2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست
نه عزیزم....   ببین از کلن تا مونیخ الان نگاه کردم بین 4 ساعت و نیم تا 5 ساعت و نیم تو راهی. ...

جز این شهرها چه شهر دیگه ای از آلمان رو پیشنهاد میدی که حتما بریم ببینیم  و دیدنی هاش رو میشه لطفا بگی؟؟

ما میایم کلن... از اونجا حساب کن.... هامبورگ چطوره؟؟

در کل دیدن این سه تا شهر مونیخ، هامبورگ ، برلین چقدر رتبه بندی می کنی؟؟

ببین ما حدودا 20 روزه میایم آلمان پیش مامانم.... کلن.... میخوایم 4 تا 5 روز رو بریم هلند و بلژیک ببینیم و بقیه روزها رو آلمان باشیم.... البته اولین باری هست که میایم آلمان و مامانم رو هم بعد 16 سال دارم میبینم

باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان. یک سوالی داشتم ممنون می شم اگه تجربه شو دارید راهنماییم کنید. من می خوام بدون همسرم به ایران سفر کنم. در اینترنت جستجو کردم دیدم سایتی متعلق به کنسولگری ایران یک فرم گذاشته برای مجوز خروج همسر. این لینک فرم هست:

http://econsulate.mfa.ir/uploads/econsulate/721-4.pdf

می خواستم بدونم شما اخیرا تجربه سفر به ایران رو دارید؟ این فرم رو باید به تایید سفارت ایران برسونیم و تو فرودگاه نشون بدیم؟ 

ممنونم از وقتی که می گذارید

سلام دوستان. یک سوالی داشتم ممنون می شم اگه تجربه شو دارید راهنماییم کنید. من می خوام بدون همسرم به ...

آذرمهر مگه پاسپورت نداري و پاسپورتت زمان وليديشنش كافي نيست

من هم بدون شوهرم خيلي به ايران رفتم اين حرفا نيست

شايد اون فرم به همين دليل گذاشته شده كه بخواي پاسپورت رو تمديد كني و اجازه همسر بخواد

مهديه جان من فرانكفورت رفتم شهر قشنگيه در حد يكي دو روز كافيه براش برنامه بذاري ببيني هامبورگ و برلي ...

مرمر جان میشه لطفا در مورد فرانکفورت توضیح بدی ... جاهای دیدنیش که وقعا نباید از دست بدم ... احتمالا یک روزه بریم ... یعنی صبح بریم شب برگردیم...

هر چی میدونی بگو ... ممنون میشم

باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

سلام

هامبروگ و برلین عالی هستن... 

سمت جنوب غربی بهت هایدلبرگ و اولم و ... را پیشنهاد میدم.. کلا منطقه شوارتزوالد بسیار زیباست

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

بچه ها شماها با پاسهایی که سال 2013 به بعد گرفتین از سفارت ایران در المان رفتین ایران؟ باید تو ایران رفت روش مهر زد مثل قبل و دردسر داره یا الان برداشتن این قانونو؟

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
بچه ها شماها با پاسهایی که سال 2013 به بعد گرفتین از سفارت ایران در المان رفتین ایران؟ باید تو ایران ...

آره من رفتم

تو چون همسرت ايراني نيست كلاً موردي نداري

نه امضاي همسر و نه هيچي لازم نداري

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
سلام دوستان. یک سوالی داشتم ممنون می شم اگه تجربه شو دارید راهنماییم کنید. من می خوام بدون همسرم به ...

نه

هيچ فرم يا امضايي لازم نيست

هر زمان لازم باشه گذرنامه رو تمديد كني همسرت بايد همراهت بياد سفارت و امضا كنه، فقط همون اولين بار

حتي دفعات بعد حضور و امضاش لازم هم نيست، بخصوص اگه توي پاسپورت محل اقامت خارج از ايران باشه

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
بچه ها شماها با پاسهایی که سال 2013 به بعد گرفتین از سفارت ایران در المان رفتین ایران؟ باید تو ایران ...

پارميدا جان من يك هفته پيش گذرنامه رو توي ايران تعويض كردم، هيچ مهر و امضايي نميخواد، خيالت راحت

کانال تلویزیونی «آ. ار.دی» نخستین فیلم کمدی خود را به نام «سلام، ایران»
(Grüß Gott, Persien)
که در ایران فیلم برداری و ساخته شده، به زودی به نمایش می گذارد.

Für die ARD-Komödie "Grüß Gott, Persien" fiel letzte Woche die erste Klappe. Regie führt Florian Baxmeyer.
Für „Grüß Gott, Persien“ stehen aktuell Felix Klare, Günther Maria Halmer, Mona Pirzad, Roya Teymourian und Pejman Bazeghi in Teheran, Kashan und in München vor der Kamera.