممنون میشم اگه بپرسی خوش به حالت همه فامیل باهمین میخواستم درمورد کارشون اینکه همه کار مریض باید پرستار انجام بده یا مثل ایران بعضی کارا رو خدمه انجام میده طوری که من شنیدم اونجا همه کارا پرستار باید انجام بده
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد
یه سوپر وایزری از ایران رفت انگلیس که اونجا کار بهش نمیدادن اصلا پرستاری ایرانو قبول نداشتن بعد یه مدت فقط اجازه داشت مریض و بزاره رو ویلچر وببره هوا خوری ایا اونجا هم همینطوریه یعنی اصلا مدارک مارو قبول نمی کنن جاریتون که گفتین ماماست مدرکش از کجا گرفته؟
از این تکرار ساعتها از این بیهوده بودنها از این بی تاب ماندنها از این تردیدها...... نیرنگها پریشانم دلم پرواز میخواهد