2821
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490711 بازدید | 6289 پست
آیا راهی است که بدون دانش زبان انگلیسی اقامت کانادا را دریافت کرد؟

بله، از طریق استان ساسکاچوان...
...
بسیاری از کسانی که در 3سال گذشته دارای یک شغل معتبر در ایران
مثلا:

صاحب پروانه کسب،
دارای شرکت ثبت شده ،
مدیر یک شرکت دولتی یا خصوصی،
مزرعه دار،
پزشک یا وکیل ،
صاحب مدرسه و ...

هستند می توانند اقامت کانادا را دریافت کنند، این افراد با رعایت شروط، می توانند مقیم کانادا شوند و برای خود و همه اعضاء خانواده شان کارت اقامت را دریافت نمایند. و به تحصیل یا کار و زندگی بپردازند.

از مزایای این روش میتوان موارد زیر را نام برد:
عدم نیاز به دانش زبان
کوتاه بودن زمان پروسه
در مواردی عدم نیازبه مصاحبه حضوری در کانادا

برای اطلاع از نحوه اقدام و بررسی شرایط شما ، فرم ارزیابی را در سایت پر نمایید: www.GanjiCo.com
بچه ها سلامممممممممم.....ببخشید بازم من سوال دارم در باره ویزای پیوست به خانواده!!!!!!!!! حداکثر تا چند ماه طول می کشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الان 3ماه است که مدارک دادم و نه از اونجا خبری شده و نه از سفارت...حداکثر تا چند ماه دیگه باید صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فاطیما جان ممکنه تا شش ماه هم طول بکشه ! دیگه حداکثرش میتونه باشه

از همسرت مدارک گرفتن !

جوابش که بیاد دیگه سریع میتونی بیایی
مهم اینجاست که همسرت رو بخوان
اینجا جواب بده سفارت اونجا باهات تماس میگیره میگه که کی بیایی واسه ویزات
انشالله که زود جواب بدن بهت
زهره جون...عجیب اینه که تا حالا هم هیچ چیزی از همسرم نخواستن......تا حالا 3ماه رفت حاا تا 3ماهه دیگه باید منتظر بمونه؟!!! آخه با بچه های دیگه که صحبت کردیم همه حداکثر 2ماه بیشتر طول نکشیده
دوستای خوب ساکن آلمان
می خواستم بدونم هزینه ی مدرسه های اینترنشنال برای بچه ای که همراه مادرشه و مادرش هم دانشجو هستش توی المان چه جوریه؟ باید پول بده؟؟؟ تخفیف داره؟؟
فاطیما جان بستگی به موقعیت و شرایط هم داره
اونایی که گفتن تا دو ماه آیا شرایطشون هم با شما یکی بوده !
بعد هم همسرت ببینه که چرا جواب ندادن !
مدارکتون که نقصی نداشته !!! کامل بوده !! شرایط همسرت چی !!

پوپک جان جواب سوالت رو نمیدونم درست هزینه و تخفیفش رو
اما تا اونجایی که میدونم مدرسه های privat و internat هزینه اش به عهده خانواده است

اگر اشتباهی دارم دوستایی که میدونن اصلاح کنن

حالا چرا میخوای بذاری توی اینتر نشنال ! البته دوست داشتی جواب بده
بچه ها..ببخشید بازم یه سوال داشتم..........بالاخره بعد از 3ماه از همسرم اونجا مدارک خواستن...حالا از وقتی مدارک خونه و حساب بانکی را می گیرن چند وقت بعداش جواب می دن برای ویزای پیوست به خانواده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون می شم جواب بدید
سلام.
احوال همه دوستان؟
من 1 سوال داشتم. من 25 مهر 91 درخواست پیوست به خانواده دادم اما هنوز جواب ندادن.
میل هم دادم به سفارت اما جوابی ندادن. زنگ هم که میزنم گویاست.
همسرم هم در آلمان تماسی گرفته نشده.
میخواستم بدونم امکان داره جواب منفی بهم بدن بعد این مدت؟
چه کار میتونم بکنم.؟؟!!
ممنون میشم جواب بدید
سلام من جواب شما رو میثم 123 فرستادم به ایمیلتون اینجا هم کپی کردم اگه احیانا نیومده باشه

سلام من ایمیل شما رو دریافت کردم

معمولا ویزای پیوست به خانواده بین 3 تا 6 ماه طول میکشه
معمولا تا سفارت با شما خودش تماس نگیره جوابی نیومده
چون کاراشون رو یه سیستمی جلو میره که به محض جواب اومدن تماس میگیرن و میگن که کی برای صدور ویزا برید سفارت
در ضمن قبل از اینکه از سفارت جوابی بیاد اگه شم یا خانومتون ساکن و تبعه در آلمان هستین یه وقت مصاحبه میدن که مدارک باید به اداره خارجی ها بدید
بعد مراحل خودش طی میکنه اگه مدارک و شرایط کامل باشه جواب میاد
به هر حال نمیتونن زیاد معطل کن چون ویزای پیوست به خانواده ارجحیت داره نسبت به ویزا های دیگه
معمولا سه ماه یکم بیشتر طول میکشه اگه همسرتون تابعیت آلمانی داره مشکلی نیست شما هم مسلما مدارکتون کامل و بدون نقص تحویل دادین دیگه نگران نباشین فقط یکم صبور باشید

موفق باشین و آرزوی خوشبختی دارم براتون

فاطمیما جون خوشحالم که کاراتون داره درست میشه

بستگی داره میتونه زود بهت زنگ برنن میتونه یکم دیگه هم طول بکشه واسه من بعد مصاحبه با همسرم و تحویل مدارک خودم سه ماه کلا طول کشید احتمالا دیگه زودی باهات تماس میگیرن

صبور باش مرحله مهمش همینه که همسرت رو خواستن و رفته
سخته دور بودن از هم اما دیدن بعد چند وقت هم شیرینی خودش رو داره