2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490783 بازدید | 6289 پست
ببخشید من آلمان نیستم اما نمیدونم چون از تایپک قطر اینجا سر در آوردم
طلا جان من این سوالو واسه خودم یبار از ریس ثبت احوال که تو جاجم مهمان بود پرسیدم اگر شوهر اجنبی باشه و مادر ایرانی و بچه در ایران متولد بشه پاس میگیره
اما اگه بیرون باشه هیچ وقت بهش تعلق نمیگیره و جنسیت پدر براش محسوب میشه
فقط ایرانی میتواند 2پاسپورت داشته باشه هیچ کسور این قانونو نداره
به هر حال تولد نی نیتو تبریک میگم پا قدمش خیر باشه
عشق سبز جان خوبی
یا رب نعماتت را بر من ببخش
سلام به همه دوستای گلم

ماهرخ جون خوبی؟ نینی خوبه ؟

مامان سام و رکسانا که خیلییییییی کم میان چرا؟؟؟

از پارمیدا هم که خبری نیست...

من دارم برای نینی خرید میکنم اما راستش نمیدونم برای وسایل بهداشتی چه چیزهایی باید بگیرم...اگه راهنماییم کنید خیلی خیلی خوشحال میشم..
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سحرجون...الان شوهر من المان نیست ولی تا 1شنبه برمی گزده دوباره برلین....نمی دونم تا ان وقت دیر می شه یا نه؟؟؟؟؟؟
طلا جون.... به هیچ عنوان به بچه ات پاس ایرانی نمی دن ....من هم دقیقا شرایط شما را دارم و متاسفانه چون هنوز ویزای المان به ما ندادن مجبوریم ایران بمانیم.... اقامت 1ساله برای پسرم گرفتم که هر سال باید تمدید کنم .... هر دفعه هم که ایران می امدم برای پسر و همسرم ویزای ایرانی می گرفتم . یعنی بچه ات اان فقط می توانم پاس هندی داشته باشه و به هیچ عنوان تبعه ایران محسوب نمی شه...مگر اینکه 1سال قبل از 18سالگی ایران باشه و تبعیت ایرانی را قبول کنه و بعد می توانه درخواست پاش ایرانی بکنه..تا قبل از عنوان هیچ امکانی برای گرفتن تبعیت ایرانی نداره.
ساحل جان ... خیلی این خرید برای نی نی مزه میده.... الهی که به خوشی و خرمی از خریدهات استفاده کنی... عزیزم فقط حواست باشه لباس سایز کوچیک خیلی کم بگیری... چون بچه خیلی سریع رشد میکنه و یه عالمه لباس کوچیک شده که شاید حتی یکبار هم تنش نکرده باشی رو دستت باد میکنه...

هر سوالی در مورد خرید داری بپرس اگه بدونم کمکت میکنم....
yesterday you said tomorrow....just do it
راستی یه سوال از همه دارم... من قرارداد موبایلم داره تموم میشه و دیگه نمیخوام تمدیدش کنم...یه Tarrife خوب با قیمت مناسب اگه سراغ دارید بگین... اینجا اینقدر تنوع تعریفها متفاوته که آدم گیج میشه...

راستی اینم بگم من خیلی کم با موبایل صحبت میکنم و چون خط ثابت دارم از این موبایلها که باهاش میشه مجانی به خطوط ثابت زنگ زد نیاز ندارم....
yesterday you said tomorrow....just do it
سلامممممممممم

خانومهای عزیز همسر من چند روز برای یه کاری داره میاد آلمان... کسی تو فرانکفرت زندگی می کنه؟؟؟؟!!!!!!!

می تونید راهنماییم کنید برای مراکز خرید .... لوازم آرایشی و بهداشتی خوب و عالی می خواهم .... لباس بچه ....

بورس اینا کجاست؟؟؟!!!! می دونید؟؟؟!!!

پلیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــز
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
سلام ملودی جون جایی خاصی نبودم تقریبا میشه گفت مسافرت بودمممم دی چون خالم اومده هی داریم میگردونیمش و رفتم پیش مامانمممم. هنوزم نرفتنن ولی خب ممکنه غیبت کنممم . خودت خوبی؟؟

ملودی جون قرار داد موبایل قبلیت با چی بود ؟؟ من او دو دارم راضیمم خیلی خوبهههه/

.
چطوری فراولة جون خوبی
منم خوبم شکر
راستی میگن ای پولوس از همه بهتر و ارزونتره
منم او تو داشتم ولی از همه گرونتره
البته الان از این سیم کارتهای لایکا هم میگن تعریف هاش خیلی پایینه برای تماس با نت های دیگه
اول ای پولوس ارزونه بعد ودافون
تلکوم و او تو از همه گرونتر هستن
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****