2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489058 بازدید | 6289 پست
salam violet
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترمه بانو جان سلام
ببین خانومی آلمان یکی از کشورهایی که مهاجر پذیر نیست
مگر اینکه پدرتون ١٠٠ هزار یورو سرمایه گزاری کنن توی آلمان که البته خود این اقامت هم شامل قانون های ریز و درشته عجیبی میشه
اینطوری که همسرم گفتن با وجود ١ سال کار در آلمان هم ،آمدن پدرتون به آلمان خیلی سخته و به همین راحتی نیست
خانومی وکیل هم موقعی به درد میخوره که اینجا باشد ،متاسفانه هیچ وکیلی توی آلمان چنین وکالت های رو قبول نمیکنه
ولی در مورد برادرتون ایشون میتونن به تنهایی پذیرش تحصیلی بگیرن و بیان آلمان که صد البته داشتن نمرات خوب هم تو اومدنش تاثییر مستقیم داره
شرمنده خانومی که نتونستم بیشتر از این کمکت کنم
دلم میخواست خبرهای خوبی برات میاوردم
سلام ویولت جان سلام خوبی‌ عزیزم
آزارم میدهد دیدن آن منظره ای که مادری کودکش را سیلی می زند ولی کودک باز هم دامانش را رها نمی کند...کجاست آن قاضی تا حکم کندکه سرچشمه محبت مادراست یاکودک؟
 Pregnancy Ticker
سلام دوستان
چقدر جالب، اومده بودم به ترمه بانوی عزیز بگم که
همسر من میخواستند از یکی از دوستانشون شماره تلفن یک وکیل خوب و بگیره تا به ترمه جان بدم که دیدم شما ٢ تا دوست عزیز این کارو کردید
خیلی برام جالب بود مرسی دوستان
ترمه جان نگران نباش خانومی انقدر راه برای اومدن هست
اگر کسی تصمیم به اومدن داشته باشه بلاخره یه راهی هم پیدا میشه
سلام سلام دوست جوناا خوبینن ؟؟

ایزابل جونم قربونت برمم همین گفتی واسم یه دنیا ارزش داشت ممنون.
والا راستش چیزی خاصی لازم ندارم فعلا همشونو دارم تنها چیز که دوست دارم نباته . اون هم میگم مامانبزرگم اینها بیارن البته اگه کارشون جور شه بیاد .
.
ویولت جون

دکتر میلانچی قدیما کارش خوب بود ولی کلا الان خیلی خیلیییییییییییییییییییی بد شده اصلا کار نمیکنه .
دقیقا بلا سر ما هم اورد. کلا وکیل بیخودی شده هیچکاری نمیکنه هردفعه زنگ میزنیم میگه هنوز جواب نیامده تا 3 ماه اینجوری بود.

به شوشوی من گفته بود که یه 250 یورو الان میدی بعدا وقتی که خانومت اومد پاشو گذاشت المان یه 250 یورو هم بعدا بدی .

حالا این شد که شوشو پی برد که اصلا هیچکاری نمیکنه .زنگ زد با احترام که دیگه نمیخوام ادامه بدی خودمون روش کار میکنیم .
چند روز بعد نامه اومد که شما فلان پول رو ندادین . یعنی همون 250 یورو قبلی .اونم بعد 3 ماه
باز کلی نامه برامون فرستاد کلی هم تهدید که اگه ندی میذه به دادگاه از این حرفها .
شوهر منم که جوش اورد میگفت من بمیرم دوباه پول نمیدم . البته چون مدرک داشتیم که پولشو دادیم با قبص بانگ و ......
یه نامه بلند بالایی نوشت براش که اینجوری اینجوری پول دادیم مدرک هم داریم هرکاری میخواهید بکنین
. خلاصه خیلی استرس بهمون وارد کردن آخر سر یهو دیگه نامه نفرستاد !!!!!

یعنی در واقع میخواست کلاه سرمون بذاره ..
.
آره رکسانا جون
منم اسم این آقا رو شنیدم تو هامبورگ
متاسفانه از خیلی از ایرانی ها و افغانی ها پول های کلون گرفته و هیچ کاری نکرده
فقط اسم در کرده.من اسمشو از چند نفر شنیدم که سر کارشون گذاشته و فقط پول گرفته بود و هیچ کاری نکرده بود
بعضی ها هم تا اسم در میکنن دیگه از خود بیخود میشن
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
راستی آمیتیس جون شما هامبورگی؟؟؟دایی من میخواست بیاد هامبورگ
شما گویا تازه اومدی
میگن هامبورگ خونه پیدا نمیشه
میتونی راهنمایی کنی چطور خونه گرفتی و از چه شرکتی؟؟؟
ممنون میشم
مرسی
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****