2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489049 بازدید | 6289 پست
من یک سوال داشتم از مامان هایی که در آلمان زندگی میکنن میخواستم بدونم آیا شما واکسن Pneumokokken رو به بچه هاتون زدید ؟ و چند بار؟ من وین زندگی میکنم اینجا این واکسن رو بیمه پرداخت نمیکنه اما دکتر پسر من گفته که این واکسن مهمی هست و توصیه کرد که بزنیم من سوال کردم اگه این قدر مهم هست چرا بیمه مثل واکسنهای دیگه این رو هم پرداخت نمیکنه که تمام بچه ها بزنن، ایشون گفتن که دلیل اقتصادی داره نه پزشکی ولی در آلمان برای همه بچه ها به همراه واکسن ? گانه اون رو هم میزنن. من هم حالا یک نوبتش رو زدم اما میخوام مطمئن باشم که حرفشون صحیح بوده و خدای نکرده فقط برای پول نبوده باشه و واکسنی که لازم نیست رو بیخودی به پسرم دو بار دیگه هم بزنم. ممنون میشم جواب بدید
نه عززیم واکسن مهمیه وحتما بزن. ضد عامل ذاتالریه و اگه اشتباه نکنم نوعی مننژیته است که فعلا باعث اکثر مرگ ومیر کودکانه. الان که دیدم در 4 نوبت زدم. طبق جدول باید تو فاصله 3 ماهگی تا دو سالگی تزریق شه.فکر می کنم بعد دو سال ایندیکاتسیون ایمپفونگن فقط باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از جوابتون ، من اولین نوبت Pneumokokkenرو در هفت ماهگی زدم، قبل از سال ???? چهار نوبت بوده اما الان سه نوبت شده ، نمدونم که این تغییر در آلمان هم شده یعنی از ابتدای ???? هم واکسنهای ششگانه هم این واکسن فقط سه بار تزریق میشه، اگه کسی میدونه لطفآ جواب من رو بده چون که این تغیر هم نگرانم کرده پسر من نوبت اول و دوم واکسن ? گانه رو قبل از 2010 ز د وقتی برای نوبت سوم در ???? وقت داشتم دکتر گفت که نوبت سوم حذف شده و دیگه لازم نیست بزنیم و برای همین نوبت سوم رو نزد اما یکی دیگه از دوستانم که دکتر دخترش کسی دیگه بوده نوبت سوم رو هم زده و من رو نگران کرده که چطور من نزدم از لطف شما پیشاپیش ممنون
سلام

می می نی جان من این واکسنو نمیشناسم... آرین Meningokokken زده ( نمیدونم درست نوشتم یا نه) که همون مننژیت هست . باید برم تو دفترچش ببینم چند بار زده.... اگر مهمه از دکترش بپرسم... ما بیمه TK هستیم و این و هپاتیت آ رو هم حساب کرد یعنی برای ما مجانی در اومد. واکسن آبله مرغون هم همینطور.

حوریثا جون خوبی؟ راستی تو نینی داری؟ چند ساله اومدی؟
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
میمینی جون من فردا تو دفترچه آرین میبینم حتماً بهت میگم.. الان تو کمدشه که آرین خوابیده، برم تو اطاق بیدار میشه، فردا حتماً برات مینویسم... ارین فردا هم وقت واکسن ام ام آر داره. ووی!
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام پارمیدا جان
ممنون
شما خوبی؟ بلهههههههههه! یک عدد محمدعلی 22 ماهه دارم به لطف خدا. 4 ساله آلمانم. شما چطور؟
من منینگوککن رو فقط یه بار زدم! دکتر چیزی از تکرار نگفت نکنه اشتباه کرده باشه!
سلام به دوستای عزیز
می می نی جان دختر من 4 سالشه الان نگاه کردم pneumokokken چهار بار زدن بهش ولی meningokokken فقط یه بار زدن
پارمیدا جون مطمینی که دو بار زدن به گل پسرت؟ملینا هم یه بار زده فقط
الان دوباره نگاه کردم 2 باره، که 1 بارش با ام ام آ ر و Varizellen باهم بوده یعنی تو یه روز زده. 1 بار هم 5 ماه بعدش زده تنهایی.
مرسی از لطفتون که جواب دادید، من امروز وقت واکسن نوبت دومpneumokokken داشتم اینجا همونطور که قبلا نوشتم از ???? قوانین عوض شده وهم این واکسن هم واکسن ? گانه به جای ? بار ? بار میزنن و نوبت سوم رو حذف کردن ، من هم خیلی نگرانم از دکتر هم سؤال کردم گفتن که تحقیقات جدید نشون داده که لازم نیست اما من با خودم میگم پس چرا آلمان اینطوری نیست. اینجا واکسن ? گانه رو بیمه میده اماpneumokokken رو نه ، برای همین یک دکتر میگه خیلی واجب هاست بزنید یکی میگه نه اصلا واجب نیست برای بچه هایی لازم هست که یا زود به دنیا اومدن یا که خیلی مریض میشن، دکتر پسر من هم از مدل اول، من دلم نمیخواست که اگر لازم نباشه به بدن پسرم ماده اضافی وارد کنم اما خوب حرفشون پس صحیح بوده در آلمان این واکسن رو میزنن بر طبقه گفته های شما، خیلی مادر بودن سخته، اینکه تصمیمی که میگیری بهترین باشه و اشتباه نکنی. من هنوز هم نگرانم که چرا نوبت سوم واکسن اینجا حذف شده ، باز هم ممنون از جوابتون خوشحال میشم در آینده باهاتون در تماس باشم تا بتونم از نظراتتون استفاده کنم شبتون خوش