2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490711 بازدید | 6289 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زهره جون..ممنون بایت راهنماییت.خیلی ممنونم....انگار حالا حالاها ما باید منتظر بمونیم!!! فقط و فقط برای پسرم نگرانم....اان 1سال و نیم می شه که اوضاع ما این جوریه!!!!!! ولی خوب......بازم جای شکر داره که حداقل پرونده ما داره جریان می افته!!!
رکساناجون....فضولی نباشه ولی چرا اینهمه وقت طول کشید؟؟؟ فکر کنم برای من هم همین زمان را ببره...چون تازه دقیقا بعد از 3ماه مدارک را خواستن و تا بررسی کنن نمی دونم دیگه چند ماه دیگه طول می کشه؟؟!!!به قول شماها.صبر و فقط صبر باید کرد.
فاطیما جون
هر چه قدر بیشتر ذهنت درگیر کنی برات سخت تر میگذره بعد هم دیگه همسرت اینجا خواستن و مرحله مهمش همینه که به جریان افتاده نگران نباش انرژی های خوب بفرست منفی فکر نکن کاری شدنی شدنیه! زمان خودش میبره
در مورد پسرت هم که هنوز کوچیکه و مدرسه نمیره که نگرانش باشی عزیزم مهد هم مونده تا بخوای بذاریش ....وقتی بیایی اینجا دلت واسه کسایی که اونجا پیششون هستی حسابی تنگ میشه پس تا اونجا هستی از کنار شون بودن لذت ببر استفاده کن

رکسانا جون خوبی نبودی خیلی وقته .....
من اینجا شدم آخوند کلوپ همش سوال جواب میدم ههههههههه
فاطمیا جان
من 6 سال بخاطر مامانم میخواستم بیام که بهم ویزا نمیدادن
قبل اینکه 16 سالم بشه میتونستم برم مخصوصا کشش دادن تا اینکه 16 سالم شد دیگه بهم ندادن به بهانه های مختلف با کلی ساپورتمانی از فرانسه و دکتر که واسه زایمان مامانم که برم نشد که هیچ 2 سال منو هم ممنوع ورود کردن .
بعد دیگه بیخیال شدم
تا اینکه ازدواج کردم از زمان عقدم بعد 6 ماه که شوشومو تو ترکیه دیدم
کلی عکس برای مدرک وبعد از اون هم اونم اومد ایران عروسی گرفتیم از اونجا با خود شوشو باهم رفتیم خود سفارت که به زبان المانی باهاشون حرف زد .
بعد از اون موقع 7 ماه طول کشید کل مدارکمو که داشتن .
خلاصه وکیل هم که کار نکرد از طریق کار شوهرم که یه ادمی زیر دست ریس جمهور کار میکرد اتفاقی واسه بازدید میاد به کار شوهرم اونها هم از طریق دوستش بهش جریانو میگه بعد از طرف شهردار المان بهش وقت میده که بره ببینه جریان چیه
خلاصه آخر سر به اینجا میرسه که پسفردای اونروز سفارت بهم زنگ میزنه میگه بیا ویزاتو بگیر .....
کلا رو هم رفته از عقدم 1سالو نیم شد .

تنها کاری بود توکل به خدا و صبر فراواننن . بهترین راهش اینه مشغول باشی من تو اونموقع مشغول بودم با دانشگاه که پذشت زمانو نفهمیدم .
.
زهرا جون و رکسانا جونم ممنون.......خیلیییییییی ممنون بابت راهنماییتون......واقعا رفهاتون بهم آرامش داد.....من الان دیگه واقعا بی خیال شدم!!!!! منم سر خودم را با کار و کلاس زبان آلمانی گرم کردم.....الان تو فکر ویزای دانشجویی برای خودم هستم اگه این ویزای پیوست به خانواده نیامد....از همان اول هم واقعا اشتباه کردم که به امید ویزای پیوست به خانوداه بودم!!!!!!!!!فقط قبلش هول اقامت پسرم در ایران را داشتم که با هزار مکافات براش اقامت 1ساله در ایران گرفتم...!!!!!!
بعد یه سوالی........... چه طوری برای پسرم مهد پیدا کنم ؟؟شنیدم باید در نوبت باشیم؟؟؟؟؟؟ الان 4سال و4ماهش است........در آلمان هم از 7سالگی می رن مدرسه؟؟؟؟ برای ثبت نام مدرسه چه کار باید بکنم؟؟؟ چه طوری مدره باید انتخاب کنم؟
شرمنده...........از حالا تازه سوال پرسین من شروع شد........ خیلی ممنونم اگه می دونید کمکم کنید.
سلام رکسانا جون آخی خوبه که مامانت هم نزدیکته اخیییییییییییی
من که دلم واسه مامانم یه ذره شه دودونه حسن کبابی ام آخه ههههههه

آره همینطور که رکسانا گفت اگه زمانت محدود باشه برات یه استثناء قائل میشن بهتره که پسرت هم یه جورایی کم کم با زبان آلمانی آشنا کنی که اگه اومد اذیت نشه اینجا محاوره معمولی کم کم خودش اینجا یاد میگیره
واسه مدرسه schulbehorde باید برین و بعد راهنمایی میکنن مدرسه معرفی میکنن
راستی انشالله اگه بیایی کدوم شهر هستی !!!!!