2777
2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 489052 بازدید | 6289 پست

سلام بعد از مدت ها، دور از چشم پارمیدا ایران بودم، البته کوتاه

مرمر جان مهد خصوصی بهتره، مربی بیشتر و تعداد بچه ها کمتر و روزهای تعطیل هم به مراتب کمتر

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نورنبرگ؟! 

https://www.nuernberg.de/internet/kinderbetreuung/freie_plaetze.html

ای کاش تا زمانی که من زنده ام ماشین زمان اختراع بشه و منم بتونم از استفاده کنم، باید برگردم به سالها قبل و از یه نَفَر خداحافظی کنم، چون اطمینان دارم جلوی رفتنش رو نمیتونم بگیرم.

اینجا میتونی طبق موارد مورد نظرت مهدئ که جای خالی داشته باشه پیدا کنی

منتهی نگاه نکردم ببینم انگلیسی هم قابل استفاده است؟ اگه نبود بگو من برات سرچ میکنم با پیش ثبت نام با إیمیل خودت تا با خودت مکاتبه کنن

مرمر جان لطفا خصوصی رو هم نگاه کن

یه مسئله دیگه البته در مورد تعداد اتاق ها، حتما نگاه کن "اتاق خواب" یا همون Schlafzimmer اون تعدادی باشه که میخوای، چون گاهی غذاخوری و نشمین و حتی مثلا ورودی رو جداگانه اتاق حساب میکنن، میبینی نوشته ٥ اتاقه، در حالیکه کلاً یه دونه خواب داره

اگه کنار خیابون پارک کنی به أجاره چیزی أضافه نمیشه، مگه اینکه از این پارکینگ رو باز های مثل مثلا شهرک اکباتان باشه

ما توی خیابون پارک میکنیم، خیلی بده! همیشه استرس دارم که زودبرگردم جا پیدا کنم! روی مدل زندگیم تأثیر گذاشته کاملا

اگه میشه محبت کنین راهنماییم کنید برای سوغات و برای بچه ها و خودم چی بگیره از اونجا خوبه؟یه چیزی که هم کیفیتش خوب باشه و هم خیلی گرون نباشه.یه جا خوندم فروشگاه پریمارک primark خوبه.میشه راهنمایی کنید بدونم جنساشون چجوره از نظر کیفیت.قیمتاشون رو تو سایتش چک کردم مناسب بودن.ولی میترسم جنس و کیفیتشون خوب نباشه.اونوقت بد میشه اگر بخوایم به عنوان سوغات بدیم.

همه فروشگاه ها صفحه اینترنتی یا همون آنلاین شاپینگ هم دارن

Zara

Mango

Esprit

Reserved

H&M

(اینها فقط همین مارک خودشون رو میفروشن) 

خلاصه همه شون

مراکز خرید هم همینطور مثل

Galeria Kaufhof

peek & cloppenburg

breuninger

C&A

(مارک های مختلف و همه جور جنس، حتی وسائل خونه و غیره)

همگی هم یه ستون حراج دارن

واقعیتش من در مورد پریمارک نظر نمیدم چون تابحال خرید نکردم، اما خیلی مشتری داره، اشتوتگارت هم تازه افتتاح شده

سوغاتی نمیدونم، بستگی به طرفت داره و بودجه

ولی واقعیتش ایران همه چی بهتر و خوشگل تر و مناسب تره، 

من تازه برگشتم، کیف دوستی خیلی خوشگل بود حدود ٥٠ تؤمن یعنی ١٣-١٢ یورو!!!!!!! 

بنابراین فقط برای حفظ ادب و نشون دادن محبت سوغاتی بگیر، چون من هر چی میگیرم میدونم ایران بهترش هست

محصولات آرایشی و بهداشتی خوبن، ولی خب کوچولو هستن و شاید دیده نشن

من همیشه مقادیر متنابهی انواع شکلات و کاکائی میبرم

لباس هم یه تیکه دو تیکه برای هر کس، تاپی، بلوزی چیزی، بستگی به حوصله ام داره، اگه بتونم در طول سال هر جا چیزی دیدم میخرم میزارم کنار، در غیر اینصورت مثل این بار ضربتی میرم خرید، فقط ١٠٠٪‏ برای والدینم و بچه کوچولوها یه چیزی میبرم

توی ٥-٤ روز عملاً خرید نمیتونه بره، بهش فشار نیاری ها! فقط از یه فروشگاه یا سوپرمارکت یه مقدار شکلات بگیره به نظرم

ممنون مریم جان از توضیحاتی که دادی 

در مورد خونه هم کاملا درست میگی واقعا تعدادی که گذاستن ممکنه متفاوت باشه 

بازم ممنون ازت عزیزم 

راستش من بهشون انگلیسی ایمیل میزنم اگه لازم شد حتما کمک میگیرم ازت عزیزم

بازم ممنون

کیمیا جان دقیقا با مریم جون موافقم 

من خودم هر بار میرم ایران فقط برای بچه ها خرید میکنم و پدر مادر خودم و شوهرم

چون واقعا خوشگل ترش تو ایران هست و شوهرت هم تو چهار پیج روز شتید نرسه سر بزنه به جایی برای خرید

ولی برای بچه ها هم من اول C&A بعد H&M رو ترجیح میدم به نسبت قیمت کیفیت هاشون خوبه 

در مورد پریمارک بله قیمت هاش مناسبه ولی خوب خیلی کیفیت خوبی ندارن بازم بستگی داره