2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490724 بازدید | 6289 پست
ممنون بابت اطلاعتتون.
پارمیدا جون از صمیم قلب برات آرزوی بهبودی میکنم.عزیزم ایمیلی برام نیومد.سر پسرت هم این مشکل داشتی؟
عشق سبز عزیز چندتا از دوستامون هم o2 دارن.فکرکنم اعتباریش بخریم بد نباشه.یعنی قرداد نبندیم.
امروز رفتم عدس بخرم پیدا نکردم!
اینجا سویا هم مصرف میکنن؟به آلمانی چی میشه؟
چقدر بده رو بسته بندیاشون انگلیسی نمینویسن.چند بار تا حالا چیزایی خریدم که بدردم نمیخورده و اشتباهی خریده بودم!
پارمیدا جان قبلا گفتم خوابگاه فقط دو هفته بهمون میدن.داریم دنبال خونه مبله میگردیم.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مینا جون..به سلامتی خوش اومدی.........منم مثل تو تازه واردم هستم....برای همین تو رو خیلییییییییییییییی خوب می فهمم
پارمیدا جون خیلی نگران شدم...بهت امروز زنگ زدم بر نداشتی گوشی را.....امیدوارم همه چیز خوب باشه باهات به خصوص الان که یه فرشته کوچولوی دیگه هم در راه داری
عدس که همه فروشگاههای مل آلدی و نتو و.....دارن
اگرم پیدا نکردین فروشگاههای عرب و ترک ها توی شهرتون رو پیدا کنین..اونا دارن
سویا هم دارن من یه بار از فروشگاه ترک ها گرفتم
راستش نمیدونم چی نوشته روش

مینا جون میتونی او تو گوتهابنی بگیری
هر 15 یورو که شارژ کنی تا دوماه فکر کنم به تمام موبایل های او تو مجانی میتونی زنگ بزنی
همون موقع که شارژ میکنی برات اس ام اس میاد که تا چه تاریخی و به چه جاهایی میتونی مجانی زنگ بزنی
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
فاطیما جون به خاطر خوش آمد گوییت ممنونم.شما برلین هستین دیگه؟ما هم نزدیکتونیم.
تو فوشگاه rew اگه اسمش اشتباه ننوشته باشم عدس دیدم ولی سویا ندیدم.حالا تا جا بیفتیم طول میکشه.فعلا قراره امروز به چندتا صاحبخونه که شمارشون از هوم کمپانی گرفتیم زنگ بزنیم.
عشق سبز جان prepaid خریدیم.
پارمیدا جون این مشکل رو شما تو با رداری اول هم دا شتی؟؟؟
اسم قبل با رداری داشتی ؟؟؟
من اسم ندارم ولی تو با رداری کمی مشکل تنفسی پیدا کرده بودم ، نمیدونم بدا بخوام دوباره باردار شم بازم مشکل تنفسی برام پیش میاد یا نه .
البته تا ون هادی نبود که دارو مصرف کنم یا بیمارستان برم .

دوستان عزیز میخام تولد یکسالگی بگیرم واسه دخترم بی تجربم میشه به من ایده بدید ، از دعو ت کردن، تا تزینات خونه و غذا ، کیک ،سرگرمی ......
عکس هم دارد بگذارید ممنون میشم
خیلی وقت ندارم ، باید زودتر دست به کار شم . منتظر ایده های شما دوستان هستم .

سلام

مینا جون عدس میشه Linsen (لینزن) لپه هم میشه Gelbe Linsen (گلبه لینزن) ... همه جا دارن.. حتی نخود هم دارن و ماش هم دارن.. مخصوصا Rewe و Edeka همه چیز میتونی پیدا کنی.. حتی دوغ (Ayran)...

هندی قردادی او تو داشتم راضی بودم خیلی الان خطمو دادم دوستم اونم راضیه... ماهی 25 یورو میدادم و به اوتو موبایل و تمامی فست نتز ها مجانی تماس میگرفتم.. نمیدونم الان هم این قرداد هنوز هست یا نه. من از 4 سال داشتمش.. قبلش هم باز او تو داشتم که بهم یه شماره فست نتز هم میداد که مامان اینا میتونستن خیلی ارزون بهم زنگ بزنن منتهی برش داشتن. منم قردادمو عوض کردم.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
طلا جون

نه عزیزم من سر بارداری اولم مشکل نداشتم.. پسرم 1 ساله شد منم کم کم آسم گرفتم.. که البته آسم من بخاطر حساسیته... (به همه چیز حساسیت دارم)... فکر نمیکنم مشکلی داشته باشی عزیزم.. تو بارداری نفس تنگی عادیه... من سرفه شدید میکنم و نایم باد میکنه و بسته میشه...

راستش من برای پسرم تولد 1 سالگیشو خیلی کوچیک گرفتم.. آخه بچه ها خودشون متوجه نمیشن که.. یه کیک سفارش دادم شکل ماهی (چون عاشق شکل ماهی بود) و از صبحش رفتیم کلی بیرون و بازی و همش دورش بودیم و اولین سلمونی زندگیشم همون روز رفت.. من دانشگاه نرفتم همسرم هم سرکار نرفت... بعد از ظهر هم مادر و پدر همسرم اومدن پیشمون.. کیک خوردیم و کادوهاشو بهش دادیم و بعد هم که لالا کرد.. منم غذای ایرانی پخته بودم دور هم خوردیم...
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مرسی پارمیدای عزیز.عدس و سویا گیر آوردم ولی دوغ همش طعم دار پیدا میکنم.
بیماریت بهتر شد؟

طلا جان اگه تو شهرتون فامیل دارین میتونی دعوتشون کنی.البته به قول پارمیدا خودش زیاد متوجه نمیشه.فقط عکساش که یادگاری میمونه.
البته دختر خواهر من شدیدا به مجلس شاد و رقص و آهنگ علقه داره برا همینم تو مجلس تولدیک سالگیش که میدید همه دست میزنن و میرقصن خیلی خوشحال بود و با بقیه دست و جیغ میزد!
سلام به همۀ مامانای مهربون . من هم 2 ساله که ساکن آلمان هستم و با همسرم در مونیخ زندگی می کنیم . به امید خدا تا 2-3 هفته دیگه دخمل ِ خوشگلم هم میاد بغلمون .
می خواستم بدونم کسی از مونیخ هست که بتونیم بیشتر با هم آشنا بشیم یا نه ؟
ممنونم مینا جون.. بهترم..

ببین این دوغ که بهت میگم ترکیه و مزه دوغهای ایرانو میده... Ayran اسمشه.. 45 سنت هم هست.. ادکا داره...