2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490711 بازدید | 6289 پست
مامان سام و پارمیدا جون از استقبال گرمتون ممنونم. خوشحالم که اونجا دوستای گلی مثل شما دارم.
وای اگه برا خود درسدن داشته باشه خیلی خوب میشه.حالا تحقیق میکنیم.ما احتمالا 10 جون یا همون 20 خرداد می پریم.شما چه زمانی درسدن هستی؟خوشحال میشم ببینمت گلم.یه دوست آلمانی هم که دعوتنامه برا شوهرم فرستاده داریم.
عزیزم اگه چیزی از ایران میخوای بگو برات بیارم همینطور بقیه دوستان.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام

مینا جون برو بپرس هر از گاهی برای درسدن هم دارن.. ما از درسدن رفتیم استانبول.

من راستش نمیدونم کی درسدن هستم.. دوستام اونجا هستن و حتما بهشون سر میزنم ولی خوب دقیق نمیدونم کی.

من فکر میکنم برای 20 یا 21 مای بریم آلمان.. نمیدونم هامبورگ یا برلین... بستگی به ویزای خواهرم داره.

دستت هم درد نکنه عزیزم لطف داری. چیزی لازم ندارم. بازم ممنون.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بچه های آلمان سلام

25 مای گروه رستاک تو کلن کنسرت دارن... اینم لینکشه http://www.radiojavan.com/events/event/3815

گفتم شاید دوست داشته باشین برین.... من اگر آلمان باشم و بتونم پسرمو بذارم پیش مادر شوهرم اینا حتماااااااااااااا میرم....

بعد اینکه, اگر خبردار شدین شاهین نجفی یا نامجو آلمان کنسرت دارن به من یه ندایی بدین لطفا.. ممنون..
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جان تایپیکی که با هم صحبت کردیم تعطیل شده و من اگه اشکالی نداره اینجا برات پست میذارم خیلی ممنون از وقتی که میذاری و به سوالاتم جواب میدی

یه سوال دیگه ام اینه که زبان آلمانی باید B2بگیرم یا B1?

خودم فکر میکنم B2 ولی شنیدم B1 هم میشه.درسته؟
واینکه موسساتی که بورس میدن بر چه اساسیه؟آیا خیلی سخته بورس گرفتن ازشون؟وقتی پذیرش گرفتم باید برم دنبال بورس؟
با تو دوباره زن شدم.....
سلام دخترای گل

یه پیشنهادی داشتم براتون من می تونم در ازای مبلغ اندکی بعنوان دستمزد به مناسبت روز مادر براتون از ایران هدیه دلخواهتون رو بگیرم و برای مامانای گلتون ببرم اگر تمایل داشتید برای هماهنگی با من یک پیغام خصوصی برام بفرستید

پیشاپیش روز زن بر همتون مبارک
ساغر جون تا جایی که من میدونم بی 2. برای بورس دوستانم اومده بودن آلمان و درخواست دادن... نهادهای مختلفی هست... اینها هر کدوم بر اساس چیزهای مختلف بورس میدن ... یکی نمره یکی مسائل سیاسی و ..... باید ببینی کدوم بیشتر به شرایط شما میخوره.
پارمیدا جان شنیدم به رشته های فوق کمتر بورس میدن.درسته؟
سوال دیگه ام اینه که زندگی تو برلین چطوره؟شنیدم ارزونترین شهر آلمانه
از دوستان ساکن برلین هم اگه کسی میتونه به سوالم جواب بده ممنون میشم
آخه من میخوام تا اونجایی که امکان داره کم هزینه کنم ورزوی کار دانشج.یی هم حساب کردم
سوال دیگه ام اینه کهچون همسرم باید با ویزای همراه بیاد و اجازه کار نداره آیا مییتونه کار سیاه بکنه
راستش زیاد در مورد کار سیاه هم چیزی نمیدونم
ممنون
با تو دوباره زن شدم.....
مامان ساغر جان من نمیدونم عزیزم ولی دوستان من همشون فوق بودن و بورس گرفتن. منتهی نمیدونم چقدر و چجوری.
ارزونترین شهر آلمان لاپزیش (Leipzig) هست اما برلین هم ارزونه. کلا سمت شرق خیلی ارزونتر از غربه... مونیخ گرونترین شهر آلمانه.... راستش من نمیدونم همسرت اجازه کار داره خواهد داشت یا نه.. ولی اگر داشته باشه احتیاج به کار سیاه نیست.. کار سیاه کار غیر قانونیو میگن و افرادی کار سیاه دارن که اجازه کار ندارن ولی یواشکی میرن سرکار که البته میتونه براشون مشکل هم پیش بیاد... اکثرا تو رستورانها و جاهایی که میتونن این افرادو پشت قایم کنن کارگر سیاه میگیرن.
دوستان عزیز مقیم المان

کسی هست که بتونه برای من دوتا کرم فلورنا بخره و ارسال کنه ؟ هزینه اش رو هم به حساب بانکی اش تو ایران واریز می کنم .ممنون

درضمن غیر از این کرم کرمخوب دیگه المانی سراغ دارین ؟
مامان یاسی جون من اینکارو متاسفانه نمیتونم بکنم عزیزم چون فعلا آلمان نیستم...

بچه ها یه سوال.. یادم نیست اصلا بیمه سونو و آز ان تیو حساب میکرد؟؟ فکر کنم زیر 34 سال حساب نمیکرد بیمه... اگر حساب نمیکنه و لازم نیست من اینجا نرم بدم.... دیروز رفتم اولین آزمایش خون بارداری دادم برای اچ آی وی و گروه خونیو .... 326 یورو پولش شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته منم تو کیفم نداشتم اینهمه خوب.. اونام نفرستادن لابور!! حالا اگر من 3 هفته دیگه بیام آلمان دیره فکر میکنین برای آزمایش؟؟ زورم میاد بخدا الکی اینهمه پول بدم!!