2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490881 بازدید | 6289 پست

ملودی جون تا حدی که من اطلاع دارم در مورد بیمه خودمون. طوری بود که اگه یه بچه کوچیک دیگه داشتیم در اونصورت امکان داشت. ولی اگه بارداری اول بود نه. که بیمه به بیمه فرق می کنه. به سایت بیمه تون سر بزنین حتما اطلاعاتش هست، حداقل تو قسمت فرومش باید باشه.

باز هم دوستان بهتر می تونن کمک کنن.

موفق باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش می کنم.پس من در مورد اون بیمه اطلاعی ندارم.

این لینک در این مورد پیدا کردم:

https://www.barmer-gek.de/barmer/web/Portale/Versicherte/Leistungen-Services/Leistungen-Beitraege/Multilexikon_20Leistungen/Alle_20Eintr_C3_A4ge/Extras__Haushaltshilfe.html?w-cm=CenterColumn_t149212
سلام

پوپک جان جواب سؤالتو گرفتی؟

مریم ناز جان، من ماینز نیستم. نمیدونم کی هست، فکر نمیکنم کسی از ماینز داشته باشیم اینجا.

ملدی جون چرا استراحت مطلق شدی؟ ویارت بهتره؟ اینو باید از دکترت و بیمت سؤال کنی.. اکترت هم حتماً میدونه.. من میدونم که برای اونای که 3 قلو دارن روزی 6 ساعت کمک میفرستن.. برای بارداری هم فکر میکنم بفرستن ولی مطمئن نیستم، از بیمت باید بپرسی، زنگ بزن بپرس... منم میگردم تو وب سایت ها برات پیدا میکنم
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
https://www.barmer-gek.de/barmer/web/Portale/Versicherte/Meta/Header/Zielgruppen/FamilieKinder/Familienleistungen/Rundumschutz_20f_C3_BCr_20die_20ganze_20Familie.html?w-cm=CenterColumn_t305172&w-prv=search

عزیزم اینجارو بخون، مخصوصاً این قسمتو:

Wir untersttzen Sie, wenn Sie Hilfe bentigen

Damit Sie sich zu Hause um Ihr krankes Kind kmmern knnen – weil Sie zum Beispiel niemanden haben, der es versorgen kann - zahlen wir Ihnen ein Krankengeld. Sollten Sie selbst einmal krank werden und Ihren Haushalt nicht mehr fhren oder Ihre Kinder versorgen knnen, bernehmen wir unter bestimmten Voraussetzungen auch die Kosten fr eine Haushaltshilfe. Ein besonderer Vorteil: Barmer GEK Versicherte erhalten die Kosten fr eine Haushaltshilfe bis zum 14. Lebensjahr.

فکر میکنم شامل تو هم بشه.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
البتّه خودت باید اون فرد پیدا کنی و بیمت پولشو میده..

در ضمن یکسری stiftung هم هستن، مخصوصاً مامانا و نینیها.. اونها هم فکر میکنم همچین لایستونگی رو قبول کنن..
سلام دوستان خوب
یه سوال دارم اگه کسی اطلاع داره جوابمو بده ممنون میشم.

میخواستم بدونم کسی با دیپلم ایران میتونه توی آلمان دانشگاه بره؟؟ (کسی که الان توی آلمان اقامت داره و اونجا زندگی میکنه)
چه رشته هایی به نظرتون بهتره و بازار کارش خوبه؟؟

ممونم
ممنون صبا جان

پارمیدا جان مرسی عزیزم...آره یه یک ماهی هست که دیگه تهوع سراغم نمیاد...ولی همیشه یه جورایی سایه سنگینشو روم حس میکنم....نمیدونم چرا اینطور شد...دو هفته پیش رفتم دکتر بهم گفت دهانه رحم بسته هست ولی سر بچه زیادی پایینه وقتی هم کاردوگرافی کرد گفت برم آمپول بزنم برای تکمیل شدن ریه نی نی...ولی من چون اصلا نمیخواستم دوباره برم بیمارستان (همش خاطرات وحشتناک اون تهوع هام و بیمارستان رفتنم یادم میافتاد) ترجیح دادم خونه استراحت کنم اگه کاریوگرافی بازم انقباض نشون داد بعدش برم...که دفعه بعدش خوشبختانه از درد و انقباض تو دستگاه کاردیو خبری نبود ولی همچنان باید تا آخر هفته 35 استراحت مطلق باشم ...خطر زایمان زودرس دارم.
yesterday you said tomorrow....just do it
عزیزم قانون میگه که اجازه نداری.. البتّه اگر همراه دیپلم قبولی دانشگاه سراسری داشته باشی قبول میکنن... اگر اقامت داری و اونجا زندگی میکنی، باید بری Schulamt شرتون و دیپلم و مادرکتو ببری و بپرسی، که البته میگن نمیشه، ولی بگو تو در هر صورت داری اینجا زندگی میکنی و نمیخای که بیکار باشی و اگر امکان داره Einzelfallentscheidung برات بزنن... ولی این خیلی شانسی هست... بید بری Schulamt شهری که ملده هستی.
ملودی جون اینجاا دکتر ها خیلی حساس هستن. خودتو نگران نکن. به سلامتی به موقعش فارغ میشی عزیزم. فردا به پزشکت زنگ بزن بپرس که آیا از این Haushalthilfe خبری داره یا نه، یا اینکه خود بیمت زنگ بزن بپرس.. خودت هم با خیال راحت استراحت کن. هرف دکتر هم از این به بعد گوش کن لطفاً! حالا دخمل داری یا پسمل؟ هفته چندم هستی؟

آلیسا جان، اینجا رشته هایی که مربوط به محیط زیست و حفاظت محیط زیست هست خوبن.. برنامه نویسی کامپیوتر هم همینطور.. برای معماری اصلاً کار نیست، ولی راحت میشه پذیرش گرفت...