2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست
سلام ملودی جان.مرسی خانومی .دوره کورس چه مدته؟ برای کارت شناسایی چی؟من یک آشنا دارم که ٢ تا امتحان داده ،یکیش این بوده که به ایشون یک روزنامه دادن با ٤٠ دقیقه وقت که باید میخوند و تعریف میکرد که چی فهمیده،این مربوط به کدوم مدرکه؟

در مورد رنگ ابرو نمیدونم،خودم هم تا حالا رنگ نکردم،برای مامانم با همون رنگ موهاش ابروشو رنگ میکردم،در مورد رنگ مو سیوس هم نوشته بودم برات ،نگاه کردم ان ٢ رنگها ،رنگش محدوده ،من خودم ٥-٨٦ میزنم
عزیزم،دانی گلتو ببوس .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماریکو جان....اسم اون امتحان Einbuergerungstest هست... برای پاس آلمانی یکی قبولی این امتحان رو میخواد که دوره نداره یه سری مطالب هست که باید بخونی و یه سری سوال و جوابه که از تو انیترنت میتونی دانلود کنی... یکی هم مدرک زبان آلمانی...فکر کنم حداق B2 باشه...

اینی که میگی روزنامه داده و خونده و باید تعریف میکرده من تا به حال نشنیده بودم...دوستت کی پاسشو گرفته؟...من که تا به حال به این موضوع برخورد نکردم...
yesterday you said tomorrow....just do it
ماریکو جان...خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم...

درسته این 300 تا سوال برای همه ایالتها مشترکه باید این 300 سوال رو به علاوه سوالهای مربوط به ایالتی که توش هستی رو یاد بگیری... نه سخت نیست نگران نباش.... قبلش برو ثبت نام کن فکر کنم تو فلکس هوخ شوله ها باید ثبت نام کنی ...بهت یه تاریخ میدن برای امتحان ... این امتحان هم اعتبارش تا دو سال هست...یعنی اگه تو اون دو سال درخواست پاس خواستی بدی اون مدرک قبولی رو ارائه میدی ولی اگه از دو سال بیشتر شد باید مجدد امتحان بدی...
yesterday you said tomorrow....just do it
سلام

ماریکو جون خواهش میکنم.. برات آرزوی موفقیت میکنم عزیزم.

ملودی رنگهای آلمان جون ندارن اصلا چون مال موهای خودشونه... من تجربه ای در زمینه رنگ ابرو ندارم ..

در مورد زایمانم هم باید ببینم چی میشه.. از یه طرف میگم برم آلمان و حداقل اینه که به همه چیز اعتماد دارم.. از یک طرف میگم بعد از زایمان میخوام بیام خونه خودم.. اونجوری باید برم خونه خالم یا مادر شوهرم با بیبی و بعد هم 13 ساعت پرواز با یک بار هم عوض کردن هواپیما.. نمیدونم تصمیمگیری سخته کمی.. البته اگر اینجا ببینم که بیمارستانش واقعا امکانات نداره میمونم آلمان... (چون مای میرم آلمان و تا اواسط آگوست میمونم)

این کلاس را هم اگر خدا بخواد شرکت کنم امتحانشو بدم... چندین ساله میتونم درخواست پاس بدم هنوز ندادم. همسرم گفت اینقدر درخواست نده تا قوانین عوض شه و سخت تر بشه همه چیز....

گواهی نامه ایرانی من احتیاج به تمدید داشت زنگ زدم سفارت گفت باید برین ایران!! (سفارت ایران بجز کتک زدن مردم کار دیگه انجام نمیده) منم از اول رفتم همه کلاسهای رانندگیو و گواهینامه آلمانو گرفتم و همونروز هم رفتم بین المللیش کردم... قوانینش خیلی کم با ایران فرق داره و کمی هم بیشتره.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام بر دوستان
ماریکو جان برای پاس المانی
اول باید یه دوره کلاس بگذرونی و مدرک b1 رو بگیری
در مورد روزنامه اون مال اون زمانی بود که این مدرک لازم نبود میرفتی پاس در خواست بدی یه روزنامه میزاشت جلوت میگفت بخون
الان حتما حتما باید b1 داشته باشی
بعد یه امتحان هست که در مورد سیاست المانه که اونم تو مدرسه امتحان میدی و تا دو سال معتبره سیصد تا سوال رو باید یاد بگیری با سوالات منطقه خودتون
با تمام این مدارک و کار سفید میرید در خواست پاس میدید
سلام

وای ثنا حال کلاسشو ندارم... ههههه ولی باید بریم دیگه...

وای اینقدر خوشحالم دارم میام آلمان... رسیدم از فرودگاه یکراست میرم رستوران تهران هامبورگ یک عدد کوبیده بزنم تو رگ!! با دوووووووووووووووووووغ!!!!!
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد