2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست

بحث خونه و مهد شد

واي كه چقدر پيدا كردن خونه خوب سخته اينجا

ما فعلا سه ماهه جايي رو موقت أجاره كرديم ولي دنبال پيدا كردن خونه بهتر هستيم

ولي هنوز موفق نشديم

مهد هم كه پسرم عادت نكرده هر روز صبح با گريه ميره البته عصرا ميرم بيارمش در حال بازيه

مهد قبليش رو واقعا دوست داشت ولي مهد اينجا رو خيلي ارتباط برقرار نكرده شايد به خاطر تغيير زبان هم هست تا بياد عادت كنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگر خونه را عوض میکنی سعی کن محدوده همین خونه بگیری که دیگه مهد عوض كردن نداشته باشه.  میخوا ...

پارمیدا جان میشه منو راهنمایی کنی؟؟؟

از کلن میشه یک روزه با قطار سریع السیر رفت مونیخ یا برلین رو دید؟؟؟ میشه در این رابطه راهنماییم کنید؟؟

باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
پارمیدا جان میشه منو راهنمایی کنی؟؟؟ از کلن میشه یک روزه با قطار سریع السیر رفت مونیخ یا برلین رو د ...

نه عزیزم....   ببین از کلن تا مونیخ الان نگاه کردم بین 4 ساعت و نیم تا 5 ساعت و نیم تو راهی.

تا برلین که اصلا خیلیییییییه. فکر یه روزه را نکن. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
دوستان ميشه در مورد يادگيري آلماني راهنمايي كنين من تو يوتيوپ چند تا كانال آموزشي رو شروع كردم و آ ...

خوش اومدی به کشور ما   

راستش به صورت مجانی را نمیدونم... یا باید از اداره خارجی ها بپرسی.. یا اینکه از دانشگاه محل سکونتت... دانشگاه ها اصولا مجانی ارائه میدن. 

ولی مثلا فولکس شوله هزینه چندانی نداره.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ممنون پارمیدا جان از راهنماییت  انشالا که باغ سال دیگه بگرین و ارین و میلان جون حسابی کیف کنن ...

چقدر هم که کمکت کردم واقعا... گلابی را که نوشتم گل آبی.... بعدم تو نوشتی تو این فصل من اصلا متوجه نشدم منظورت همون فصله   

خوش اومدی به کشور ما     راستش به صورت مجانی را نمیدونم... یا باید از اداره خارجی ها ...

ممنون پارميدا جان از جوابت

مرسي عزيزم 😘😍

ما كه دانشجويي نيومديم همسرم تو يه كمپاني كار ميكنه البته خودمم هنوز پي اچ دي ام تموم نشده دارم كارام رو از راه دور انجام ميدم

راستش حوصله رفتن به اداره اينا رو ندارم گفتم شايد جاهايي باشه كه كلاس آلماني فري بذارن

فولكس شوله چيه  ميشه اطلاعات بيشتري بدي

ممنون 

ممنون پارميدا جان از جوابت مرسي عزيزم 😘😍 ما كه دانشجويي نيومديم همسرم تو يه كمپاني كار ميكنه الب ...

فرقی نداره... دانشگاه ما ازاد هم میگرفت. من رفتم. البته عربی.     یهو دلم خواست کلاس عربی برم :))  

مرسي پارميدا جان بايد دنبالش بگردم ببينم كجا برم

ولي يه مساله اي كه برام عجيبه اينجا اينه كه آدم ها علاقه اي به انگليسي حرف زدن ندارن

قبلا آلمان مسافرت كرده بودم و از آدم هاي عادي سوْال پرسيده بودم انگليسي جوابم رو داده بودن تو ذهنم بود آلماني ها چقدر خوب انگليسي صحبت ميكنن

ولي اين چند روز كه چند تا اداره و دكتر رفتم يا براي مشكلات اكتيو سازي موبايل متوجه شدم نه ذهنيتم اشتباه بوده

يكيشون هم به انگليسي گفت اينجا آلمانه پس بايد آلماني حرف بزني 

خلاصه اينكه بايد زودتر شروع كنم 

ولي احساس ميكنم خيلي سخته به نسبت زبان انگليسي و اسپانيايي و پرتغالي

راستي يه سوْال  ميدونيد چسب چوب از كجا بايد بخرم از چند تا سوپرماركت مثل penny , Rewe  ...

چسب چوب باید از Baumarkt بخری.

آلمانیها زیاد انگلیسی بلد نیستن. یه قشر جوونیشون بلدن اگر نه اصلا اینطور نیست که انگلیسی بلد باشن. اونم برای دیالوگ های طولانی مدت. ... اونی که بهت گفا المانی حرف بزن کی بود؟ چجوری بهت گفت؟ از دلواپسهاشون بود؟  یا به عنوان پیشنهاد و دوستانه بهت گفت؟ اگر دلواپس بود تلفن منو میدادی بهش   

یه بار من داشتم با دوستم فارسی حرف میزدم یه اقای اسی و اصلا معلومه خیلی داغونه از لحاظ فرهنگی.. لباس سیاه و کله کچل, گندهههههههههههههه.. یعنی خود نازی بود ها... برگشت همینجور که رد میشد گفت اینجا المانی حرف میزنن... منم رفتم دنبالش صداش کردم برگشت گفتم ببین من با اونهایی که فقط المانی بلدن المانی حرف میزنم. نگران نباش اگر هیچی نمی فهمی!  بعدم با عرض معذرت.. خیلی کار بی ادبانه ای کردم (اینقدر بی ادب نیستم به خدا.. ولی خیلی عصبانی شدم) انگشت وسطمو بهش نشون دادم  ... دوستم منو کشید برد.     حقش بود. 

مرسي عزيزم سرچ ميكنم ببينم اطرافمون كجا هست

والله شوهرم براي كارهاي بيمه و تكس اينا به من گفت برم پيگيري كنم كه يه خانمه پشت ميز بود بهم اينجوري گفت 

البته منم ديدم جواب نميده رفتم از اينفورميشن پرسيدم اون جوابمو داد

براي سيم كارت هم شوهرم رفته بود اول از نرما سيم كارت خريده بود كه مشكل اكتيو شدن داشت گويا از اول جولاي قانون تو آلمان عوض شده و بايد حتما اطلاعات كامل پاسپورت رو بدونن تا اكتيو كنن

خلاصه سر اين سيم كارت ده بار زنگ زديم همشون ميگفتن اينجا ساپورت آلمانيه و انگليسي نميدونيم

آخر هم بيخيال اون خط شديم از تي سيستم گرفتيم 

خوش اومدی به کشور ما     راستش به صورت مجانی را نمیدونم... یا باید از اداره خارجی ها ...

فكر ميكنم فقط در صورتيكه دانشجو باشي رايگان باشه پارميدا جان، ولي واقعا كلاس هاي دانشگاه بهترن، من براي DSH دوره هاي دانشگاه رو رفتم

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.
چسب چوب باید از Baumarkt بخری. آلمانیها زیاد انگلیسی بلد نیستن. یه قشر جوونیشون بلدن اگر نه اصلا ...

ولي نكن اينكارو

اصولا نبايد با هر ببخشيد خري دهن به دهن شد

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

مرمر خانم الان كدوم شهر هستي؟