سلام به همگی من ازالمان هستم من تازه در این سایت عضو شدم البته درطول حاملگیم مطالعه می کردم ولی هیچوقت وقت نداشتم که بخوام عضو بشم خوشحال می شم با شماها اشنا بشم
سلام فاطمه جون ورودتو به این تاپیک خوش آمد میگم عزیزم ما معمولا شبا آن هستیم اگه تونستی طرفای 9 بیای میتونیم با هم حرف بزنیم البته اگه دوست داشتی میتونی آیدی خودت رو بذاری ما ادت کنیم اونطوری راحتتر متوجه میشیم که هستی میتونیم با هم بچتیم چون ما با بچه ها بیشتر تو مسنجر هستیم اینجا زیاد کسی نمیاد
salam bacheha omidvaram khub bashid man 2 hafte dige mikhaham baram iran kheili negaran pesare 3 saleam hastam be nazaretun chikar konam ke aziat nashe va man ham aziat nakone mersi age rahnamaiem konid
سلام ماهی جون چه جالب من هم دو سه هفته دیگه میخوام برم ایران ملینا هم سه سالشه فکر نکنم دیگه اذیت کنن البته من شوهرم هم هست کمکم میکنه نمیدونم منظورت تو هواپیما هست یا کلا تو ایران اگه منظورت هواپیما هست من میخوام اون روز که پرواز داریم ملینا رو صبح زود بیدار کنم که خسته بشه بخوابه تو هواپیما پسرت کیندرگارتن میره؟من فکر میکنم فقط از اون نظر برای ملینا بد باشه چون تازه داره میره عادت کرده بعد یه مدت نباید بره
salam samane jan halet cheture are vaghean jalebe are azizam man manzuram tuie havapeima hast albate raftane man tanha hastam age shuharam bud kheili rahat budam chun tanha hastam sakhte are doroste bayad man ham mani ra yek kam zudtar bidar konam ta tuye havapeima bekhabe na azizam maani kinder garten nemire az in nazar moshkeli nadaram cheghadr mimuni samane jan v aaz koja parvaz dari
سلام ماهی جون آره اگه شوهرت نباشه یه کم سخته البته خوبیش اینه که بالای دو سال دیگه صندلی میدن بهشون تو هواپیما از این نظر راحته من سال قبل ملینا صندلی نداشت رویه صندلی تمام مدت رو پای من بود پدرم در اومد دیگه تا رسیدم اونم نه صندلی وسط صندلی کنار پنجره من احتمال زیاد 6 هفته میمونم و از کلن میریم راستی گفتی شما کدوم شهر هستین؟شما بلیط گرفتین؟ما که هنوز اصلا بلیط هم نگرفتیم البته الان مشکلی نیست پروازا همه جا دارن فکر کنم
salam azizam man hanau hastam va az frankfurt miram are azizam man belit baraye 30 in mah gereftam kholase ke avalin bar hast ke ba pesaram naraftam man ye 2 mahi mimunam akhe khanevadeam ta hala pesaram ra nadidan
سلام دوستانی که آلمان زندگی میکنید.اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم. من یکی از دوستانم رو گم کردم.یعنی شماره تلفنشو.حالا میخوام بدونم جایی هست که بشه از رو اسم و فامیل تلفشو پیدا کنم؟ در ضمن دوستم هایدلبرگ زندگی میکنه. ممنون.
Salam be hame dostane irani ke dar alaman zendegi mikonand .man ham dar alman zendegi mikonam va alan dar hafte 37 hamelgie hastam .daram roz shomari mikonam ke babyim be in donja bjad.khosh hal misham age hame ba ham kontakt dashte bashim. be omid salamti hamaton va ninihaton. shab khosh
آن کس که مرا روح و روان بود، پدر بود آن کس که مرا راحت جان بود، پدر بود
افسوس که رفت از سرم، آن سایه رحمت آن کس که برایم نگران بود، پدر بود .
سلام دریا جون خوش آمدی به اینجا من هم از آشناییت خوشحال میشم امیدوارم نی نی خوشگلت به سلامتی به دنیا بیاد مهدیه جان اینجا دفتر تلفن هست برای هر شهری که اگر هر کس خودش مایل باشه شمارش تو اونجا ثبت میشه و میشه شمارشو پیدا کرد