2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489051 بازدید | 6289 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان خوبید من بعداز کلییییی غیبت دوباره اومدم

کیمیا خاتون درست شنیدی primarkt عااااالیه. یعنی من یه مدته فقط از اونجا لباس میخرم. دیروز یه تاپ خریدم فوق العاده خوشگل و جنس عالی و طرح خیلی شیک فقط 5یورو!! همینطور شلوارک لی جنس خوب فقط 15 یورو (شلوارک لی 7 یورویی هم همونجا بود البته) درصورتیکه شلوارک لی جاهای دیگه کمتر از 22 یورو پیدا نمیکنی. قبلا هم یه Over خیلی شیک ازش خریدم که هرکی میبینه میپرسه از کجا خریدی. خلاصه که من از این به بعد فروشگاه پریمارکت توی اولویتای خریدم هست

بازم سوال تو آلمان نهدهای خصوصی بهتر هستن یا دولتیو اینکه از تو نت چطور بفهمم کدوم خثوثی ان کدوما دولتیراستی اون دوتایی که ایمیل زده بودم جواب دادن که جای خالی نداریم متاسفانه

سلام مرمر جان,

امیدوارم منظورت همین سوال بوده باشه؟ دیدم مریم جان و دوستان دیگه پاسخت را داده بودن در مورد خونه وجای پارک و .....

مهدهای دولتی و خصوصی اینجا فرقی ندارن. هر دو میتونن به یه اندازه خوب یا بد باشن. البته مهدهای دولتی که خیلی شلوغ هستن ممکنه از خصوصی بدتر باشن. مثلا مهدهایی که بالای 200 تا بچه دارن. البته اینجا قانون به ازای هر 5 یا 6 کودک یک مربی باید توی گروه باشه. اکثرا گروه ها بین 10 تا 20 بچه هستن که بسته به اندازه مهد تعداد بچه ها در هر گروه متفاوته. توی گروه های 15 نفره دو مربی مربی هست و دو تا کاراموز و یا کسی که مربی مهد میخواد بشه و تحصیل میکنه.   گروه پسر من 13 تا بچه هستن و دو تا مربی دارن.  پسر بزرگ من قبلا توی مهد دانشگاه بود و اون موقع 120 تا بچه توی مهد بود که حدودا 10 تا گروه بودن. راضی بودم و خیلی مهد خوبی بود. الان پسر کوچکم توی مهد نیمه خصوصی هست.. یعنی یه کمپانی و انجمنی به جز دولت هم هزینه اش را میده. توی گروه پسرم 13 تا بچه هستن که دو تا مربی دارن و هر دفعه یه پرکتیکانت میاد پیششون و میره. 

جای مهد گفرتن خیلی سخته و باید رزرو کنی. اونهایی که گفتن جا ندارن را بهشون بگو برات جا رزرو کنن. میتونی هم بیایی اینجا بری اداره جوانان و ازشون بخوای بهت مهد هایی که جا دارن معرفی کنن و بری ببینی.

الان اومدی آلمان؟

در مورد خصوصی و دولتی هم اگر خصوصی باشن مینویسن توی وبسایتشون.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
سلام بعد از مدت ها، دور از چشم پارمیدا ایران بودم، البته کوتاهمرمر جان مهد خصوصی بهتره، مربی بیشتر و تعداد بچه ها کمتر و روزهای تعطیل هم به مراتب کمتر

چرا دور از چشم من؟   

من طفلکی :))

خوش گذشت عزیز دلم؟ ایران چطور بود حالش؟

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

در مورد هزینه هم هرکسی بنا به درامدش هزینه میده. دانشجوها و افراد بدون شغل و .... هیچی نمیدن اونهای دیگه یه درصدی از حقوقشون را میدن.  ما مهد نیمه خصوصی داریم بدون غذا ماهی 320 یورو میدیم. غذا هم حدودا 30 یورو اینها میشه.  البته شهر ما جزو شهرهای ارزونه. سمت شما احتمالا گرون تره. 

در مورد هزینه هم هرکسی بنا به درامدش هزینه میده. دانشجوها و افراد بدون شغل و .... هیچی نمیدن اونهای دیگه یه درصدی از حقوقشون را میدن.  ما مهد نیمه خصوصی داریم بدون غذا ماهی 320 یورو میدیم. غذا هم حدودا 30 یورو اینها میشه.  البته شهر ما جزو شهرهای ارزونه. سمت شما احتمالا گرون تره.

ممنون پارمیدا جان بابت پاسخ هات و مرسی که وقت گذاشتی عزیزم مرسی ازت

راستش همسرم الان اونجاست و من اینجا با پسرم تنهاییم 

راستش من به همون سایتی که مریم جون داده بودزنگ زدم اونم یه سری اطلاعات به من داد و گفت چطوری لیست مهد ها تو محدوده ای که مد نظرمون بود رو پیدا کنم و اینکه اون مهد هایی که اولش Stadt ر و پیگیری نکنم چون اونها ثبت نامشون ژانویه بوده 

من هم یه سری هاشون رو فرم فرستادم و ایمیل زدم که یا خبری نشد یا گفتن جا نداریم 

تو همین میون یکی از مهدها یکی از مدیراش همسر مدیر شوهرم بود و به شوهرم گفته بود یه جای خالی داریم که دیروز رزروش کرد خوشبختانه

در مورد اینکه کاملا خصوصیه یا خصوصی دولتیه هم خبر ندارم برای تمام وقتش 490 به اضافه 80 یورو برای ناهار قرار شده بگیرن.

فکر میکنم مهد خوبی باشه چون امکاناتش گویا خوب بوده

صبح زيباتون به خير

كي رفت رأي داد؟!

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

آره واقعا

هوا خوب شده همه زدن بيرون

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.