2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490765 بازدید | 6289 پست
ساحل جان قهوه و چای سیاه تا دو تا لیوان در روز هم ایرادی نداره .... منم هر روز یه لیوان لاته ماکیاتو می خورم ( چون این تنها حالتیه که از شیر بدم نمیاد غیر از این شیر اصلاً نمی تونم بخورم و به جاش شیر سویا می خورم )‌

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میخوام بدونم ایرانیها توی کجای آلمان بیشتر هستن که ادم احساس دلتنگی کمتری بکنه؟
هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.
و یه سوال از ملودی جان
چون من خواننده خاموشم
اسمهایی مثل آزیتا اونجا معنی بدی نداره؟

منتظر جوابتم
ممنون
هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.
سلام یه سوال
قیمت بلیط هواپیما از تهران یه آلمان چنده؟
واسه مامانم قراره ویزای پزشکی در بیاد
دکترش هم دکتر علیرضا قاسمی هستش تو شهر آخن
از تهران تا آخن بلیط هواپیما چجوره؟
اگه میشه به تومن بگید مرسی
CafeMom Tickers
سحر جان فکر می کنم مناسب ترین گزینه برای شما پرواز ماهان به دوسلدورف باشه .... دوسلدورف حدود یکساعت با آخن فاصله داره .... قیمت پرواز ثابت نیست بستگی به اینکه چه فصلی باشه و چقدر زودتر رزرو کرده باشی و .... فرق می کنه .... ولی مامان من همین چند روز پیش پرواز ماهان به دوسلدورف رو رزرو کرده . رفت و برگشت شده یک میلیون و صد و خورده ای ... ولی روی بلیط نوشته نهصد و خورده ای و ظاهراً چون اینها فوری مجبور شدن رزرو کنن گرون تر شده
ماهرخ جون انشاالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم....دیگه چیزی نمونده ...

منم میخوام کلا طبیعی باشه و اصلا نمیخوام از اپیدورال استفاده کنم..
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
سلاممممممم مامان المانی ها........
من فعلا یک مامان ایرانی هستم ولی شاید تا چند ماهه دیگه بیام المان...همسرم 1ساله که رفته و یک بار ویزام رد شد حالا برای 10 اکتبر یه بار دیگه وقت گرفتم ببینم این دفعه چی می شه با ویزا؟؟؟؟ این جدایی 1ساله خیلی سخته به خصوص اینکه یک پسر 4ساله هم دارم..ولی تازگیها سفارت المان در تهران خیلی سخت گیر شده.... دعا کنید این دفعه دیگه ویزا بدن و بتونیم بیاییم انجا پیش همسرم و به جمع شما ها هم اضافه بشیم........
از اشنایی همتون خیلی خوشحال شدم.....پیشاپیش قدم نی نی هایی که در راه دارید هم تبریک می گم..........منم خیلی دلم یک نی نی دیگه می خواست ولی این جدایی نامعلوم همه خواسته ام را خراب کرد به نظر من که اختلاف سنی زیاد بین بچه ها زیاد خوب نیست