2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490783 بازدید | 6289 پست
فاطیما جان امیدوارم که کارتون درست بشه ...
در مورد اقامت دائم من اطلاعاتم خیلی دقیق نیست ولی اگر اشتباه نکنم باید 5 سال یا شش سال مداوم اینجا زندگی کرده باشید ( حالا چه به واسطه قرارداد کار چه تحصیل چه ترکیب هر دو )‌ ضمن اینکه باید درآمد سالیانه ای هم که به موجب اون قرار داد کار داشتید از یه حدی بالاتر باشه

ولی بهتره که با یه مشاور یا وکیل مشورت کنید ... ببین شمارهء خانم هایده صنعتی رو توی اینترنت پیدا کن و بگو شوهرت باهاش تماس بگیره فکر کنم خانم صنعتی هامبورگ هست .... ایشون رایگان مشاوره میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق سبز شما جواب منو در مورد سرویس دهنده های اینترنت داده بودی ولی الان پستت نیست ... من الان خواستم یادداشت بردارم ... تله کام رو یادمه ولی اون یکی رو نه .... اگر میشه دوباره برام بنویس
سحر جون...حتما ان شالا مامانت خوب می شن...مامان ها دوست داشتنی ترین هدیه های خدا هستن..خدا خودش حسابی مواظب انها است................. من که خودم ایرانم و دستم از انجا کوتاهه ولی اگه کمک خواستی همسرم برلین است هر کاری داشتی بگو بدون تعارف.
ماهرخ جون..ممنون بابت اطلاعاتی که دادی...حتما دنبالش می رم....ان شالا به زودی خبر زایمانت را بگی....
[سحر جون...حتما ان شالا مامانت خوب می شن...مامان ها دوست داشتنی ترین هدیه های خدا هستن..خدا خودش حسابی مواظب انها است................. من که خودم ایرانم و دستم از انجا کوتاهه ولی اگه کمک خواستی همسرم برلین است هر کاری داشتی بگو بدون تعارف.
ماهرخ جون..ممنون بابت اطلاعاتی که دادی...حتما دنبالش می رم....ان شالا به زودی خبر زایمانت را بگی....
دوستان ۱ سوال ،
من پاسپورت ایرانی دارم.شوهرم پاسپورت هندی .
واسه بچه ام میخوام پاسپورت بگیرم ،به نظرتون واسه کدوم اقدام کنم ؟
نمیخوام بدا پشیمون بشم .
واسه آینده خودم و بچه ام کدوم بهتره؟؟؟
طلا جون منم شوهرم ایرانی نیست و تا جایی که می دونم به بچمون پاس و شناسنامه ایرانی تعلق نمی گیره ... ولی اگر می تونی هر دوش رو بگیر اگر نه که همون هندی رو ....

نی نی ت چه عروسکی باید باشه .... قدمش مبارک باشه عزیزم
ممنونم ماهرخ جون ، مطمئنی که به بچه های ما پاس ایرانی تعلق نمیگیره؟
هند دو ملیتی قبول نمیکنه .
ممنونم بابت تبریکتون ، انشالله نینی شما هم سالمو تپل خوشگل بیاد بغلت.
۱ سوال دیگه ، اگه الان هندی بگیرم ،بعدا میتونم پاس هندی رو پس بدم و ایرانی شو بگیرم؟
سلام ماهرخ جان و فاطیما جان. یه کمک میخواستم هر کدومتون تونستید کمکم کنید ممنون میشم.پروفسور قاسمی تو شهر آخنه.یک هفته است تماس میگیرم نبود.امروز هم نتونستم باهاش صحبت کنم.انگلیسی صحبت کردم ولی نمیدونم چی مسگفتن وصل کردن واسه کشی که عرب بود و عربی حرف میزد.بقیه هم آلمانی حرف میزدن.میخوام اگه ممکنه شماره رو بدم تماس بگیرید و شماره نستقیم پروفسور رو از خودشون بگیرید.که ببینم کی میاد ایران که مامانم رو ویزیت کنه و.چون وضع مامانم داره بدتر میشه.مرسی.اگه میتونید کمکم کنسد.دکتر تقریبا ساعت 12 به وقت ایران تو کلیتیکه.مرسی.شم
CafeMom Tickers