سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
ساحل جون دقیقا من هم همین فکرو میکنم که حاضرم اینجا از تنهایی بپوسم نرم ایران زندگی کنم در جوار قوم الظالمین اینجا هر چی هست آرامش داریم و خودمون برای خودمون تصمیم میگیرم نه با مشارکت کبری خانم و صغری خانم
سلام , من از دکترم خواستم که آزمایش ژنتیک از ما بگیره ( من و همسرم فامیل هستیم البته خیلی دور ) و یه دکتر معرفی کرد وقتی رفتم وقت بگیرم دیدم دکترش ایرانی هست خیلی خوشحال شدم آخه دیگه خیلی راحت می تونیم صحبت کنیم . فقط هزینه اش خیلی بالاست البته دکتر گفته که قبلش مشاوره می کنیم بعد قیمت را می گیم و شما برای بیمه می فرستید امیدوارم بیمه بیشترش را بده , همش میترسم بچه ام خدایی نکرده چون فامیل هستیم ....... .
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
اگه همه چی درست پیش بره می خواهم حسابی زبانم را یاد بگیرم و اگه مشکلی پیش نیاد سال دیگه برای بچه دار شدن اقدام کنم تا وقتی برگشتم ایران برم دانشگاه تحصیل کنم .همسرم خیلی اصرار میکنه که درس بخونم میگه زودتر بچه بیاری می تونی به کارهات برسی.
در سرزمین من : نگاه کودکش پر از آرزوست , نگاه جوانش پر از حسرت و نگاه سالمندش پر از افسوس .
ساحل جون امیدوارم به همه آرزوهای قشنگت برسی. اون هم راست میگی.. منم دیگه نمیرم ایران... امیدوارم شماا ها هم هرجور که به صلاحتونه اتفاق بیفته... زندگی خودش بهترین راه هاری میزاره جلویه پات، ولی خودت باید ببینیش و توش قدم بزاری.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
شوهرم برای یه ماموریت کاری داره میاد المان می خواستم بدونم بهترین مارک لوازم اریشی اونجا چیه و قیمتهاشون از ایران گرونتره و همینطور لباساشون از ایران گرونتره ؟
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
وایییییییییی بچه ها من امتحان زبان دادم البته گفته بودم که نه ماه بود کلاس نرفته بودم و اولین روزی کلاس امتحان بود و من نمیدونستم برای اتمام کتاب a1 و من خیلی بد دادم از 100 شدم 71 البته من زبان اصلا توی خونه نمی خوندم و این نه ماه اصلا تمرین نکرده بودم به نظر شما خیلی افتضاح دادم نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟