2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست

من فعلا مهد نزديك خونه رو اوكي دادم، جايي رو هم كه الان ميره هست تا سپتامبر

مامانم أينا ميخندن بهم ميگن ببين مهد كودكه ها! كشتي خودتو!!!!!!

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
مرسي پارميدا جان بايد دنبالش بگردم ببينم كجا برم ولي يه مساله اي كه برام عجيبه اينجا اينه كه آدم ها ...

حالا برعكس به من ميرسن به زور ميخوان انگليسي حرف بزنن! حتي شده بهم بگن از آمريكا اومدين؟!؟! يعني شاهكارن!

ولي پارميدا درست ميگه، با اينكه ريشه انگليسي همين آلمانيه، اغلب مسلط نيستن

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولي نكن اينكارو اصولا نبايد با هر ببخشيد خري دهن به دهن شد

مریم خواهرم میگفت اون انگشت وسط را که نشون دادی اگر ازت شکایت کنه 1000 یورو جریمه داره ....   کیف پولمو گم کرده بودم همه مدارکم اون تو بود.. یعنی کارتهای بیمه خودم و بچه ها.. کارت اقامت المانم, کارت اقامت کنیا,  ویزا کارتم, ا س کارتم, با 200 یورو پول نقد ... اینقدر عصبی بودم داشتم منفجر میشدم از ناراحتی اونم اینو گفت ترکیدم. 

(بعدش داشتم نا امید بر میگشتم خونه دیدم یه خانمی داره میاد سمت من, گفت چیزی گم کردی؟ گفتم آره... کیف پول قهوه ای... گفت افتاده بود دم خونه من از روی کارتت ادرس خونه را خوندم داشتم میاوردم تحویلت بدم... دلم میخواست بپرم ماچش کنم...  از خوشحالی گریم گرفته بود.... بعدش خوش اخلاق شدم) 

اومدم برای همسرم تعریف کردم گفتم تو زن منیییییی چرا اینقدر خشن شدی   

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مرسي عزيزم سرچ ميكنم ببينم اطرافمون كجا هست والله شوهرم براي كارهاي بيمه و تكس اينا به من گفت برم پ ...

آهان پس بلد نبوده... ببین نسل قدیمیترشون که اصلا بلد نیستن...  نسلهای ماها بلدن بیشتر اونم نه همه

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
مریم خواهرم میگفت اون انگشت وسط را که نشون دادی اگر ازت شکایت کنه 1000 یورو جریمه داره ....   ک ...

دقيقا خواهرت صحيح ميگه

منم ٣-٢ هفته پيش اعصاب مصاب نداشتم، يعني إشباع بودم ى فقط از حركت يه يارويي چندان منفجر شدم كه ولش نكردم! ولي ظاهرا اينكارو تشريف داشت يا حتي سابقه دار بود! جلوي جمع جيك نزد! يه جا كه تنها بودم يهو سر و كله اش پيدا شد آروم دم گوشم تهديد كرد و حرف بسيار دشتي بهم زد، منم همونجا داد زدم طوريكه همه بشنون: از من فاصله بگير وگرنه سكيوريتي رو صدا ميكنم! رفت و پيداش نشد، خواستم برم معرفية كنم منتهي دخترم باهاش بود يهو به خودم اومدم ديدم دارم جلوي اين چيكار ميكنم؟ يهو عوضي بياد بچه رو اذيت كنه چي؟ يا هر چيز ديگه اي! 

خودت ديگه بهتر ميدوني شرايط مثل سابق نيست

من ميدونم كه گفتن بعضي كلمه ها هم جريمه داره

خلاصه مراقب باش

مریم خواهرم میگفت اون انگشت وسط را که نشون دادی اگر ازت شکایت کنه 1000 یورو جریمه داره ....   ک ...

چقدرررر خوش شانسي

چقدرررر خوش شانسي

برای کیف پول؟ آره... خیلی شانس اوردم.  یه دختر حدودا 24 ساله اینها بود با دوچرخه دید دارم اینور و اونور میگردم و قیافه نگران... فهمید خودمم :))

آره بابا

تازه بايد راه ميفتادي تمام كارتها رو گشپرت ميكردي و كارت بيمه و غيره 

آره بابا تازه بايد راه ميفتادي تمام كارتها رو گشپرت ميكردي و كارت بيمه و غيره 

خیلی مریم.. تازه اخر هفته باید برمیگشتیم کنیا.... همه دوندگی های در المان به کنار چون اینجا انجام میشه ولی کنیا... وای وای وای بدبخت میشدم اینقدر باید رشوه میدادم تا کار کنن.. برای کار عادیشون ها باید رشوه داد.

راستی کار خوبی کردی مهدو عوض میکنی... مبارک باشه عزیزم.

خیلی مریم.. تازه اخر هفته باید برمیگشتیم کنیا.... همه دوندگی های در المان به کنار چون اینجا انجام می ...

مرسي عزيزم

خیلی مریم.. تازه اخر هفته باید برمیگشتیم کنیا.... همه دوندگی های در المان به کنار چون اینجا انجام می ...

پارميدا جون نشناليتي كنيا رو داري؟ 

آيا ميدوني كلا امكانش هست نشناليتي يه كشور اروپايي رو داشته باشي بعد اينجا دوباره كارت اقامت آلماني بگيري ؟

يا بايد نشناليتي اون كشور رو كنسل كرد اول يا اينكه با كارت اون كشور تو آلمان زندگي كرد

در اين صورت بعد از چند سال كه فكر كنم ده ساله تو آلمان اگه بخواي براي نشناليتي آلمان اقدام كني آيا ميشه؟ منظورم در حالتيكه با كارت اقامت كشور اروپايي ديگه اي چند سال تو آلمان زندگي كرده باشي

ووووی طوفان گرفت    

امسال تابستون فقط روي تقويم بود

نه عزیزم....   ببین از کلن تا مونیخ الان نگاه کردم بین 4 ساعت و نیم تا 5 ساعت و نیم تو راهی. ...

ممنون از پاسخت..

میشه لطفا جاهای دیدنی برلین و مونیخ رو بهم بگی....

و اگه خواستیم یک شب بمونیم چه جوری هتل ارزون قیمت توی این شهرها پیدا کنیم؟؟هتلی فقط واس خواب

باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی