سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
ساحل جون سلام ای کاش میدادی یکی برات میبرد ایران با هواپیما !!! از ایران ایر نپرسیدی چه جوری میتونی بفرستی !!! انشالله که چیزی نمیشه ! واسه سفارت ایمیل کنین !!! فدکس (Fed Ex) هم بپرس !!!! شاید تونستی بفرستی !!!!
سلام عشق سبز جان ماهم دقیقا مثل شما هستیم اما همسایه بالایی ما آلمانی هستن اما کاملا بیشعور هستن تو راه پله میدون توپ بازی میکنن خلاصه هرکاری از دستشون میاد برای آزار دریغ ندارن از نوع سر صدا دخترم همیشه از صداشون از خواب بلند میشه عین غربتی ها میمونن نمدونم واقعا آلمانین یا نه ولی خیلی از دستشون حرصی هستیم اما کاری نمیشه کرد جز اینکه از این خونه بریم
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
مامان دخملی جان ما هم دنبالشم بریم ولی از کجا معلوم جای دیگه انیجوری نباشه خدا وکیلی اینا هم با این قانون هاشون میگن به بچه هیچی نگین خوب من ارامش نمیخوام؟ نباید تو خونم راحت باشم بخدا سرسام گرفتم
عوض اینکه نامه به صاحبخونه بزنی با کمک یه شاهد بهترینش همسایه میتونه باشه یه دونه Erklarung auf Larmbelastigung پروبوکل درست کن با کپی Haus Ordnung بفرست برای Ordnungsamt کپی همون نامه رو میفرستی برای کسی که شاکی هستی از راه Ordnungsamt اقدام کن و میتونی تلفنی هم ازشون راهنمایی بگیری.... اگر نشد راه های دیگه هم هست ...
وکیل هم گفت قانون میگه هر کی بچه داره طبیعیه ولی آخه این نمیشه که منم بچه دارم ولی بخدا تا میخوان راه برن هم بهشون میگم آروم راه برین تازه پسرم 3 سالشه و شیطون بخدا نمیذارم بپرن و بدون تو خونه ولی این نفهم ها..........