2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490881 بازدید | 6289 پست
یه سوال دیگه ببخشید البته خیلی مزاحمت میشم.اینکه هر چند وقت باید ببریمش دکتر و یا برای واکسن؟؟
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر بی بی باشه ولبه باشه که تولدش هست واکسن داره بعد دو ماه بعدش بعد قرص هست می گه که فلان وقت بهش بدی برا کرم ووو بعد سه ماه بعدش ............... تا زمانی که بچه هستند
بزرگ که بشوند اگر مریض بشوند وووووووووووو سالی یک بار یا 6ماهی یک بار می برند واکسن هم سالی یک بار
ا
سلام مریم بانو جون راستش من که اینجا مسافرتی نمیرم چون همسرم همش کار داره و در مورد ایران رفتن هم اینکه اصلا معلوم نیست که کی میخواد بره میگه اگه بشه بره کارش را انجام بده و برگرده .
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
خوب اگه از تنهایی در بیام هزینه اش خوبه زیاد نیست به اون صورت.

وای مریم جون نگو اگه به این چیزهاش فکر کنم که منصرف میشم
خوب دقیقا باید اینطور فکر کرد که یکی به اعضا خانواده اضافه میشه و هر چیزی و هر خرجی امکان داره داشته باشه
مریضی و جراحی ووو اینها اره ولی نمیشه جلو جلو فهمید که ....
توی المان که می دانم برا انها که سگ دارند بانسیون برا سگها هست که میشه سگ را انجا گذاشت یا اینکه تو خانه گذاشت و اشنایی کسی سر بزنه و روزی یک ساعتی دو ساعتی ان را ببره بگردانه ...........