2789
عنوان

آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 490741 بازدید | 6289 پست
سلام دوستان در صورتیکه شرایطتتون منطبق با شرایط کلوپ زیر بود ازتون دعوت میکنم به جمع تازه ما بپیوندید...

کلوپ مخصوص کسانی هست که اطلاعات نسبتا خوبی از زبان آلمانی دارند و میخواهند اون رو بهتر و بهتر کنند

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14863&ChatDate=1-3-1391
yesterday you said tomorrow....just do it
سلام طلا جون

من هر دو زایمان هم اینجا بوده رفتار ماماها سر طبیعی عالیههههههههههه اینقدر بهت میرسن اینقدر مواظبتن که حد نداره من که از روز بعدش سر حال بودم همه کار بچه هم خودم میکردم ولی بیرون رفتنی خیلی زود خسته میشدم اصلا نمیتونستم رو پا بیایستم به بخیه هام فشار میومد ولی بعد تقریبا دو هفته خیلی عادی شد همه چییییییییییییییییییییییی اصلا دیگه مشکلی نبود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنونم سحر جون و رکسانا جون،
امروز سیسمونی بچه رو خریدم، دیروز رفتم پیمارستانو دیدم، اتاق زایمان،...... . ماما هم انتخاب کردم .
بازم ممنونم از راهنماییتون .
شب خوش
سلام دوستای گلم
من تابستون میخوام برم آلمان
شماهایی که اونجا زندگی میکنین میشه به من بگین که حراجیهای تابستون از چه تاریخی شروع میشن؟
آخه فقط 1 ماه فرصت دارم که اروپا باشم نمیخوام تاریخی بیام که حراجیهاشم تموم شده باشه.
ازتون خواهش میکنم جوابمو بدین
ممنونم
دوست عزیز سلام
من قراره برای ادامه تحصیل بیام آلمان دارم کارهای پذیرشم را انجام می دهم می خواستم بدونم کدام از شما دوستان سابقه تحصیل در آلمان را دارید؟
دیگر اینکه: من دو تا بچه هم دارم یکی 8 ساله و دیگری داره 2 سالش می شه در مورد مدرسه و مهدکودک می تونید راهنمایی ام کنید.
یه سوال دیگه: الان چه رشته های درسی تو آلمان آینده کاری بهتری دارند.
خوشحال می شم کمکم کنید. منتظرتون هستم.
سلام دوستان. شما که از زبان و فرهنگ آلمانی تجربه ای دارین میشه به این لینک برین و تبادل نظر کنید؟؟
http://www.nowaroos.com/Thread-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C2996
اگر باز نشد به سایت نو عروس بروید www.nowaroos.com قسمت "علمی فرهنگی هنری" بخش زبانهای خارجی قسمت آلمانی.
با سپاس فراوان